Ce aplicatii de muzica pentru tableta putem folosi?

Ce aplicatii de muzica pentru tableta putem folosi?

0 Shares
0
0
0

Dispozitivele mobile pot fi utilizate in foarte multe scopuri, iar unul dintre acestea este ascultarea muzicii preferate. Multi sunt cei care folosesc smartphone-ul sau tableta Samsung cu scopul de a asculta muzica preferata.

Cei care folosesc tableta Samsung pentru a asculta muzica preferata, de obicei fac acest lucru seara cand se pun in pat, sau in timpul zilei cand au de facut unele lucruri prin casa. Exista diferite aplicatii care pot fi instalate pe o tableta, si care pot reda muzica preferata.

In continuare vom prezenta cateva dintre cele mai interesante astfel de aplicatii, deci trebuie sa cititi pana la final, pentru a afla care sunt cateva dintre aplicatiile de care aveti nevoie in acest sens.

AIMP

AIMP este o aplicatie de muzica pentru tablete si smartphpne-uri, si este destul de puternica. Suporta cele mai frecvente tipuri de fisiere muzicale, inclusiv suporturi precum FLAC, MP3, MP4 si altele. De asemenea, veti primi o serie de optiuni de personalizare, tematica si alte lucruri distractive de genul acesta. Aplicatia are o interfata de utilizare simpla.

MediaMonkey

MediaMonkey este una dintre cele mai interesante aplicatii muzicale care pot fi instalate pe tableta.

Dispune de o multime de caracteristici, inclusiv caracteristici organizatorice pentru lucruri precum carti audio, podcast-uri, si are capacitatea de a sorta melodiile in functie de diferiti factori precum compozitor (in loc de doar artist). De asemenea, aceasta aplicatie are functii de baza, cum ar fi un egalizator.

Ceea ce face ca MediaMonkey sa fie un player de muzica cu adevarat unic este posibilitatea de a sincroniza biblioteca muzicala de la computer la telefon (si inapoi) prin WiFi.

Neutron Player

Neutron Music Player este o alta aplicatie de muzica desoebit de utila, dar care nu este la fel de populara pe cat ar trebui probabil. Dispune de un motor de redare audio pe 32/64 de biti care este (conform dezvoltatorilor) independent de sistemul de operare Android. Ideea este ca ajuta muzica sa sune mai bine. pDe asemenea, are o multime de alte caracteristici, inclusiv suport pentru mai multe tipuri de fisiere unice (flac, MPC, etc), un egalizator incorporat si o serie de alte caracteristici specifice audiofilului.

Oto Music

Oto Music este un player de muzica solid, minimalist, foarte atractiv, usor de utilizat, cu navigare decenta si asistenta pentru lucruri precum Chromecast si Android Auto. In plus, aplicatia vine cu cinci widget-uri, redare fara goluri, o tema deschisa si una intunecata, editare de etichete si suport pentru versuri normale si sincronizate. Totul din aplicatie este gratuit, dar puteti sprijini dezvoltatorul cu donatii optionale, de la 0,99 USD la 14,99 USD, daca doriti. Arata bine, functioneaza bine si nu este nimic in neregula cu acest player muzical pentru tableta.

Rocket Music Player

Rocket Music Player este un alt player de muzica frumos si foarte functional pentru Android. Vine cu elementele de baza impreuna cu un ecualizator pe 10 benzi, suport pentru versuri incorporate, editare de etichete, suport pentru Chromecast si asistenta pentru Android Auto. De fapt, are un suport Android Auto remarcabil si functioneaza foarte bine cu Asistentul Google.

Iata asadar, cateva aplicatii interesante care pot fi instalate de catre utilizatorii care doresc sa foloseasca tableta cu scopul de a asculta muzica. Exista insa si posibilitatea ca utilizatorii sa isi descarce aplicatia Youtube, si sa caute in aplicatie muzica preferata, iar apoi sa redea piesele muzicale preferate. Isi pot crea chiar si un playlist personalizat cu muzica preferata.

Deci, dupa cum se poate vedea, cei carora le face placere sa asculte muzica preferata folosind tableta Samsung sau orice alta tableta, au acum la dispozitie o multime de aplicatii care le pot fi de mare folos in acest sens.

0 Shares
You May Also Like