Top 4 criptomonede de Gaming pentru urmatorul Bull Run

Top 4 criptomonede de Gaming pentru urmatorul Bull Run

0 Shares
0
0
0

Jocurile crypto reprezintă unul dintre cele mai rapide sectoare ale industriei blockchain. În 2023, se estimează că valorează 7,89 miliarde de dolari și se prognozează să atingă peste 300 de miliarde de dolari până în 2030. Unii îl consideră drept următoarea oportunitate de investiții profitabile pe termen lung. Și după o analiză mai atentă, putem înțelege ușor de ce.

Puterea pieței de jocuri crypto se află la intersecția mai multor avansuri tehnologice, inclusiv blockchain, criptomonede și Metaverse. Includerea noilor modele economice, cum ar fi “play-to-earn” (P2E), extinde scopul unic de divertisment al jocurilor video într-o activitate profitabilă pentru toată lumea. Ca rezultat, o comunitate globală în creștere de jucători, investitori și entuziaști crypto devine tot mai activă în domeniul jocurilor crypto.

Aproape toată lumea din industria crypto așteaptă cu nerăbdare un viitor ciclu bullish iminent. Mai mult, mulți cred că jocurile crypto vor fi în fruntea următorului val de creștere. Cea mai simplă modalitate de a vă asigura că nu-l ratați este să susțineți tokenurile crypto pentru jocuri cu potențial semnificativ. Iată o listă a celor mai promițătoare tokenuri din lumea jocurilor crypto pe care să le luați în considerare.

Axie Infinity

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity este unul dintre cele mai populare jocuri play-to-earn și se numără printre pionierii GameFi. De la lansarea sa în 2018, jocul a câștigat popularitate și a devenit poarta de intrare în jocurile bazate pe blockchain pentru mulți jucători. Astăzi, atrage aproape 400.000 de jucători zilnic în căutarea unei modalități distractive și captivante de a-și monetiza timpul petrecut în joc.

Pe scurt, Axie Infinity este o lume virtuală plină de creaturi ciudate, inspirate din Pokémon, numite Axies. Jucătorii trebuie să le colecteze înainte de a le crește și antrena pentru a deveni animale de luptă pregătite. Fiecare Axie este un NFT unic, tranzacționabil pe schimburile descentralizate. Acestea există într-o lume de joc nelimitată, cu propria sa economie în joc, care permite jucătorilor să cumpere, vândă și tranzacționeze resursele pe care le câștigă în joc.

Ecosistemul Axie Infinity este alimentat de Axie Infinity Shards (AXS), un token ERC-20 necesar pentru plățile în joc. Tokenul permite, de asemenea, jucătorilor să stakeze tokenurile și NFT-urile lor pentru a obține un venit pasiv. În plus, oferă deținătorilor puteri de guvernare, permițându-le să aibă un cuvânt de spus în dezvoltarea proiectului.

Jocul include și un alt token, criptomoneda Smooth Love Potion (SLP). Jucătorii pot utiliza SLP pentru a plăti taxele pentru reproducerea Axies și pentru a îmbunătăți statisticile acestora. Pot câștiga acest token simplu jucând jocul și progresând în lumea jocului. Alternativ, deținătorii de tokenuri pot stake-a AXS pentru randamente constante.

La momentul scrierii, AXS se tranzacționa în jur de 6 dolari și avea o capitalizare de piață de 824 de milioane de dolari. Dezvoltatorii au stabilit oferta maximă de tokenuri la 270 de milioane de tokenuri când au lansat AXS în 2020. Până în august 2023, peste jumătate din această sumă (140 de milioane de AXS) era în circulație. Jucătorii pot cumpăra AXS pe mai multe platforme de schimb, inclusiv pe burse de top precum Binance, Huobi Global, Coinbase, Bithumb, KuCoin, Gate.io și Kraken.

AXS ar trebui să fie o alegere de încredere pentru cei care caută tokenuri crypto pentru jocuri înaintea următorului ciclu bullish. Cu toate acestea, nu este o achiziție sigură. În timp ce AXS rămâne unul dintre cele mai tranzacționate tokenuri de gaming P2E, baza de jucători a Axie Infinity a scăzut treptat în ultimele luni.

