Cum să vă petreceți luna de miere? Iată câteva idei care v-ar putea fi de folos!

Cum să vă petreceți luna de miere? Iată câteva idei care v-ar putea fi de folos!

0 Shares
0
0
0

După trecerea perioadei în care toată lumea e preocupată cu nunta, când lucrurile încep să se liniștească, majoritatea proaspeților căsătoriți se hotărăsc să-și aloce și niște timp pentru aceștia, anume așa zisa ,,lună de miere”. În funcție de preferințele fiecăruia, aceasta nu durează chiar o lună, uneori se întinde pe o săptămână sau chiar mai mult. Oricum ar fi, aici găsiți idei care să vă inspire indiferent de planurile pe care le aveți împreună.

4 idei despre cum să vă bucurați împreună de luna de miere! 

1.Drumeție la munte

        Dacă sunteți adepții plimbărilor la munte, o să vă surâdă cu siguranță această idee. O săptămână la munte sau doar câteva zile e tot ce vă trebuie pentru a vă reîncărca bateriile de cuplu. Fie că vă hotărâți să plecați în afara țării sau să vizitați munții românești, ați putea să vă retrageți câteva zile sau săptămâni într-o cabană de munte, unde vă puteți bucura de natură și de multă liniște. Dacă doriți să aveți acest timp al vostru pe parcursul verii, ați putea chiar să practicați campingul, dar acest lucru nu este fezabil pentru mai mult de o săptămână. 

2. Picnic la țară 

        Dacă sunteți mai comozi și mai liniștiți și nu vreți să depuneți prea mult efort fizic sau nu vă fac plăcere astfel de activități, dar tot vă doriți ceva retras și cât mai departe de oraș, luați-vă pauză câteva zile și duceți-vă la țară. Este spațiul perfect pentru a avea puțin timp pentru voi. De asemenea, dacă permite vremea și perioada anului, puteți să organizați un picnic. Astfel, ați avea momente în care să uitați de agitația de zi cu zi și să inspirați puțin aer curat, fără să fiți presați de timp. 

3. Încercați o activitate nouă și diferită 

         Există ceva și pentru pasionații de activități extreme sau pentru curioșii care vor să încerce ceva nou. Nu se știe dacă se mai ivește ocazia prea curând să puteți încerca ceva mai diferit împreună, de aceea, luna voastră de miere este o scuză bună să vă depășiți frica sau doar să încercați ceva ce v-ați dorit de mult timp. Câteva sugestii mai diferite și mai extreme ar fi să aveți o sesiune de parașutism sau de bungee jumping. Dacă preferați un mediu mai tropical, o idee este scuba diving, iar dacă vreți ceva puțin mai lejer ați putea opta pentru o plimbare cu balonul cu aer cald în timpul unui apus.

4. Vizitarea unui nou continent

        Pentru cei care preferă călătoriile care se întind pe o perioadă mai lungă de timp, plecarea pe un nou continent se potrivește la perfecție. Se vor mai ivi ocazii pentru city break-uri prin Europa, dar vizitarea unui nou continent nu este ceva ce ai putea face oricând. O sugestie ar fi să vă petreceți luna de miere pe continentul asiatic. Apropiat de Europa, există multe pachete de călătorie puse la dispoziție astfel încât voi doar să vă bucurați de călătorie. Un astfel de pachet este circuitul turistic în China de la karpaten.ro, o agenție de turism care pune la dispoziție o mulțime de oferte interesante, din care veți rămâne cu amintiri de neuitat, dar și cu multe noi cunoștințe despre tradiții și stilul de viață. 

         Așadar, puteți face în așa fel încât perioada lunii de miere să fie una dintre cele mai frumoase din viața voastră!

 

Sursa foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like