Moduri prin care un gel de unghii te poate ajuta

Moduri prin care un gel de unghii te poate ajuta

0 Shares
0
0
0

Gelurile de unghii au devenit o alegere populara pentru persoanele interesate de manichiura in ultimii ani. Consistenta asemanatoare unui gel a acestor formule le face ideale pentru o purtare prelungita si pentru imbunatatirea naturala a unghiilor. Poti folosi produsul pentru a corecta unghiile deteriorate sau ca o alternativa de strat de baza atunci cand folosesti alte culori de unghii.

Cu atat de multe marci si varietati pe piata, alegerea gelului potrivit poate fi dificila. Iata cateva moduri in care un gel de unghii te poate ajuta sa iti realizezi cea mai buna rutina de manichiura:

Durabilitatea manichiurii

Daca doriti sa prelungiti durata de viata a manichiurii, cel mai bun mod de a face acest lucru este sa folositi o formula de gel de unghii. Aceste geluri se aplica peste unghia naturala pentru a sigila si proteja placa unghiei. Gelurile sunt mai groase decat cele mai multe alte formule de lac de unghii si, ca atare, sunt adesea capabile sa reziste la cantitati semnificative de uzura inainte de a se ciobi.

Acest lucru este valabil mai ales daca folositi un produs de gel de inalta calitate care adera la unghia naturala pentru o uzura prelungita. Deoarece produsul este aplicat peste unghia naturala, puteti beneficia de rezistenta suplimentara a placii unghiei naturale, chiar daca unghia naturala este slaba sau fragila.

De asemenea, merita mentionat faptul ca grosimea produsului de gel poate face mai dificila desprinderea unghiei naturale atunci cand indepartati manichiura.

Imbunatatirea unghiei naturale

Daca unghiile tale sunt sanatoase, poti folosi un produs cu gel pentru a sigila si proteja unghia naturala. Acest lucru ajuta la prevenirea patarii, precum si a slabirii cauzate de apa si de expunerea la substante chimice.

Formulele de gel pot fi o alegere buna pentru unghia naturala, deoarece sunt aplicate pe placa unghiei naturale, care ofera suport si rezistenta. Pe masura ce produsul este aplicat pe unghie, oxigenul este impins afara. Acest lucru ajuta la mentinerea unghiilor hidratate si sanatoase. Produsele cu gel sunt adesea mai groase decat alte tipuri de lac de unghii, ceea ce inseamna ca nu necesita un strat de acoperire pentru o durabilitate suplimentara.

Grosimea formulei gelului il ajuta sa adere la placa unghiei, prelungind durata de viata a manichiurii tale. Formulele de gel pot fi aplicate peste o placa de unghii naturala care a fost modelata cu o pila de unghii sau o masina de taiat unghii.

De asemenea, puteti folosi un produs cu gel pentru a va creste unghia daca aveti o ruptura sau incercati sa va prelungiti lungimea unghiei. Produsele cu gel sunt de obicei transparente, astfel incat nu vor afecta textura sau aspectul unghiei tale naturale.

Alegerea gelului de unghii potrivit va poate ajuta sa obtineti o manichiura de lunga durata iar un gel din gama de geluri de unghii UV/LES Gelaxyo ofera avantaje multiple in acest sens. Consistenta mai groasa a acestor formule le face ideale pentru repararea si intarirea unghiilor slabe, precum si pentru a prelungi durata de viata a manichiurii tale. Formulele de gel pot fi aplicate pe o placa de unghii naturala pentru a crea o manichiura eleganta si plina de farmec, sau puteti folosi un produs de gel colorat pentru a crea un design indraznet si colorat.

0 Shares
You May Also Like