Perspectiva pietei siropului de nuca de cocos

Perspectiva pietei siropului de nuca de cocos

0 Shares
0
0
0

Siropul de nectar de nuca de cocos este un indulcitor natural de fructoza derivat din seva florilor de palmier de nuca de cocos. Are un indice glicemic de numai 35 si serveste ca o alternativa ideala la zahar si, de asemenea, la miere, sirop de artar si multi alti indulcitori.

Piata siropului de nectar de nuca de cocos din America Latina este determinata de utilizarea tot mai frecventa a produsului in industria de panificatie si cofetarie. Devine un ingredient popular in ciocolata cruda, sosuri, iaurt, ceai si cafea, deoarece este un indulcitor natural si ofera moliciune deserturilor. In plus, incidenta tot mai mare a diabetului in aceasta regiune si preferinta ridicata pentru alimentele si bauturile care contin extracte naturale cresc cererea de indulcitori naturali, cum ar fi siropul de nectar de nuca de cocos.

Impactul negativ al aromelor artificiale si al indulcitorilor asupra sanatatii, cresterea gradului de constientizare in randul populatiei latino-americane cu privire la gama larga de beneficii ale siropului de nectar de nuca de cocos si tendintele vegane sunt alti factori care contribuie in continuare la cresterea pietei.

Cumpara sirop de cocos  de buna calitate si bucura-te d etoate beneficiile sale.

Sirop de nectar de nuca de cocos: Segmentarea pietei

In functie de natura, poti gasi pe piata sirop:

  • Organic
  • Conventional

Prin aplicare, puteti imparti siropul in:

  • Indulcitor
  • Texturizador
  • Conservant
  • Aroma

In functie de utilizarea finala, se foloseste cocosul in:

  • Alimente
  • Cofetarie
  • Bauturi
  • Produse farmaceutice
  • Altele

In plus, studiul a examinat in detaliu piata din Brazilia, Mexic, Argentina si alte tari din America Latina.

Trend ascendent de veganism, impreuna cu o cerere tot mai mare de produse naturale -sirop de nuca de cocos tot mai accesibil la nivel mondial

Piata este stimulata de cresterea populatiei vegane. In timp ce zaharul obisnuit este uneori procesat cu carul osos al animalelor pentru a obtine culoarea alba, siropul de nectar de nuca de cocos este extras in mod natural din seva florilor de palmier de nuca de cocos si este, prin urmare, vegan din natura. Mai mult decat atat, exista o constientizare tot mai mare in randul oamenilor cu privire la efectele nocive ale indulcitorilor artificiali si aromelor asupra corpului uman.

Acest lucru creste si mai mult cererea de indulcitori naturali, cum ar fi siropul de nectar de nuca de cocos, ca alternativa sanatoasa.

In plus, datorita stilului de viata sedentar, prevalenta diabetului a crescut semnificativ la nivel global. Din moment ce se asista la o dorinta tot mai mare la oameni de a duce o viata sanatoasa si de a consuma o dieta nutritiva, cererea de sirop de cocos este de asteptat sa creasca in viitorii ani. Extinderea aplicatiilor impreuna cu progresele tehnologice, activitatile de cercetare si dezvoltare si lansarile de noi produse vor oferi in continuare oportunitati de crestere pentru piata in urmatorii ani.

Siropul de nuca de cocos poate inlocui cu succes zaharul extra rafinat si poate constitui un bun ingredient atat in retete de desert cat si in unele retete de pranz sau cina.

0 Shares
You May Also Like