Top 7 aplicatii de gestionare a banilor

Top 7 aplicatii de gestionare a banilor

0 Shares
0
0
0

Planificarea financiara este punctul de plecare pentru un management eficient al finantelor personale. Acesta implica trei elemente importante: un buget realist, obiective financiare bine definite si urmarire in timp real.

Un buget va ajuta sa ramaneti dedicat obiectivului dvs. financiar, in timp ce urmarirea in timp real va ajuta sa luati actiunile potrivite la momentul potrivit. Cu toate acestea, gestionarea banilor este mai usor de spus decat de facut. Bugetarea si urmarirea in timp real pot fi dificile, necesitand investitii considerabile de timp si efort.

Dar aplicatiile de gestionare a banilor pot ajuta. Aceste aplicatii sunt extrem de utile pentru a va ajuta sa va gestionati eficient banii si finantele personale. Aplicatiile necesita si baterie asa ca ai putea avea nevoie de un acumulator original iPhone.

Supersplit

SuperSplit este cel mai simplu mod de a imparti cheltuielile intre prieteni, colegi si colegi de apartament – fara a provoca o tensiune in relatia voastra. Aplicatia va permite sa creati grupuri cu care de obicei impartiti cheltuielile.

Aceste cheltuieli pot include orice, de la chirie la excursii si filme la mancare. SuperSplit va ajuta sa adaugati si sa urmariti cheltuielile si sa primiti plati fara probleme. Cea mai buna parte: SuperSplit trimite mementouri de plata tuturor celor din grup, permitandu-va sa sariti peste experienta incomoda de a le reaminti singur.

Moneyview

Aplicatia de gestionare a banilor Money View va ofera vizibilitate in timp real asupra finantelor dvs. Citeste toate datele financiare ascunse in mesajele dvs. SMS legate de tranzactiile financiare si va actualizeaza raportul, evitand necesitatea unei introduceri manuale.

Buget bun

Goodbudget este aplicatia ta ideala pentru cheltuielile zilnice. Proiectata pentru bugetul personal, aceasta aplicatie de gestionare a banilor va ajuta sa ramaneti la curent cu bugetul, finantele si facturile. Aplicatia va ofera, de asemenea, mementouri consecvente si la timp pentru plata facturilor si va analizeaza comportamentul de cheltuieli.

Money Manager

Money Manager este una dintre cele mai bune aplicatii de gestionare a banilor care face ca gestionarea cheltuielilor sa fie placuta. Aceasta aplicatie de planificare financiara, de gestionare a activelor si de urmarire a cheltuielilor va simplifica examinarea datelor financiare zilnic/saptamanal/lunar, urmarirea tranzactiilor financiare personale si de afaceri si gestionarea activelor.

Monefy

Urmarirea facturilor, a achizitiilor si a altor cheltuieli este usoara cu Monefy. Aceasta aplicatie de finante personale nu este doar un instrument de urmarire a cheltuielilor, ci este si una dintre cele mai bune aplicatii de economisire a banilor.

Mai mult, Monefy urmareste cheltuielile si le compara cu planificatorul de buget si cu veniturile, ajutandu-va sa va mentineti bugetul in forma optima.

Expense Manager

Expense Manager este una dintre cele mai bune aplicatii de gestionare a banilor. Acest instrument simplu, stabil, intuitiv si bogat in functii pentru cheltuieli si buget va urmareste cheltuielile si va ajuta sa va gestionati eficient bugetul.

Wallet

Wallet va permite sa gestionati toate cardurile sub un singur acoperis. Conecteaza toate conturile dvs. bancare si se conecteaza la cardurile dvs. de debit si de credit si la alte sisteme de plata pe care le utilizati. Puteti vizualiza toate tranzactiile dvs. simultan pe Wallet. De asemenea, analizeaza datele financiare pentru a oferi rezultate semnificative pentru a mentine controlul asupra finantelor si pentru a va gestiona mai bine banii.

0 Shares
You May Also Like