android commander root access

Motive intemeiate pentru inradacinarea telefonului

0 Shares
0
0
0

Android este unul dintre cele mai deschise, versatile si personalizabile sisteme de operare mobila. S-ar putea sa credeti ca nu trebuie sa va faceti inradacinarea telefonului, dar veti fi surprins de cat de mult puteti realiza cu putina munca. Iata cateva motive pentru android commander root access merita dificultatile.

  1. Deblocati functiile ascunse si instalati aplicatii „incompatibile”

Uneori, chiar si Android nu este suficient de deschis pentru a va oferi unele dintre functiile dorite. Fie o aplicatie este blocata de catre operatorii de telefonie mobila, fie acceseaza fisierele de sistem ale Android, fie altfel nu este disponibila.

Din fericire, inradacinarea va poate ajuta: puteti instala aplicatii blocate de operator, obtineti functii de la cea mai recenta versiune de Android, faceti compatibile aplicatiile incompatibile, alimentati hardware-ul, obtineti functii precum Beats Audio de la alte telefoane sau puteti emula functii exclusive precum cele pe Moto X. Orice vreti, cu android commander root access puteti obtine puterea de a face.

  1. Automatizeaza totul

Probabil ati auzit de Tasker, aplicatia minunata care automatizeaza aproape orice din telefon . Nu este necesar sa va inradacinati telefonul pentru a-l utiliza, dar daca sunteti inradacinat, poate face multe altele.

Anumite sarcini, cum ar fi comutarea 3G, GPS-ul, schimbarea vitezei procesorului, pornirea ecranului si altele necesita acces root. Asadar, daca doriti sa obtineti beneficiul complet al unei aplicatii precum Tasker, veti dori cu siguranta sa va rootati telefonul.

  1. Sporirea vitezei si duratei bateriei telefonului

Puteti face o multime de lucruri pentru a accelera telefonul si pentru a-i spori durata de viata a bateriei fara root, dar cu root, ca intotdeauna aveti si mai multa putere.

De exemplu, cu o aplicatie de genul SetCPU, puteti sa overclockati telefonul pentru o performanta mai buna sau il puteti subincarca pentru o viata mai buna a bateriei. Puteti utiliza de asemenea, o aplicatie precum Greenify pentru a hiberna automat aplicatiile pe care nu le utilizati perfecta pentru acele aplicatii care doresc sa ruleze intotdeauna in fundal.

  1. Blocati anunturile in orice aplicatie

Daca doriti sa blocati anunturile in anumite aplicatii sau pe anumite dispozitive, rootarea este de departe cea mai buna modalitate de a face acest lucru. AdFree , AdBlock Plus si Ad Away sunt toate optiuni grozave. Bineinteles, daca nu sunteti inradacinata, accesarea in modul avion functioneaza si ea.

  1. Faceti backup pentru telefonul dvs. pentru tranzitii fara probleme

Cand va cumparati un nou dispozitiv Android – sau restabiliti dispozitivul pentru a reveni la setarile din fabrica pentru orice motiv – va puteti face viata mult mai usoara, facand mai intai o copie de rezerva pentru aplicatii si setari. In acest fel, puteti recupera intreaga configuratie in doar cateva apasari.

Daca nu aveti telefonul inradacinat, puteti face copii de rezerva pentru cateva lucruri precum aplicatiile si datele, dar nu veti putea neaparat sa faceti backup pentru aplicatiile de sistem si datele lor, sau sa automatizati intregul proces, precum si Titanium Backup.

  1. Butati un nucleu personalizat

Unele dintre cele mai subterane modificari ale Android necesita un nucleu personalizat, pe care il puteti bloca doar cu un dispozitiv inradacinat.

Nucleul este responsabil pentru a ajuta aplicatiile dvs. sa comunice cu hardware-ul telefonului dvs., ceea ce inseamna ca un nucleu personalizat va poate oferi performante mai bune, durata de viata a bateriei si chiar functii suplimentare, precum conectarea Wi-Fi (pe telefoanele neacceptate), incarcare mai rapida a bateriei si multe altele.

  1. Scoateti Crapware-ul preinstalat

Titanium Backup este bun si pentru mai mult decat doar backup-uri. De asemenea, poate dezinstala acel crapware enervant, care elimina bateriile, care risipeste spatiu, care este preinstalat pe atat de multe telefoane in aceste zil. Inghetati-le mai intai pentru a va asigura ca telefonul dvs. functioneaza normal fara ele, apoi stergeti-le complet pentru a elibera spatiul respectiv.

Acestea sunt asadar doar 7 motive pentru inradacinarea unui telefon Android, insa avantajele inradacinarii sunt mult mai multe, asa ca merita sa faceti acest pas.

0 Shares
You May Also Like