Descopera acum beneficiile saunei uscate!

Descopera acum beneficiile saunei uscate!

0 Shares
0
0
0

Cu posibilitati de implementare in proiecte pentru casa sau pentru intreprinderi, sauna uscata este o optiune versatila si poate adauga mai multa valoare zonelor de agrement.

Am creat acest articol pentru ca tu sa intelegi cum sauna uscata poate fi un diferential pentru afacerea ta. In urmatoarele cateva paragrafe, descopera sauna de exterior uscata in timp ce vom vorbi despre diferitele tipuri de sauna si despre beneficiile acestora.

Diferentele dintre tipurile de sauna

Astazi gasim 3 modele diferite de saune:

 1. Sauna cu aburi

Cunoscuta si sub numele de sauna umeda, mentine o temperatura medie de 40 pana la 50C. Acest lucru face ca apa sa se transforme in abur si ofera momente de relaxare.

Este de remarcat faptul ca acest tip de sauna este foarte potrivit pentru tratamentul afectiunilor respiratorii precum astmul sau bronsita. Acest lucru se datoreaza faptului ca aburul ajuta la desfundarea cailor si usureaza respiratia.

 1. Sauna cu infrarosu

Mai populara in salile de sport si centrele de infrumusetare, sauna cu infrarosu functioneaza prin emitatori de lumina care incalzesc mediul.

In consecinta, devine o completare a tratamentelor de slabire (similar cu beneficiul promovat de sauna uscata).

 1. Sauna uscata

De obicei, temperatura folosita intr-o sauna uscata este mai mare decat modelele mentionate mai sus. Acest lucru, combinat cu uscaciunea mediului (a carui umiditate maxima este in jur de 15%), aduce versatilitate utilizarii saunei.

Prima dintre ele are un scop detoxifiant. Cu cat camera este mai calda (de obicei imbracata cu lemn, cum ar fi cedru sau mahon), cu atat mai multa transpiratie este pe corpul tau. Celalalt poate fi considerat utilizare in scop de relaxare.

Pentru ca tu sa intelegi mai bine beneficiile, hai sa vorbim despre acestea si alte avantaje ale saunei uscate:

Beneficiile saunei uscate

 • Ajuta in procesul de slabire;
 • Ajuta la curatarea pielii;
 • Elimina toxinele;
 • Promoveaza mai mult sanatatea inimii;
 • Relaxati corpul si mintea;
 • Ajuta sistemul respirator.

Sfaturi si precautii atunci cand utilizezi sauna uscata

Deci, ce parere ai despre beneficiile utilizarii saunei uscate? Sunt mai mult decat argumente convingatoare pentru a implementa un astfel de proiect in intreprinderea ta fie ea si personala, nu crezi?

Insa, pe langa aspectele pozitive, este important sa combinam siguranta in utilizarea saunelor. Ceva la care poti participa activ in cresterea gradului de constientizare si indrumarea utilizatorilor.

Dintre punctele care merita atentie, subliniem urmatoarele:

 • cere utilizatorilor sa ramana hidratati, deoarece pierderea de lichide este semnificativa;
 • indrumati-i sa aiba sedinte care sa nu depaseasca 20 de minute, cu o frecventa medie de 3 ori pe saptamana;
 • sauna nu este potrivita femeilor insarcinate, copiilor, diabeticilor, bolnavilor de inima si persoanelor cu tensiune arteriala scazuta;
 • interzice intrarea persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice. Alcoolul este un diuretic si faciliteaza deja pierderea de lichid, care este potentata intr-o sauna uscata. Acest lucru poate cauza probleme oamenilor.

In acest fel, poti fi pivotul unei transformari in afacerea ta sau in propria casa, oferind confort, comoditate si securitate utilizatorilor.

Acum, ce zici sa faci primul pas pentru a implementa o sauna uscata in hotelul sau clubul tau, ori chiar in casa ta? Pentru asta, distribuie aceasta postare pe retelele tale de socializare si vezi ce au de spus prietenii, partenerii si clientii tai despre ea! Si nu uita sa tii cont de cele de mai sus pentru siguranta asigurarii beneficiilor si nu a dezavantajelor.

0 Shares
You May Also Like