Remedierea problemelor comune pentru iPhone XS

Remedierea problemelor comune pentru iPhone XS

0 Shares
0
0
0

iPhone XS este unul dintre cele mai cautate smartphone-uri de la Apple, in ciuda faptului ca Apple deja a venit cu doua generatii noi de telefoane. Utilizatorii se orienteaza inca spre iPhone XS dat fiind faptul ca aceste dispozitive au designul minunat, dispun de specificatii tehnice notabile, si mai mult decat atat, au si preturile mai mici decat noile modele.

Cu toate acestea, unii utilizatori s-au confruntat cu diferite probleme de functionare ale acestor telefoane, iar aici nu ne referim neaparat la o inlocuire display iPhone XS, care este o defectiune cauzata de neglijenta utilizatorilor.

De cele mai multe ori, aceasta problema apare cand telefoanele nu sunt protejate cu o folie de protectie pentru ecran, si cand nu sunt pastrate intr-o husa. Exista insa si situatii in care utilizatorii aleg cele mai bune accesorii de protectie, dar dispozitivele se confrunta cu alte probleme, cum ar fi cele despre care vom discuta in continuare.

  1. Probleme legate de functia Face ID

La fel ca iPhone X, iPhone XS si iPhone XS Max vin ambele cu deblocare Face ID in loc de Touch ID. Face ID va permite sa va deblocati telefonul folosind fata si camera dispozitivului.

Problemele de identificare a fetei sunt extrem de frecvente, si vedem de asemenea, probleme pop-up pentru utilizatorii iPhone XS si iPhone XS Max care incearca sa o configureze pentru prima data.

Daca dispozitivul nu va inregistreaza fata pentru Face ID, asigurati-va ca il scanati intr-o camera bine luminata. De asemenea, este posibil sa trebuiasca sa apropiati iPhone XS de fata dvs. sau sa il aduceti la un nivel mai ridicat.

Unii utilizatori au probleme cu functia dupa finalizarea configurarii. Daca aveti probleme cu utilizarea acestei functii pentru a debloca telefonul, asigurati-va ca priviti activ ecranul. Trebuie sa acordati atentie telefonului pentru ca functionalitatea Face ID sa functioneze.

Odata cu trecerea timpului, aceasta functie va va invata infatisarea, asa ca in cazul in care va schimbati aspectul, trebuie sa stiti ca este necesar ca din nou sa va scanati fata, pentru ca functia sa functionezze in continuare.

In cazul in care insa, nu va schimbati infatisarea, nu va vopsiti sau nu suferiti alte schimbari dar functia evita sa raspunda solicitarii dvs., atunci va fi nevoie sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm pentru remedierea problemei.

  1. Cum sa remediati problemele de viata ale bateriei iPhone XS

Majoritatea posesorilor de iPhone XS si iPhone XS Max au o durata mare de viata a bateriei la inceput, dar au existat si exista in continuare utilizatori care sunt dezamagiti de cat de putin le rezista telefoanele incarcate.

Exista unele solutii care pot fi incercate in aceste conditii pentru a remedia problema bateriei. Utilizatorii pot incerca activarea modului Low Power, cel care opreste unele functii ale telefonului cum ar fi Hei Siri, Wifi, Datele mobile sau functia Bluetooth, astfel incat sa ajute telefonul sa reziste mai mult timp incarcat.

De obicei, telefonul solicita activarea acestei functii cand ajunge la un nivel de 20% al bateriei, dar se poate activa in orice moment functia, astfel incat telefonul sa reziste cat mai mult timp incarcat.

O alta solutie poate consta in dezinstalarea aplicatiilor care sunt folosite foarte rar. Acestea consuma resurse de energie ale bateriei. Atunci cand ele sunt dezinstalate, se salveaza o parte din resursele bateriei.

  1. Probleme de incarcare

Exista situatii in care iPhone XS nu se incarca. Utilizatorii pot incerca sa vada daca incarcarea are succes cu un alt incarcator cu cablu, sau pot incerca un incarcator wireless. Daca incarcarea wireless functioneaza dar cea cu cablu nu, se poate ca portul de incarcare sa fie defect si sa necesite inlocuire.

0 Shares
You May Also Like