De ce multe fete lucreaza in videochat?

De ce multe fete lucreaza in videochat?

0 Shares
0
0
0

Anul 2020 a fost unul in care o multime de fete au renuntat la ideea de a urma o facultate, si de a alege sa lucreze in industria videochatului. Vom dezbate acest subiect foarte interesant in randurile care urmeaza, si va promitem ca veti descoperi unele avantaje semnificative ale carierei de model de videochat.

Veti intelege la finalul acestui articol care sunt motivele datorita carora multe fete lucreaza in videochat in clipa de fata. Deci, haideti sa discutam despre videochat si despre lucrurile frumoase legate de aceasta industrie.

  1. Locuri de munca foarte bine platite

In mod evident, exista persoane care au ramas fara loc de munca, si s-au gandit sa acceseze site-urile celor mai mari companii de recrutare din Romania. Pe aceste site-uri pot fi vazute o multime de anunturi cu privire la locurile de munca disponibile in aceasta industrie.

Ceea ce este si mai interesant in legatura cu anunturile specifice videochatului, este reprezentat de veniturile foarte mari care sunt mentionate in anunturi. Multe parere sunt de parere ca aceste sume sunt de genul SF, si ca nu se poate castiga un astfel de salariu in Romania.

Ei bine, cu siguranta cand vine vorba despre salariile pe care le castiga fetele care lucreaza in videochat in tara noastra, lucrurile sunt cat se poate de reale. Cele mai multe studiouri le ofera fetelor posibilitatea de a alege daca isi doresc in prima luna un venit fix (care poate porni de la 4000 – 5000 de lei), sau daca opteaza pentru comision din incasari (care poate fi dublul sumei).

Apoi, fetele care vor alege sa lucreze 8 ore pe zi, astfel incat sa ajunga la minim 160 de ore pe luna, vor putea castiga cateva mii de dolari in fiecare luna. Nu putine sunt fetele care lucreaza in videochat si care castiga cel putin 10.000 de dolari lunar.

Aceste modele insa au experienta de cel putin cateva luni, si muncesc chiar si in week-end, insa cu siguranta merita cand vine vorba despre astfel de venituri lunare.

De-asemenea, mai trebuie sa mentionam faptul ca veniturile fetelor care fac videochat sunt rotunjite si datorita unor bonusuri pe care acestea le primesc de la studio. Atunci cand un model de videochat recomanda un alt model, cu siguranta primeste o recompensa din partea studioului.

Apoi, performanta se plateste la fel ca in alte industrii, asa ca modelele cu cele mai multe incasari, cu siguranta vor primi bonusuri de performanta. Fidelitatea este rasplatita, astfel ca la 1 an de vechime in cadrul studioul (sau chiar si la 6 luni), primesc un bonus de fidelitate.

Dupa cum se poate vedea asadar, cu o norma de 160 de ore minim lucrate pe luna, si cu bonusuri, fetele care fac videochat pot ajunge in situatia de a castiga mii de dolari pe luna.

  1. Program flexibil

Pana acum am discutat despre beneficii ale fetelor care fac videochat datorita salariilor pe care le incaseaza. Va ganditi probabil ca trebuie sa lucreze zi si noapte pentru acesti bani, insa nici gand de asa ceva.

Fetele care lucreaza in videochat, trebuie sa munceasca minim 160 de ore pe luna (pot lucra si in week-end pentru a castiga mai multi bani), si cu siguranta banii le vor intra in cont. Vestea buna este ca pot alege sa lucreze dimineata, pot alege sa lucreze dupa masa sau chiar si noaptea.

Mai putin conteaza programul, ci ceea ce are o foarte mare importanta este ca la finalul lunii, sa fie acoperita acea norma de 160 de ore lucrate. Acesta insa este un mare avantaj pentru ca fetele lucreaza in videochat cand doresc, iar astfel au timp si pentru a desfasura tot felul de alte activitati.

  1. Loc de munca legal

Videochatul este legal in Romania, asa ca fetele care se gandesc sa lucreze in aceasta industrie chiar nu au de ce sa isi faca griji. Nu incalca legea, nu fac nimic rusinos, ci doar lucreaza intr-o industrie care este reglementata in Romania de aproape doua decenii.

Deci, indiferent de ceea ce ar spune unele persoane, fetele care fac videochat lucreaza legal, au contributiile platite catre stat la fel ca orice alt angajat, deci totul este mai mult decat perfect.

  1. Placere

Fetele care lucreaza in videochat adult au posibilitatea de a folosi jucariile sexuale in timpul in care presteaza in fata camerei. Acesta este un mare avantaj dat fiind faptul ca folosesc jucarii oferite de studio (care au preturi destul de mari), si se mai si rasfata si se bucura de placere.

In plus, ce alt loc de munca te plateste sa folosesti un dildo sau un vibrator in fata camerei, si discutam totusi despre salarii de mii de dolari.

In aceste conditii, este lesne de inteles de ce din ce in ce mai multe fete lucreaza in videochat in clipa de fata.

0 Shares
You May Also Like