Beneficiile-unui-apartament-intr-un-ansamblu-rezidential

Beneficiile unui apartament intr-un ansamblu rezidential

0 Shares
0
0
0

In ciuda diversitatii optiunilor de locuinte care exista pe piata, exista in prezent un produs cu un mare potential de crestere datorita valorii pe care o aduce clientilor prin satisfacerea intereselor si nevoilor lor: dezvoltarea locuintelor.

Aceasta schema ofera o experienta de locuinte cu diverse avantaje, deci daca ai planuri de a achizitiona o proprietate, (residence Craiova) spunem de ce merita sa te gandesti la aceasta optiune.

Consolare

Aceste complexe sunt concepute cu un scop specific: ca locuitorii sa aiba la indemana servicii complementare pentru fiecare zi. Intr-o dezvoltare de locuinte poti gasi spatii de recreere, exercitiu, divertisment si mult mai mult.

Siguranta

Securitatea care poate fi avuta intr-o dezvoltare de locuinte este complet diferita de cea a unei case la nivel de strada sau intr-un condominiu traditional. Fara indoiala, este unul dintre cele mai remarcabile beneficii care pot fi obtinute.

In general, agentii de paza, controlul vizitatorilor si camerele de supraveghere sunt in functiune 24 de ore pe zi pentru linistea ta sufleteasca.

Locatie si accesibilitate

Dezvoltarile pot fi gasite in interiorul si in afara oraselor, dar intotdeauna situate in zone strategice sau care au tot felul de servicii in apropiere, cum ar fi scoli, parcuri, supermarketuri, centre de afaceri si mijloace de transport.

Intretinere

Un alt avantaj pe care nu trebuie sa-l ratam este intretinerea corespunzatoare a instalatiilor. Intr-o dezvoltare de locuinte esti sigur ca zonele comune vor fi intotdeauna curate, luminate si in conditii de siguranta. In mod similar, daca apartamentul tau are probleme, poti contacta conducerea, care va trebui sa ofere asistenta pentru a o remedia cat mai curand posibil.

Valoarea excedentara

Toate avantajele mentionate mai sus fac ca proprietatea pe care o cumperi in cadrul unei dezvoltari de locuinte sa creasca valoarea acesteia de-a lungul anilor. In plus, astfel de constructii sunt ridicate in mod obisnuit in zone cu locuinte considerabile si crestere comerciala, ceea ce are un impact pozitiv asupra valorii lor.

Calitatea vietii

Imbunatatirea conditiilor unei case poate fi mai putin costisitoare intr-o dezvoltare de locuinte, deoarece vi se garanteaza ca atat cladirea, cat si finisajele sunt noi si intretinute in mod constant. In cazul achizitionarii unei locuinte private, monitorizarea si detectarea anomaliilor se va face pe propriul risc.

In plus, majoritatea dezvoltarilor de locuinte au spatii de recreere pentru adulti si copii; si zonele verzi. De exemplu, o dezvoltare de locuinte cu acces la o sala de gimnastica sau la o piscina impiedica locuitorii sai sa piarda timp si bani pe transferuri sau in plata abonamentelor.

In cele din urma, spatiile verzi cu locuri de joaca sunt spatii inchise sub supraveghere care sporesc siguranta copiilor atunci cand se joaca si permit parintilor sa se odihneasca usor.

Principalul avantaj al locuirii intr-un apartament este viabilitatea financiara care vine cu el. Aceste apartamente sunt mult mai ieftine decat casele independente, nu numai datorita aspectului de cumparare sau inchiriere a locului, dar costurile de intretinere sunt destul de rezonabile in comparatie cu gestionarea unei case.

Deoarece apartamentele sunt mai mici in dimensiune, gestionarea resurselor lor este mult mai usoara si mai fezabila.

Pur si simplu, inchirierea este de obicei cea mai putin costisitoare optiune de locuinta. Acest lucru se datoreaza in parte faptului ca apartamentele sunt, in general, mai mici decat casele si apartamentele, dar si pentru ca chiriile sunt in general mai mici decat platile tipice ale casei in majoritatea pietelor.

Exista un al treilea factor, si anume costurile de reparatie si intretinere. Un ocupant de apartament nu are aceste cheltuieli. Nu trebuie sa plateasca o taxa HOA de 300 USD pe luna intr-un apartament sau 7.000 USD pentru a inlocui acoperisul casei.

Un chirias are capacitatea de a se deplasa cu un preaviz scurt. Proprietarul unei case sau al unui apartament trebuie, in general, sa vanda proprietatea pentru a se muta. Sigur, exista contracte de inchiriere care dureaza de obicei un an.

Dar contractele de leasing contin de obicei o clauza de iesire. In majoritatea cazurilor, ocupantul va trebui sa plateasca chirie de doua sau trei luni ca penalizare, apoi este liber sa plece.

Deoarece apartamentele sunt mai bine ambalate decat casele si chiar si apartamentele, acestea au adesea locatii foarte convenabile. In plus fata de zonele din centrul orasului, acestea pot fi gasite in jurul marilor centre comerciale, a facilitatilor recreative populare si a principalelor intersectii de autostrazi.

Din acest motiv, un chirias are de obicei mai multe optiuni de localizare decat proprietarul unei case sau proprietarul unui apartament.

Indiferent daca cumparati o casa sau un apartament, va trebui sa faceti o plata in avans. Aceasta poate fi de oriunde de la 10.000 $ la 100.000 $ sau mai mult. Dupa efectuarea platii in avans, nu veti avea acces la acel capital. Nu il puteti cheltui si nu il puteti investi.

In schimb, chiriasul apartamentului nu are capital scufundat si, prin urmare, controlul complet asupra banilor lor. Acum, este, de asemenea, un fapt ca multi chiriasi nu vor profita de acest beneficiu imens.

Dar, daca va puteti investi banii in timp ce inchiriati un apartament, puteti obtine acelasi tip de constructie de capital pe care il bucura proprietarii de case si proprietarii de apartamente.

Doar veti avea un control mai direct asupra banilor, precum si capacitatea de a va diversifica investitiile intr-un mod pe care proprietarul proprietatii nu il poate.

0 Shares
You May Also Like