Un Scurt istoric ARO

Un Scurt istoric ARO

0 Shares
0
0
0

Aro, cu al sau 10, sau 240 Forester, este un pic ca varul romanesc al lui Lada Niva. Marca a fost fondata in anii 1950, iar primul sau model, derivat dintr-un GAZ 4×4 rusesc, a aparut in 1957 pentru a aproviziona armata romana cu vehicule usoare de tip jeep.

Au urmat si alte modele, dar in anii 1970 a aparut cel mai bine vandut model al sau, modelul 240 (mai exact in 1972). La fel ca si compatrioata sa Dacia, Aro a stabilit legaturi cu Renault pentru furnizarea motoarelor, dar si cu Peugeot, intrucat sub capota se regasea si Indenor.

Informatii utile privind mentinerea ARO

ARO a fost un producator roman de vehicule care a functionat intre 1957 si 2006. Compania s-a specializat in productia de vehicule de teren. Compania a fabricat 380.000 de vehicule ARO pe parcursul anilor de productie, dintre care doua treimi au fost destinate exportului.

Vehicule ARO

Pentru producerea vehiculelor, compania a folosit atat mecanisme proprii, cat si componente dezvoltate de alte companii. La inceput, vehiculele romanesti erau echipate cu un motor Dacia, dar si cu motoare Ford, Renault, Daewoo, Toyota, Volkswagen sau Pegaso. Abia in anii 1980, compania a inceput sa isi echipeze modelele cu propriile motoare.

Selectia de modele a companiei includea vehicule off-road care puteau transporta cinci, sapte sau opt persoane. Vehiculele erau disponibile in versiuni inchise cu trei si cinci usi si in versiuni deschise cu doua si patru usi. Gama de modele disponibile includea, de asemenea, furgonete cu doua si patru usi.

Desi compania romaneasca a disparut de mult timp, piesele ARO sunt inca in productie, iar vehiculele off-road ale marcii au devenit prototipuri pentru multe vehicule moderne cu performante off-road exceptionale.

Avantajele vehiculelor ARO

  • Design curat. Absenta componentelor electronice a redus riscul de defectiuni. Ca urmare, vehiculele marcii erau cunoscute pentru fiabilitatea si costurile reduse de intretinere.
  • Durabilitate ridicata. Datorita structurii sasiului, masinile puteau rezista la sarcini extreme si erau rezistente la vibratii si la rasturnare. Aceste calitati au fost foarte apreciate de proprietarii de SUV-uri.
  • Preturi accesibile. Structura simpla, designul minimalist si o lista scurta de optiuni si unitati dezvoltate de alte companii din cadrul marcii au mentinut pretul vehiculelor marcii la un nivel scazut. Datorita acestor caracteristici, au fost populare in intreaga lume.
  • Performante bune in off-road. Aceste vehicule romanesti de teren aveau o manevrabilitate buna pe drumuri accidentate. Cele 24 de modele puteau, de exemplu, sa urce pante de 35 de grade si sa traverseze drumuri cu o adancime de 61 cm. Inaltimea caroseriei majoritatii vehiculelor era de peste 250 mm.

Cele mai populare piese ARO

Puteti cumpara piese de schimb ARO in magazinul nostru online, deoarece, acum, piese ARO numai sunt dificil de procurat. Cumparaturile cu noi va ofera mai multe avantaje: Puteti cumpara piese de schimb la un pret accesibil. Oferim reduceri substantiale la toate articolele noastre.

Este disponibila o gama larga de componente auto, de la lame de stergatoare si filtre de habitaclu la bujii si alte componente ale motorului. Puteti obtine sfaturi de calitate online. Specialistii nostri sunt intotdeauna online si gata sa va ajute sa alegeti accesoriile si piesele de care aveti nevoie.

Importanta automatizarilor in agricultura

Asigurarea faptului ca productia agricola si alimentara este durabila se afla in centrul activitatii de agricultura. In cadrul acesteia, mecanizarea durabila joaca un rol din ce in ce mai important. In esenta, mecanizarea durabila este practica de a introduce masinile adecvate fermierilor pentru a se asigura ca productia lor agricola nu este doar mai durabila din punct de vedere ecologic, ci este mai eficienta in cresterea culturilor.

Mecanizarea agricola durabila se refera la toate tehnologiile agricole si de prelucrare, de la unelte de mana de baza pana la echipamente motorizate. Nu se uita doar la aspectele tehnice ale agriculturii, ci ia in considerare si efectul pe care uneltele il au asupra productiei unui fermier, de la productia de culturi de-a lungul lantului valoric pana la produsele comercializabile si, la randul sau, impactul pe care acest lucru il are asupra venitului fermierului. .

Impreuna cu partenerii sai, firmele au adoptat o abordare practica in promovarea mecanizarii durabile, oferind formare fermierilor cu privire la utilizarea instrumentelor, echipamentelor si masinilor adecvate si a practicilor agricole ecologice.

Antreprenorii lucreaza, de asemenea, cu guvernele, furnizorii de servicii si organizatiile de fermieri pentru a dezvolta strategii care sa sprijine implementarea mecanizarii durabile la nivel local. In plus, se asigura controlul calitatii instrumentelor furnizate fermierilor pentru a verifica daca acestea sunt adecvate, sigure si durabile.

Prin formarea de parteneriate cu guvernele si sectorul privat, companiile se asigura ca informatiile despre mecanizarea durabila sunt diseminate la toate nivelurile, de la actorii guvernamentali pana la fermierii insisi.

Mecanizarea agricola durabila are o viziune holistica asupra agriculturii; se uita la sustenabilitate in contextul tehnic, de mediu si economic. Asigurandu-se ca instrumentele agricole sunt ecologice, accesibile din punct de vedere economic, adaptabile la conditiile locale si rezistente in ceea ce priveste schimbarea modelelor meteorologice si a climei, mecanizarea urmareste sa obtina recolte mai mari si mai bune si venituri crescute sau noi locuri de munca pentru fermieri.

0 Shares
You May Also Like