Ce este CC Cream şi cum se foloseşte corect?

Ce este CC Cream şi cum se foloseşte corect?

0 Shares
0
0
0

Odată cu creşterea interesului pentru zona de îngrijire a pielii, a crescut și interesul pentru produsele cu dublu rol, sau chiar înlocuitori mai light ai fondului de ten. Iar un produs popular din această zonă este şi binecunoscutul CC Cream. Dacă încă stai pe gânduri legat de popularul produs de skincare, acest articol explorează avantajele, dar şi modul corect de aplicare a acestei creme, pentru a putea alege ce ţi se potriveşte cel mai bine.

CC Cream: ce avantaje are pentru pielea ta şi cum să aplici corect acest produs

CC Cream, sau Color Correcting Cream, este percepută de foarte multe persoane ca o alternativă mai uşoară la fondul de ten, având rolul de a corecta şi uniformiza culoarea tenului, în timp ce îi oferă îngrijirea de care are nevoie. Iată ce trebuie să ştii dacă vrei să  introduci acest produs în ritualul tău de skincare:

Se aplică normal

Chiar dacă, la bază, vorbim despre un produs de skincare, aplicarea acesteia este la fel cu a fondului de ten. Curăţă şi pregăteşte tenul, aplică un primer sau o bază de machiaj, aplică CC Cream în nuanţa cea mai potrivită cu tenul tău. Opţional, poţi adăuga un strat de fond de ten peste, deoarece este folosită şi ca bază de machiaj, sau să îţi continui rutina de makeup în mod normal, dacă îţi doreşti ceva mai light.

Are factor de protecţie solară înclus

Dacă îţi doreşti să îţi protejezi tenul de efectele nocive ale radiaţiilor solare, dar mereu uiţi să aplici loţiunea de protecţie, atunci un CC Cream este produsul de care ai nevoie indiferent de anotimp. Marea majoritate a produselor de tip CC Cream conţin şi filtru de protecţie solară, oferind tenului tău nu doar o nuanţă uniformă, ci şi protecţie în faţa radiaţiilor solare nocive şi a îmbătrânirii premature cauzate de acestea.

Hidratează tenul

Fiind un produs de îngrijire a pielii, un avantaj al CC Cream este că în compoziţia lor găseşti frecvent ingrediente cu rol de hidratare, cum sunt acidul hialuronic, uleiurile naturale sau alte ingrediente care să ajute tenul să îşi păstreze hidratarea şi elasticitatea pe tot parcursul zilei. În acelaşi timp, conţinutul lor bogat în antioxidanţi, vitamine şi extracte din plante vor contribui simţitor la un aspect mai bun al pielii, atunci când sunt folosite constant.

Este un produs versatil

Unul din lucrurile pe care le afli imediat despre un CC Cream este cât de versatil este. Datorită texturii sale uşoare poate fi utilizat atât ca bază pentru un machiaj, cât şi ca substitut al fondului de ten. Așadar, alege un CC Cream de calitate, preccum este CC Complete Cream Youth Lab disponibil pe 24beauty.ro, şi asigură-i tenului tău tot ce are nevoie pentru a străluci și a avea un aspect sănătos zi de zi, mai ales dacă te confrunți cu un ten gras sau mixt  În acest fel, nu doar tenul tău va arăta impecabil, ci și tu vei avea o stare de spirit mult mai bună.

Să integrezi un nou produs în ritualul tău de beauty poate fi o adevărată provocare, însă cu atât de multe opţiuni, este imposibil să nu descoperi o variantă mai light sau mai potrivită stilului tău de viaţă a cosmeticelor clasice. Găseşte cele mai potrivite produse pentru o rutină de skincare care să-ţi ajute pielea să rămână sănătoasă şi radioasă cât mai mult timp și bucură-te de fiecare moment!

 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like