TOP 5 beneficii pe care ți le oferă o asigurare CASCO

TOP 5 beneficii pe care ți le oferă o asigurare CASCO

0 Shares
0
0
0

Autoturismul pe care îl deții este una dintre cele mai importante proprietăți ale tale. Cu siguranță, ții la mașina ta la fel cum ții și la locuința pe care o ai sau la alte obiecte de mare valoare care te ajută să ai o viață liniștită și confortabilă. Tocmai de aceea, este necesar să te asiguri că mașina este protejată în fața pericolelor care o pot afecta și care o pot împiedica să funcționeze în mod corespunzător.

 

În România, este obligatorie asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA), adică acea poliță prin care sunt protejați toți participanții la trafic, în fața pagubelor pe care le suferă din vina altor șoferi. Ce se întâmplă, însă, atunci când îți lovești mașina fără a fi implicat alt șofer? Sau când se petrec incidente imprevizibile care provoacă daune semnificative? Aici intervine rolul asigurării de tip CASCO. Află ce beneficii îți oferă o astfel de poliță!

Asigurarea CASCO – ce avantaje majore îți oferă

 

Caracterul unei asigurări CASCO este unul facultativ, adică trebuie să o cumperi doar dacă îți dorești acest lucru. Dacă vrei să beneficiezi de ceea ce are de oferit o poliță foarte avantajoasă, încheie o asigurare CASCO aici, pe site-ul celor de la Asirom. Trebuie doar să fii persoană fizică sau juridică și să ai mașina înmatriculată în România. Iată care sunt cele 5 beneficii majore pe care le poți obține:

 

  • Poți primi despăgubiri în caz de furt – în situația în care mașina ta este furată, cu ajutorul poliței de asigurare CASCO ai posibilitatea să beneficiezi de despăgubiri în limitele menționate în contractul de asigurare. 

 

  • Asigurarea este valabilă și în afara țării – dacă alegi o poliță de asigurare CASCO de la o firmă de top, vei beneficia de condițiile menționate în contract și în afara țării. 

 

Ești protejat financiar pentru evenimente petrecute în Europa, exceptând teritoriile aparținând Rusiei, Belarusului și Ucrainei. De asemenea, CASCO este valabilă și în Turcia, chiar și în zona asiatică a acestei țări.

  • Beneficiezi de protecție și pe drumuri care nu sunt publice – într-un contract de asigurare tip CASCO este stipulat faptul că poți beneficia de despăgubiri și pentru incidente produse pe raza drumurilor care nu fac parte din categoria celor publice. 

  • Asistență rutieră – dacă se produce un incident acoperit prin intermediul poliței CASCO, firma asiguratoare se va ocupa de acoperirea costului de transport al autoturismului tău către atelierul de reparații, în cazul în care acesta nu se mai poate deplasa. 

 

Singura condiție este că autoturismul va fi mutat într-un atelier sau garaj aflat la maximum 100 de kilometri de locul evenimentului. 

 

  • Mașină la schimb – dacă mașina ta are nevoie de reparații, ca urmare a unui incident acoperit de polița de asigurare CASCO, ai posibilitatea de a folosi o altă mașină, pe parcursul perioadei în care autoturismul tău este în service. 

 

Ai posibilitatea de a-ți personaliza polița și de a introduce în contract clauze suplimentare, care să acționeze în favoarea ta în circumstanțe dintre cele mai imprevizibile. Alege să-ți protejezi mașina cu o asigurare CASCO și bucură-te de siguranță în fiecare moment!

 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like