Scule si instrumente de mana necesare acasa

Scule si instrumente de mana necesare acasa

0 Shares
0
0
0

In cazul in care locuiti la casa, in mod evident aveti nevoie de diferite scule si instrumente de mana pe care sa le folositi atunci cand va desfasurati activitatea prin gospodarie reparand ceva sau efectuand alte sarcini, iar din acest motiv ar fi ideal sa detineti si o trusa combinata Wert 45 piese.

Vom discuta in cele ce urmeaza despre sculele si instrumentele de mana necesare acasa, pe care de exemplu le puteti alege de la Casaidea. Din acest motiv, in cazul in care considerati ca nu aveti inca destule scule si instrumente de mana, merita sa parcurgeti acest articol pana la final.

Surubelnita

Indiferent ca trebuie sa asamblati un obiect de mobilier, sau ca trebuie sa il dezasamlati; indiferent ca trebuie sa desfaceti surubelul jucariilor pentru copii sau aveti altceva de facut, cu siguranta o surubelnita este un instrument spre care trebuie neaparat sa va indreptati atentia.

De fapt, ar fi ideal sa va indreptati atentia atat spre o surubelnita care are capul stea, cat si spre o surubelnita dreapta. Acestea sunt instrumente care pot fi utilizate in diferite aplicatii, si sunt instrumente care fac parte si din trusa combinata Wert 45 piese despre care am discutat in randurile de mai sus ale acestui articol.

Patent

In mod evident, patentul este un alt instrument de mana pe care trebuie sa il aveti in gospodarie. Il puteti folosi de exemplu pentru a taia o sarma nu foarte groasa. Puteti sa folositi patentul atunci cand nu aveti o cheie potrivita pentru a strange sau pentru a destrange un surub, sau pur si simplu il puteti folosi pentru a tine contra, atunci cand cineva strange un surub.

Puteti alege aceasta trusa combinata Wert 45 piese care are in componenta si surubelnite, despre care am discutat deja, si care are in componenta si patent. Deci, cu o asemenea trusa, va puteti acoperi unele necesitati in ceea ce priveste sculele necesare intr-o gospodarie.

Ciocan

Fara doar si poate, indiferent ca trebuie sa bateti un cui in perete pentru a agata un tablou, sau aveti de efectuat unele reparatii care necesita sa bateti un cui in lemn sau in alt material, aveti nevoie si de un ciocan.

Exista diferite tipuri de ciocane, care au de-asemenea diferite dimensiuni si diferite greutati. In functie de aceste detalii amintite anterior, veti putea gasi ciocane mai scumpe si ciocane mai ieftine.

Chei

Exista diferite tipuri de chei spre care va puteti indrepta atentia pentru a le utiliza in gospodarie, iar cheile drepte sunt fara doar si poate, cele mai populare si totodata cele mai simple. Acestea pot avea diferite marimi.

Va puteti indrepta de-asemenea atentia spre chei inelare care pot avea diferite marimi, dar nu trebuie sa uitam nici de cheile tubulare de marimi diferite. Exista de-asemenea si chei reglabile, acestea fiind o alegere ideala pentru ca pot fi reglate in functie de aplicatie si in functie de necesitati.

Instrumente de masurat

Acestea sunt de-asemenea instrumente care au o foarte mare importanta, iar ruleta in mod evident nu trebuie sa va lipseasca din casa. Acest instrument deosebit de util pentru a masura lungimea si/sau latimea unei suprafete, ceea ce va poate ajuta sa aflati suprafata unei incaperi de exemplu, facand masuratorile corecte.

Puteti sa va indreptati atentia spre un boloboc de exemplu, care este ideal pentru a afla daca o suprafata este sau nu este perfect plana. Daca va construiti acasa ceva (si nu numai), bolobocul este un instrument care nu trebuie sa va lipseasca din gospodarie.

Instrumente de taiere

Puteti alege un cutit utilitar (cutter) pentru a taia diferite materiale de grosimi mici sau medii, si puteti alege un fierastrau de mana pentru a taia lemne de exemplu.

Acestea sunt asadar, doar cateva dintre instrumentele de mana care in mod evident nu trebuie sa va lipseasca din gospodarie.

0 Shares
You May Also Like