Cum iti poti depozita corect lucrurile astfel incat sa nu aiba de suferit?

Cum iti poti depozita corect lucrurile astfel incat sa nu aiba de suferit?

0 Shares
0
0
0

Spatiile de depozitare de dimensiuni mari sunt de foarte multe ori o bataie de cap pentru multi dintre noi, fie ca suntem persoana fizice sau juridice…

Toata lumea are nevoie la un moment dat de un spatiu pentru stocare lucruri si bunuri personale… Pentru ca nu toti isi permit cumpararea unui spatiu special pentru acest lucru, este benefica optiunea inchirierii..

Boxe de depozitare asa cum sunt cele de la  https://www.boxe-depozitare.ro/boxa-depozitare-de-inchiriat-in-bucuresti  sunt solutia ideala atunci cand vrei sa depoitezi mobilier, sa depozitezi marfuri diverse sau alte tipuri de obiecte personale ce ocupa mult spatiu…

Poate ca ai o idee excelenta pentru o noua afacere care necesita un depozit sau poate ai deja o afacere si ai nevoie de mai mult spatiu de stocare.. In ambele cazuri, probabil ca trebuie sa alegi intre cumpararea unui depozit sau inchirierea unei boxe de depozitare.

Nu exista un raspuns corect la aceasta dilema, deoarece exista avantaje si dezavantaje atat pentru inchiriere, cat si pentru cumparare si poate fi dificil sa alegi. In acest articol iti vom expune cateva dintre avantajele cumpararii sau inchirierii unui depozit sau boxe de depozitare pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Cu toate acestea, inainte de a incepe, propunem cateva intrebari pe care le consideram fundamentale inainte de a analiza daca sa inchiriem sau sa cumparam un spatiu de depozitare:

Ai o afacere ce implica depozitarea marfurilor pana la expunerea acesteia la vanzare?

Ai in viitorul apropiat o dorinta de ati renova casa complet si nu ai unde depozita tot mobilierul din casa?

In functie de acestea, vei putea sa te gandesti daca poti inchiria sau cumpara o boxa de depozitare…

Inchiriaza un depozit

Este mult mai usor sa inchiriezi un depozit decat sa-l cumperi, deoarece exista mai multa oferta pentru inchiriere si acest lucru permite antreprenorilor sa aiba mai multe optiuni atunci cand vine vorba de alegerea celei mai bune locatii, dimensiunea nevoilor lor de afaceri si alte facilitati importante.

De asemenea, pentru ca antreprenorii nu trebuie sa faca o plata semnificativa, banii pot fi folosit pentru a creste in continuare afaceri in alte domenii.

In timp ce trebuie sa plateasca chiria, desigur, aceste costuri vor fi raspandite pe tot parcursul contractului facut, mai degraba decat toate dintr-o data. In plus, compania ta nu va trebui sa cheltuiasca bani pentru securitatea, reparatiile si intretinerea facilitatilor. Acest lucru nu numai ca economiseste bani, ci si timp. Atat banii, cat si timpul sunt cruciale pentru a se asigura ca o afacere va creste rapid si eficient. Si daca afacerea creste, proprietarul va avea capacitatea de a se muta daca este necesar datorita flexibilitatii pe care i-o ofera acest serviciu de inchiriere…

Inchirierea unui depozit sau unei boxe depozitare poate economisi, de asemenea, costurile de transport, deoarece ofera flexibilitatea de a inchiria un depozit in locatia care se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii tale.

Care este cea mai buna optiune?

In timp ce atat inchirierea, cat si cumpararea au avantajele lor, inchirierea unei boxe de depozitare este mai benefica pentru marea majoritate. Nu numai ca este o optiune cu risc mai mic, dar se pot economisi bani pe intretinere, securitate. Gasirea unui spatiu de depozitare (boxe de depozitare) de inchiriat este o optiune mai flexibila.

Cand va aflati in depozit, lucrurile dvs. care se pot sparge vor fi protejate daca o cutie cade atunci cand incercati sa va accesati bunurile. Etichetati aceste cutii si nu le asezati sub obiecte grele. Folositi cutii de plastic sau metal dur care nu pot fi zdrobite sub presiune.

Articolele sensibile de dimensiuni mari, cum ar fi tablourile si dispozitivele electronice, cum ar fi televizoarele cu ecran plat, ar trebui sa fie invelite in paturi sau spuma moale, apoi acoperite cu folie cu bule de plastic.

Pentru a economisi si mai mult spatiu, impartiti obiectele mari in bucati atunci cand este posibil. Abajururile pot fi indepartate, ramele paturilor pot fi demontate, iar pernele canapelei pot fi separate si ambalate in cosuri sau pungi.

Articolele mai mari s-ar putea sa nu incapa in cutii standard, astfel incat sa puteti utiliza franghii sau cabluri pentru a le mentine in siguranta. Le puteti aseza in pungi de plastic pentru a le mentine uscate si fara praf.

Ganditi-va cum veti ajunge la cutiile si cosurile dvs. Utilizati rafturi glisante si rafturi care pot fi scoase pentru a ajunge la articole din spate in fata.

Pastrati la indemana o scara sau un scaun pentru treapta pentru a ajunge la obiecte care sunt prea inalte pentru a fi apucat.

Lasati intotdeauna suficient spatiu pentru a va plimba si a nu va impiedica de lucrurile dvs. Nu pastrati obiectele libere. Ar trebui sa fie intr-o cutie, geanta sau legati in siguranta de ceva.

Evitati stivuirea cutiilor grele deasupra. In schimb, puneti cele mai usoare langa varf, astfel incat sa le puteti misca cu usurinta. Cutiile grele ar trebui sa fie pe sol sau pe spatele rafturilor.

0 Shares
You May Also Like