Ati auzit vreodata de Binance Coin?

Ati auzit vreodata de Binance Coin?

0 Shares
0
0
0

Binance Coin (BNB) este o moneda unica in arena aglomerata a monedelor digitale. Pentru a explica ce o face unica, trebuie sa explicam putin mai multe despre monede si criptomonede, deoarece se crede ca acestea vor fi cea mai importanta moneda in urmatorii ani. Pe masura ce lumea devine digitala, aflam mai multe despre criptomonede.

Cu toate acestea, inainte de a vorbi despre Binance Coin, trebuie sa vorbim despre Binance, care este in prezent cel mai aglomerat schimb de criptomonede din lume. Binance coin sau „BNB” este destul de nou, bineinteles, si-a inceput operatiunile in iulie 2017 ca o afacere a oamenilor de afaceri chinezi cu multa experienta in domeniul platformelor cripto, condusa de Changfeng Zhao.

Cum puteti folosi Binance?

Binance este o arena conceputa pentru investitorii cripto mai avansati. Punctul de plecare va fi de obicei Bitcoin sau Ether si tranzactioneaza aproximativ zece monede putin rare. Si aici, alegerea cu care monede sa tranzactioneze s-a afirmat.

De exemplu, Binance a fost primul serviciu care a dat o scena reala monedei Tron care este una dintre noile vedete din domeniu. Spre deosebire de alte arene, este considerat foarte usor de utilizat si permite servicii in opt limbi diferite (chineza, engleza, spaniola, japoneza, coreeana, germana, rusa si franceza). Este disponibil pentru o gama larga de oameni si cu siguranta este in continua crestere.

Platile fara numerar reprezinta viitorul?

Platile fara numerar, dupa toate probabilitatile, impreuna cu banii vechi buni, vor continua sa existe in viitor. Anonimatul procesului de plata, senzatia acestuia si rezistenta la crize fac numerarul indispensabil ca metoda de plata. Si astfel, in 5, 10 si 50 de ani, va fi inca o alegere populara. Cel putin asta presupune acum majoritatea oamenilor.

Cu toate acestea, desi poate fi greu de conceput, este foarte probabil ca platile sa fie efectuate in principal digital in viitor. Plata prin intermediul dispozitivelor digitale, cum ar fi smartphone-ul, va prevala. Dupa cum vedem peste tot, benzinariile, de exemplu, si-au extins deja sistemele de case de marcat, astfel incat plata mobila este posibila aici cu putin efort.

Acest lucru se intampla mai ales in parti din Asia si SUA, dar alte parti ale lumii vor fi in sfarsit deschise acestui nou mod de gandire destul de curand.

In prezent stim despre Apple Pay si Android Pay. O multime de plati pot fi efectuate pe aplicatii, ceea ce face lucrurile mult mai usoare pe termen lung. In viitor, o serie de alte sisteme de operare sau alti furnizori ar putea fi adaugate, astfel incat sa faca platile fara numerar si mai raspandite. In unele cazuri, achizitia poate fi in sfarsit confirmata prin introducerea unei parole sau a unei amprente.

Unele aplicatii bancare chiar doresc sa adauge recunoasterea faciala si recunoasterea vocii, astfel incat sa puteti face plata mai usor si sa cheltuiti orice suma de bani necesara. Totusi, asa cum este acum, unele aplicatii bancare au o limita (ca si in cazul platilor fara contact).

Viitorul este cu siguranta digital, lucrand catre o planeta care nu foloseste atat de multe resurse. Numai timpul va spune daca si cat de curand ideea va fi lansata si va deveni un succes.

0 Shares
You May Also Like