Pila de unghii electrica: iata ce trebuie sa stii inainte de cumparare si utilizare

Pila de unghii electrica: iata ce trebuie sa stii inainte de cumparare si utilizare

0 Shares
0
0
0

Multe dispozitive conventionale sunt echipate acum cu diverse functii electronice. Chiar si pila de unghii traditionala, care exista in aceasta forma de multi ani, a devenit un produs electronic – pila de unghii electrica . Dar pentru ce este utila o pila de unghii electrica si cand merita sa investesti intr-un anumit model?

Criterii de alegere: asta trebuie sa cauti

Nu se poate spune destul de des ca unghiile sunt cartea de vizita a unei persoane. Din acest motiv, trebuie mentinute intotdeauna intr-o stare impecabila. Prin urmare, calitatea si fiabilitatea pilei de unghii sunt foarte importante. In caz de urgenta, poti sta cateva zile fara o pila electrica de unghii, dar trebuie sa gasesti un inlocuitor cat mai curand posibil.

Motorul pilei electrice trebuie sa aiba o putere suficienta . In caz contrar, unghiile de la maini sau de la picioare nu vor fi pilite, ci mai degraba rupte. Performanta motorului poate fi vazuta din rotatiile pe minut . Cu acest numar poti compara, de asemenea, dispozitivele foarte bine intre ele. Cu dispozitive bune, performanta nu scade dupa o vreme si este aceeasi pe o perioada lunga de timp.

Toata lumea are un tip de piele diferit si reactioneaza foarte diferit la iritatii. Este important ca viteza pilei electrice sa fie ajustata rapid . Directia de deplasare a atasamentelor este la fel de importanta. Desi este normal astazi sa poti seta directia de miscare spre dreapta sau spre stanga, dispozitivele mai vechi nu accepta acest lucru.

Chiar daca nu are nicio legatura cu produsul in sine, ar trebui sa te asiguri ca poti cumpara piese de schimb si accesorii inainte de a cumpara un anumit set . Verifica daca exista piese de schimb pentru modelul ales in magazinul de unde cumperi pila. Acest lucru este, de asemenea, foarte important din motive igienice , deoarece un accesoriu trebuie inlocuit in mod regulat. Cu utilizarea frecventa, devine ineficient si rupe unghiile.

Cum sa utilizezi pila de unghii electrica?

Utilizarea pilei de unghii conventionale difera cu greu de o pila electrica de unghii Marathon K35. Dupa ce ti-ai taiat unghiile, poti incepe sa le modelezi intr-o anumita forma.

  • Alege forma

Forma unghiilor poate fi variata dupa bunul lac, unghiilor de la picioare insa trebuie acordata atentie speciala, dar si o forma anume, ce previne cresterea unghiilor de la picioare in pielea din jur.

  • Netezirea

Odata ce toate unghiile au fost aduse in forma dorita, poti incepe acum sa netezesti unghiile. Este important sa retii ca pila electrica de unghii nu trebuie folosita pentru unghii mai mult de 15 secunde. Aceasta aplicatie trebuie repetata la fiecare doua saptamani, caci elimina denivelarile, iar suprafata devine mai neteda. Daca este utilizata prea des, unghiile vor fi suprasolicitate, ceea ce ar trebui evitat cu orice pret.

  • Lustruire

Dupa primii doi pasi, poti incepe lustruirea unghiilor. Acest lucru confera unghiilor o stralucire naturala fara a utiliza oja sau produse similare. Poti repeta procesul cat de des vrei,  pana cand ai obtinut stralucirea dorita. Pentru a usura aplicarea, este recomandat sa folosesti un ulei de ingrijire a unghiilor.

0 Shares
You May Also Like