Ce se intampla inainte si dupa radiofrecventa faciala?

Ce se intampla inainte si dupa radiofrecventa faciala?

0 Shares
0
0
0

Radiofrecventa faciala este cel mai bun aliat pentru cei care doresc sa beneficieze de intinerire faciala fara durere, fara interventii chirurgicale si fara complicatii.

Tratamentul cu radiofrecventa foloseste un dispozitiv capabil sa emita impulsuri electrice pentru a reactiva celulele care produc elastina si colagen. Datorita productiei sale, aspectul pielii se imbunatateste si poate arata mai tanar.

Daca intentionezi sa apelezi si tu la radiofrecventa faciala, probabil vei fi interesata sa stii ce se intampla inainte si dupa acest tratament.

Ce sa faci inainte si dupa radiofrecventa faciala?

Ca si in cazul altor tratamente estetice, in utilizarea radiofrecventei faciale este important sa se mentina ingrijirea inainte si dupa aplicarea acesteia.

  • Inainte de tratamentul cu radiofrecventa, trebuie sa:
  • Setezi asteptarile clare

Este important sa fii sincer si sa pastrezi asteptari clare cu privire la rezultatele asteptate. In cazul in care nu stii cum vor arata, este indicat sa mergi la un specialist in medicina estetica pentru a te ajuta sa clarifici aceste nelamuriri.

Fiecare tratament cu radiofrecventa este tratat intr-un mod personalizat deoarece problemele pielii sunt diferite si este foarte important sa stii acest lucru. Cea mai buna modalitate de a scapa de indoieli si de a fi sigur de ce se poate sau nu se poate realiza cu radiofrecventa faciala este sa te informezi de dinainte.

  • Pregatesti un istoric medical

Cu istoricul medical, esteticianul va putea verifica ca intinerirea faciala cu radiofrecventa nu va dauna pielii. De aceea este foarte important sa ai la dispozitie o fisa medicala inainte de a primi un tratament.

  • Pastrez pielea curata

Toate consultatiile faciale cu radiofrecventa necesita o fata curata, fara gel, protectie solara, crema sau machiaj. Ideea este sa ai tenul curat pentru a putea fi evaluat usor la programarea pentru acest tratament facial.

  • Eviti activitatile care irita pielea

Se recomanda evitarea practicarii activitatilor care irita pielea, inainte de tratament. Aceasta include si expunerea indelungata la soare, cum ar fi zilele la plaja.

  • Dupa tratament ar trebui sa:
  • Aplici o crema anestezica locala

Toleranta la durere este diferita de la pacient la pacient. Desi radiofrecventa in sine nu provoaca prea mult disconfort, unii pacienti au nevoie de creme sau anestezice pentru a atenua roseata pielii.

Prin urmare, este intotdeauna bine sa poti conta pe acestea pentru aplicarea dupa sedintele de radiofrecventa faciala Viora.

  • Nu te expui la radiatiile solare

Aceasta recomandare este extrem de importanta, deoarece pielea ar putea fi deteriorata daca este expusa la soare pentru o perioada lunga de timp. Ochelarii de soare si palariile sunt cei mai mari aliati atunci cand este necesar sa te protejezi de razele UV.

  • Referitor la aplicarea machiajului

In general, nu este un tratament care necesita un timp lung de odihna sau ingrijire foarte specifica. Din acest motiv, daca trebuie sa te machiezi si nu simti niciun disconfort pe fata, o poti face fara nicio problema.

Luand in considerare aceste sfaturi inainte si dupa pentru radiofrecventa faciala, vei fi mai pregatita sa incepi tratamentul in siguranta. Solicita o programare la o clinica de infrumusetare si lasa-i pe medicii esteticieni sa se ocupe de intinerirea fetei tale.

0 Shares
You May Also Like