De ce sa cumperi un mop bun care se dreneaza singur?

De ce sa cumperi un mop bun care se dreneaza singur?

0 Shares
0
0
0

Ne imaginam ca stiti ca cine a inventat mopul… a fost o inventie spaniola, dar poate nu stiti care este cel mai bun mop din lume, pentru ca va vom spune ca sunteti pe pagina perfecta pentru a gasi mopul care se scurge. In aceasta postare vorbim despre mopuri automate, mop din microfibra, mop rotativ, fara pedala, cu pedala, cu drenator, fara drenator, electric, bumbac, sa descoperim cu noi mopul ideal.

Cel mai bun mop pentru marmura, parchet sau gresie

Cine nu are un mop acasa astazi? Este o necesitate pentru curatarea tuturor caselor si spatiilor. Cu siguranta va intrebati care este cel mai bun mop.. Dar stiti ce model sa alegeti?

Fiecare dintre ele este proiectat pentru un tip de suprafata, asa ca ar trebui sa te uiti in special la compozitia sa pentru a sti daca este cel mai potrivit pentru podelele casei tale. Am creat cea mai buna selectie de tipuri de mop pentru parchet, marmura sau gresie portelan.

Cumpara cel mai bun mop din lume

Aflati ce tipuri de mop merg cel mai bine cu fiecare tip de podea si care este cel mai bun pentru curatarea casei dvs.

MICROFIBRA MOP VS BUMBAC 

Microfibra mop: Sunt Superabsorbante, intr-o trecere curata, fara a lasa urme care ofera suprafete stralucitoare si uscare ultra-rapida. Asigura igiena si curatenia. Poate fi realizat cu fire sau benzi, astfel incat microfibrele sale capteaza murdaria cu eficienta totala, chiar si pentru a curata cele mai dificile pete, chiar si grasimea. Va recomandam sa le utilizati pentru parchet, deoarece acestea permit uscarea mai rapida.

  1. Mop microfibra=  este de obicei un produs usor de utilizat, pe care il vei curata si usca repede dupa utilizare.
  2. Mop de bumbac: este de obicei fabricat din fire si este oarecum mai greu in manipularea sa decat cele ale microfibrelor, au o mare capacitate de rezistenta si rezistenta. Va recomandam sa le utilizati pentru marmura, este un sol dur, deoarece acestea permit sa nu lase nici o urma.

TIPURI DE MOP Care sunt cele mai bune mopuri?

  1. Burete mop: Nu lasa urme pe pamant si se usuca in mai putin timp decat restul mopurilor. Mopul de burete nu lasa scame si nu se deformeaza. Va recomandam sa le utilizati pentru podele luminoase, curatati mai mult in mai putine treceri.
  2. Mop circular: Are acest design circular care este folosit pentru a curata acoperirea unei suprafete mai mari. Ele sunt, de asemenea, numite mopuri rotative sau mopuri automate. Mopurile rotative cu drenator automat va permit sa va curatati casa cu mai putin efort si mai putin timp. Sunt ieftine si foarte simplu de utilizat. Mopsurile rotative automate cu pedala si fara pedala au multe avantaje fata de cele traditionale.
  3. Mop profesional: Acestea sunt foarte bune pentru spalarea pardoselilor si orice tip de pardoseala a companiilor si birourilor. Cele mai utilizate sunt mop-urile profesionale din microfibra pentru capacitatea lor mare de absorbtie, puterea lor de tragere si durata lor lunga, il fac cel mai eficient mop de pe piata.
  4. Mop electric: este o matura de mop rotativa electrica extensibila, o optiune foarte interesanta, deoarece nu incorporeaza niciun tip de produs care il face ideal pentru spalarea podelelor si parchetului.

Importanta curateniei in locurile in care cresti animale

Curatarea si dezinfectia (C&D) implica utilizarea unor procese fizice sau chimice pentru a reduce, indeparta, inactiva sau distruge microorganismele patogene. Procedurile C&D sunt cruciale in controlul raspandirii sau transferului de microorganisme intre animale, intre locatii sau catre oameni. Potentialul de raspandire sau transfer al microorganismelor poate aparea din contaminarea directa sau indirecta a echipamentelor, instalatiilor, vehiculelor, oamenilor si miscarii animalelor sau produselor de origine animala.

Procesele C&D variaza: multi factori afecteaza eficacitatea procesului, inclusiv metoda sau produsul selectat, organismul implicat si o serie de alti factori de mediu, cum ar fi temperatura, incarcatura organica sau duritatea apei. Procedurile necesare vor varia in functie de situatie. Nicio metoda nu este adecvata pentru toate situatiile.

In calitate de medic veterinar acreditat, ar trebui sa fiti pregatit sa oferiti sfaturi cu privire la alegerea unui dezinfectant adecvat pentru diferite amenintari sau situatii de boala, sa faceti recomandari pentru procedurile si tehnicile de dezinfectie care trebuie utilizate, sa intelegeti orice limitari ale procedurii si sa oferiti indrumari pentru siguranta animale si oameni in timpul procesului.

In unele situatii (de exemplu, inspectia si miscarea animalelor, focare de boli infectioase), indatoririle dumneavoastra pot implica asigurarea procedurilor de curatare si dezinfectie implementate corespunzator.

De exemplu, atunci cand se ocupa de certificatele de inspectie veterinara si de circulatie a animalelor, medicul veterinar acreditat trebuie sa fie pregatit sa certifice ca vehiculele de transport au fost curatate si dezinfectate corespunzator inainte ca animalele sa poata fi mutate peste granitele de stat sau internationale. Este importanta o curatenie optima pentru o productie eficienta si pentru a evita imbolnavirea.

0 Shares
You May Also Like