Decentraland

Decentraland (MANA)

Decentraland este unul dintre pionierii jocurilor Metaverse, oferind un univers captivant cu mecanici de joc complexe și o economie independentă. Jocul a fost lansat în 2020 ca o platformă de lume virtuală 3D bazată pe browser, care permite jucătorilor să cumpere, vândă și dețină terenuri Metaverse. Astăzi, peste 40.000 de jucători se conectează zilnic în Decentraland, din care 1/5 sunt vizitatori noi sau unici.

Accesul la Decentraland se bazează pe criptomonede. Puteți crea personaje ca NFT-uri și explorați acest Metaverse fără limite. Între timp, puteți interacționa și comunica cu alți jucători din întreaga lume și puteți participa la evenimente virtuale, galerii de artă și alte aplicații. Alternativ, puteți crea obiecte, haine și accesorii în joc și le puteți vinde altor jucători prin intermediul pieței din joc sau a piețelor externe de NFT-uri.

În Decentraland, nu puteți face multe fără tokenul jocului, MANA, care funcționează pe blockchainul Ethereum. Acest token este necesar pentru cumpărarea terenurilor virtuale sau a obiectelor și accesoriilor pentru avatarul dvs. pe piața Decentraland. MANA este un token ERC-20 care trebuie ars pentru a cumpăra tokenuri ERC-721 LAND.

MANA oferă deținătorilor săi dreptul de a vota în Decentraland DAO. Mai multe burse crypto au MANA disponibil, dar îl puteți obține și prin vânzarea de colecții în cadrul metaverse-ului Decentraland. Puteți converti aceste colecții în wrapped MANA (wMANA) pentru a le angaja pentru voturi în DAO, unde 1 wMANA echivalează cu 1 vot. Din păcate, nu puteți stake-a MANA pentru recompense, dar puteți câștiga mai multe tokenuri prin participarea la programul de referință al jocului.

La momentul scrierii, MANA se tranzacționa în jur de 0,37 dolari și avea o capitalizare de piață puțin peste 700 de milioane de dolari. Oferta totală de tokenuri MANA nu are o limită maximă presetată. Până în august 2023, erau în circulație aproximativ 1,9 miliarde de tokenuri MANA dintr-o ofertă totală de 2,1 miliarde de tokenuri.

Decentraland este o forță în sectorul jocurilor Metaverse, iar deținerea de MANA este o modalitate de încredere de a intra într-un proiect popular. De la lansare, tokenul a crescut semnificativ și rămâne un activ dorit printre investitorii de tokenuri crypto pentru jocuri. Cu toate acestea, MANA este încă departe de prețul său maxim istoric (ATH) de 5,90 dolari, pe care l-a atins acum aproape doi ani.

The Sandbox

The Sandbox (SAND)

The Sandbox are o abordare unică în ceea ce privește jocurile bazate pe blockchain, permițând jucătorilor să construiască și să exploreze lumi virtuale infinite în același Metaverse. Aceasta include NFT-uri, instrumente avansate și gameplay captivant, suficiente elemente pentru a atrage chiar și cei mai pretențioși jucători. Cu toate acestea, cel mai interesant aspect al său este că le permite utilizatorilor să câștige jucând, deținând terenuri virtuale sau vânzând creațiile lor pe piața din joc.

Conceptul din spatele The Sandbox a apărut în 2012, dar abia în 2018 dezvoltatorii l-au adaptat pentru blockchain. Platforma se concentrează pe conținutul generat de utilizatori și propune un model de joc P2E unic care îl face să iasă în evidență ca o oportunitate de încredere în următorul ciclu bullish.

Utilizatorii The Sandbox pot fi foarte activi în economia jocului, contribuind cu creațiile lor și câștigând avantaje în criptomonede și NFT-uri. Jocul este bogat în creații ale utilizatorilor, atrăgând gameri, colecționari de NFT-uri și entuziaști crypto din întreaga lume.

La fel ca majoritatea proiectelor crypto gaming, The Sandbox are un token nativ, SAND, care leagă întregul ecosistem. Deținătorii îl pot utiliza pentru a cumpăra, vinde sau tranzacționa active din joc, resurse și alte obiecte. Mai mult, îl puteți folosi pentru a personaliza aspectul avatarului dvs. și pentru a îmbunătăți experiența generală de joc.

