Recomandari de jocuri RV pentru telefon

Recomandari de jocuri RV pentru telefon

0 Shares
0
0
0

In secolul XXI, realitatea virtuala sau RV a devenit extrem de utilizata in mediul online, iar mai multi dezvoltatori de gaming au inceput sa o foloseasca in crearea jocurilor video. Daca este pentru prima data cand intalnesti acest concept in industria jocurilor video, noi iti oferim un top al celor mai descarcate aplicatii care prezinta noua tehnologie RV, astfel incat sa o testezi si sa iti dai seama daca este ceea ce ti se potriveste.

End Space

  • Pret: 7,99 USD

End Space este unul dintre cele mai vechi jocuri Gear VR din aceasta lista, dar este totusi si unul dintre jocurile care se afla in fruntea clasamentelor. Storyline-ul il prezinta pe personajul tau care piloteaza o nava spatiala in jurul Galaxiei. De altfel, te vei lupta cu extraterestrii sub forma de caini sau cu alte nave. De altfel, vei putea folosi controlerul de miscare de pe Gear VR si vei putea accesa o gama larga de arme diferite. Acesta este un shooter de actiune, care va atrage, cu siguranta, foarte multi jucatori. Intregul stroyline este rapid si destul de intens, iar cei carora le plac astfel de gameplay-uri ar trebui sa testeze End Space.

Battle Planet

  • Pret: 10,99 USD

Battle Planet este un shooter de actiune RV. In acest joc vei fi cel care apara o planeta de un atac aproape inevitabil al extraterestrilor, iar singurul tau aliat este un robot care dezactiveaza bombele. Jocul prezinta, de asemenea, o multime de inamici, lupte cu Boss-ul de la fiecare nivel, precum si diverse arme si upgrade-uri ale bazei tale. In momentul in care planeta ta explodeaza, vei pierde jocul.

Wonderglade

  • Pret: gratuit / 3,99 USD

Wonderglade este un joc realizat pentru Google Daydream, iar actiunea are loc intr-un parc tematic. Chiar daca la o prima vedere pare destul de simplu, Wonderglade este de fapt o serie de mini-jocuri impachetate intr-un singur joc. Cel mai bine este sa te gandesti la aceasta lume virtuala ca la un carnaval, unde te plimbi pentru a explora cele mai interesante jocuri. Pe masura ce joci, vei castiga bilete, care pot fi folosite pentru a debloca articole pe care sa le reutilizezi in mini-jocuri.

De asemenea, Wonderglade este potrivit pentru copii, fiind o aplicatie sigura care nu permite micro-tranzactii sau reclame cu continut licentios.

Voxel Fly VR

  • Pret: gratuit / 3,99 USD

In acest joc, vei zbura printr-un oras interminabil evitand in acelasi timp traficul si diverse obstacole, pentru a vedea cat de departe poti ajunge. Voxel Fly VR prezina si un clasament, astfel incat sa iti poti compara scorul personal cu cel al prietenilor. Jocul dispune, de asemenea, de diferite moduri de dificultate si un mod 2D (daca doresti sa joci fara casca VR). Actiunea din joc este destul de intensa, ceea ce face Voxel Fly o experienta excelenta pentru VR.

Dupa ce te joci foarte mult timp aceste jocuri, vei descoperi ca bateria de la telefon nu mai functioneaza bine, dar o poti inlocui ieftin. Cauta spre exemplu acumualtor iPhone 11 PRO si bucura-te de avantajele unei autonomii extinse.

0 Shares
You May Also Like