De ce să optezi pentru un termostat inteligent?

De ce să optezi pentru un termostat inteligent?

0 Shares
0
0
0

Nimic nu se compară cu momentele petrecute în intimitatea propriei locuințe, locul unde poți fi tu însuți, în care te regăsești după fiecare program lung de muncă și în care creezi cele mai sănătoase legături cu cei dragi. Pentru a avea parte de toate aceste momente unice de relaxare, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte ce contribuie la conturarea acestui confort.

Confortul locuinței tale depinde de mai mulți factori, dar considerăm că unul dintre cei mai importanți este temperatura din cadrul acesteia. Pentru a putea fi întâmpinați de temperatura ideală atunci când pășim pragul propriei case, printre cele mai recomandate soluții se află folosirea unor termostate de centrală.

După ce ne-am convins că un termostat este un element esențial în cadrul locuinței noastre, haideți să trecem în revistă avantajele pe care le prezintă noile modele de termostate inteligente și cum pot acestea să ne ofere un plus de ajutor pentru a controla temperatura:

  1. Ne ajută să economisim vizibil– lună de lună putem observa cum facturile devin tot mai mici până în punctul în care ajung constante. Astfel, nu vom mai avea parte de emoții de fiecare dată când se apropie perioada de plată, ci vom putea anticipa consumul final. Un termostat inteligent își va arăta utilitatea mai ales atunci când vorbim de diminuarea pierderilor de energie din cadrul locuinței.
  2. Păstrează o temperatură constantă – rolul principal al oricărui tip de termostat este cel de a monitoriza constant temperatura din cadrul locuinței și de a răci sau încălzi de fiecare dată când acesta sesizează schimbări de temperatură în zona în care este amplasat. Acesta compară temperatura ambientală, cu cea dorită de către noi și se asigură că vom avea parte de ea în cel mai scurt timp.
  3. Este foarte simplu de folosit, chiar și de la distanță – cea mai mare diferență pe care o face un termostat inteligent, este posibilitatea de a controla temperatura dorită chiar și de la distanță. Prin intermediul aplicației de la Salus putem avea control asupra termostatului chiar și de la birou, din mașină sau din vizită la cei dragi. Astfel, putem pregăti casa din timp atunci când vrem să avem parte de o anumită temperatură atunci când ajungem. Este extrem de simplu de folosit și principiul de funcționare este exact ca cel al butoanelor fizice de care dispune termostatul propriu-zis.
  4. Putem pleca în concediul de iarnă fără griji – atunci când beneficiem de ajutorul unui termostat inteligent, este mai simplu ca niciodată să deținem controlul chiar și atunci când suntem în vacanță. Pentru a nu avea parte de surprize neplăcute la întoarcere, putem opta pentru o setare prestabilită numită ”temperatură anti-îngheț”. Aceasta variază între 5 și 9 grade Celsius și se asigură că instalația de încălzire nu va avea de suferit. Aceasta este ajustabilă, iar atunci când începem să împachetăm pentru întoarcerea acasă, putem controla din aplicație ca temperatura să crească constant între timp.

Convinge-te și tu de beneficiile pe care le prezintă noile modele inteligente de termostate de centrală și comandă unul chiar acum din cadrul magazinului online, Salus Controls.

0 Shares
You May Also Like