Tokenul SAND promovează și guvernarea descentralizată, permițând deținătorilor să-și exprime opiniile cu privire la dezvoltarea proiectului. Puteți achiziționa tokenul pe principalele burse crypto, inclusiv Binance, Uniswap (V2), Gate.io și LATOKEN.

În 2022, The Sandbox a lansat un program de staking, permițând deținătorilor de tokenuri să câștige până la 24,50% APY din stake-urile lor de SAND.

La momentul scrierii, un token SAND se tranzacționa în jur de 0,40 dolari și avea o capitalizare de piață de aproximativ 788 de milioane de dolari. Dezvoltatorii The Sandbox au stabilit un număr maxim de 3 miliarde de tokenuri SAND. În prezent, sunt în circulație aproape 2 miliarde de SAND. Această cantitate mare de tokenuri în circulație face ca SAND să fie o opțiune de investiție de încredere înaintea următorului ciclu bullish.

Cu toate acestea, potențialii cumpărători de SAND ar trebui să-și facă propriile cercetări înainte de a cumpăra. The Sandbox a fost într-o tendință descendentă timp de aproape doi ani. De fapt, prețul tokenului este departe de prețul său maxim istoric stabilit la 8,44 dolari în 2021.

Gala Games

Gala Games (GALA)

Gala Games este o prezență din ce în ce mai populară în sectorul jocurilor blockchain. Această platformă găzduiește mai multe jocuri Web3 într-un ecosistem în creștere, pregătit să concureze cu alte proiecte mainstream. Mii de gameri se conectează zilnic la ea, în principal pentru că Gala Games recompensează timpul petrecut în joc cu tokenuri și NFT-uri pe care le pot ulterior tranzacționa pentru alte active digitale sau chiar pentru valute fiat.

Majoritatea jocurilor și aplicațiilor de pe Gala Games sunt gratuite. Ele oferă jucătorilor suficientă libertate și control pentru a crea, construi și crește într-un mediu sigur. Mai important, nu trebuie să cheltuiască constant pentru a continua să se bucure de jocurile lor preferate.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale Gala Games este utilizarea NFT-urilor. De exemplu, multe jocuri recompensează jucătorii pentru realizările lor cu tokenuri non-fungibile. Mai mult, platforma oferă deținătorilor de NFT-uri puteri de guvernare și privilegiul de a vota asupra propunerilor care decid dezvoltarea ecosistemului.

Utilizatorii pot achiziționa întotdeauna NFT-uri cu GALA – tokenul de utilitate principal al Gala Games. Acest token are mai multe roluri pe platformă, inclusiv recompensarea Node Operators pentru susținerea ecosistemului. GALA este listat pe multe burse crypto, cum ar fi Coinbase, Binance și Uniswap.

Platforma distribuie 50% din emisiile zilnice de GALA către operatorii Node și restul către administrarea Gala Games. Fondurile acesteia din urmă sunt destinate finanțării proiectului și dezvoltării ecosistemului Gala Games.

La momentul scrierii, tokenurile GALA se tranzacționau în jur de 0,02 dolari fiecare. Tokenul avea o capitalizare de piață de aproximativ 500 de milioane de dolari și un volum tranzacționat în 24 de ore de aproximativ 60 de milioane de dolari. Dezvoltatorii Gala Games au stabilit un număr maxim de 50 de miliarde de tokenuri GALA. În prezent, sunt în circulație doar 22 de miliarde de GALA.

Tokenurile GALA ar putea reprezenta o investiție interesanta pentru entuziaștii de NFT-uri și GameFi înaintea următorului ciclu bullish. Prețul foarte mic al tokenului ar trebui să permită majorității investitorilor să achiziționeze cantități considerabile din el. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că ROI-ul ar fi nesemnificativ, deoarece prețul tokenului este puțin probabil să crească semnificativ. Până la urmă, maximul istoric al GALA este doar de 0,83 dolari.

Aceste cinci tokenuri crypto pentru jocuri ar trebui să reprezinte oportunități decente pentru cei care caută să profite la maximum de următorul ciclu bullish. Ele beneficiază deja de susținerea largă a comunității și de sprijinul unor branduri esențiale din industrie. Prin urmare, este probabil ca ele să urmeze tendința ascendentă a pieței atunci când aceasta începe să crească. Cu toate acestea, ar trebui întotdeauna să vă faceți cercetările necesare înainte de a investi sau de a adera la orice proiect.

0 Shares
You May Also Like