De ce sa oferi articole personalizate angajatilor ?

De ce sa oferi articole personalizate angajatilor ?

0 Shares
0
0
0

Vrei sa fii practic si original la urmatorul cadou corporativ? Sustenabilitatea, ecologia si functionalitatea au ajuns in lumea cadourilor si devine din ce in ce mai popular sa oferim obiecte cadou practice.

Cadourile care permit loialitatea fata de lucratori si utilizatori prin cresterea satisfactiei lor si  in plus, au o viata utila lunga si / sau sunt reutilizabile.

Astfel, unul dintre cele mai solicitate cadouri publicitare si care se potriveste cel mai bine acestei tendinte sunt sticlele personalizate. Un cadou care place cu adevarat si care, in zilele noastre, nu numai ca are o mare varietate de modele din care sa alegi, ci ofera si o zona larga de marcare in care sa dai liber imaginatiei si sa localizezi logo-ul, numele sau desenul care au fost alese pentru a personaliza sticla.

Descopera de ce este un mare succes sa oferi sticle personalizate angajatilor tai si cum sa ii surprinzi!

De ce sa decizi sa oferi articole personalizate angajatilor?

Nu exista o modalitate mai buna de a face o persoana sa se simta parte dintr-un grup decat de a oferi un cadou de bun venit care, in plus, este practic pentru ziua lor de zi cu zi. Un cadou unic care poate fi marcat cu numele sau logo-ul companiei si, daca se doreste, cu cel al lucratorului.

Un cadou cu posibilitati infinite, de la cani la umbrele sau, desigur, sticle, si care  va aduce o serie de beneficii interesante:

 • Cadoul are un efect foarte pozitiv asupra angajatului sau clientului, deoarece statutul sau de obiect util este mai presus de utilizarea sa publicitara.
 • Genereaza o imagine foarte buna a companiei prin oferirea de cadouri originale.
 • Este o modalitate de a face publicitate brand-ului firmei pentru a putea functiona ca un element promotional. Fiind ceva practic, poate fi folosit atat de angajat, cat si de familia sa si poate face cunoscut brandul sau compania oriunde.
 • Nu are un cost mare si are o durata lunga de viata. Cu nu prea multe investitii se poate face o promovare larga si fructuoasa a brandului .
 • Ne diferentiaza de alte companii concurentesi  ajuta sa fie transmise valorile.

Desi exista un numar mare de posibilitati, obiectele cadou personalizate care functioneaza cel mai bine sunt sticle personalizate, cani personalizate, caiete personalizate, creioane si stilouri, umbrele si genti si rucsacuri personalizate.

In magazinele de cadouri corporative si articole publicitare,  te poti  bucura de o mare varietate de idei pentru a-ti multumi atat angajatii, cat si clientii.

Oferirea de sticle personalizate angajatilor este o optiune buna

Sticlele personalizate cu logo si confectionate din plastic au preturi accesibile si constituie un cadou  la moda, in tendinte. Este un obiect folosit pentru a lua apa potabile la birou, in parc sau oriunde mergi.

Sticlele sunt personalizate cu serigrafii, sau cu imprimare, fiind posibil sa alegi dintr-o varietate de modele pentru a aduce culoare si atractivitate biroului, companiei sau magazinului tau. Un mare cadou promotional atat pentru evenimente, cat si pentru congrese sau pentru a  fi oferit lucratorilor.

Un cadou care ii va face pe angajatii tai sa se simta fericiti si recunoscatori .

 • Intampina lucratoriicu un pachet de obiecte care sunt utile si practice pentru ei si care favorizeaza integrarea lor prin generarea unui sentiment de bun venit si integrarea lor in grup.
 • Aceste pachete pot include si alte elemente utile pentru munca sau timp liber, cum ar fi caiete, rucsacuri si pixuri. Cadourile pot fi folosite la birou, acasa sau atunci cand faci exercitii fizice, mergi pe jos sau calatoresti.
 • Atunci cand este utilizata atat in interiorul biroului sau al companiei, cat si in aer liber, sticla personalizata va oferi vizibilitate brandului , ceea ce va face mai usor pentru companie sa fie mai bine cunoscuta.
 • Varietatea materialelor cu care sunt fabricate (materiale plastice fara BPA, aluminiu, termic etc.) si posibilitatea de a le decora cu orice design si marcaj permite sa fie proiectat un produs complet original si reprezentativ al biroului sau companiei , iesind in evidenta fata de alte companii prin faptul ca va rezulta  propriul stil, pe langa faptul ca  faciliteaza sa se transmita valorile.  Vrei sa daruiesti cadou angajatilor tai ? Incearca si  tricouri-misto.ro personalizate.
 • In plus, oferind sticle personalizate lucratorilor , se contribuie la promovarea sanatatii lor prin faptul ca nu trebuie sa imparta sticle sau pahare si se evita contagiunea bolilor precum COVID.
 • De asemenea, avand fiecare lucrator sticla sa personalizata, el poate bea apa oricand doreste, fara a fi nevoie sa-si paraseasca locul de munca, promovand o crestere a productivitatii.
 • Aceste tipuri de cadouri imbunatatesc relatia lucratorului cu brandul, mediul de lucru si bunastarea tuturor angajatilor.
 • Si, mai presus de toate, se vor alatura angajamentului de a avea grija de planeta noastra, contribuind la reducerea utilizarii plasticului.
0 Shares
You May Also Like