De ce femeile care poarta ceasuri au mai mult succes?

De ce femeile care poarta ceasuri au mai mult succes?

0 Shares
0
0
0

In timp ce unii oameni ar putea crede in disparitia ceasurilor de mana, acestea nu sunt in niciun caz un accesoriu invechit. Inainte de ceasuri de mana, existau ceasurile de buzunar folosite de soldatii Primului Razboi Mondial. In timpul bataliilor, s-a constatat ca purtarea unui ceas la incheietura era mai usor si eficient decat scoaterea din buzunare pentru a verifica ora. Ceasurile i-au ajutat pe soldati in mare masura in ceea ce priveste sincronizarea orei atacului. Cu toate acestea, pana la cel de-al Doilea Razboi Mondial, purtarea unui ceas de mana era ceva pe care doar femeile trebuiau sa o faca. Ceasul de dama de la Sekonda Editions 2876 este acum foarte popular.

Astazi, motivele purtarii unui ceas sunt complet diferite de cand au fost lansate pentru prima data. Timpul a devenit bani in termeni literali. Oamenii isi dau seama acum mai mult decat oricand de valoarea timpului lor si al altora. Cu toate acestea, ceasurile sunt omniprezente pe smartphone-uri si oamenii se pot intreba daca purtarea unui ceas mai are sens. Este adevarat ca procentul purtatorilor de ceasuri a scazut semnificativ in deceniul actual. Oamenii isi inlocuiesc acum ceasurile cu smartphone-uri care le spun exact ce minut este, pana la o miime de secunda.

Cu toate acestea, adevarul este ca exista mai multe motive suficiente pentru a continua sa porti un ceas in outfiturile tale personale si profesionale. Fiecare consumator in functie de bugetul sau ar trebui sa detina unul. Exista multe alte motive pentru a purta un ceas decat doar verificarea orei. In opinia noastra, purtarea unui ceas are sanse mai mari ca femeile sa aiba succes la locul de munca. Daca va intrebati cum, atunci continuati sa cititi.

Pot impresiona cu usurinta un intervievator in timpul unui interviu de angajare

Un interviu de angajare este singura sansa a unui potential angajat de a lasa o impresie de durata. Cofondatorul Manager Tools, Mark Hortsman, sfatuieste oamenii sa poarte un ceas in timp ce merg la un interviu. Acest lucru este important deoarece gestionarea timpului intr-un interviu este esentiala. Verificarea orei de pe ceas in acest mod este o miscare discreta. Scoaterea telefonului pentru a verifica ora poate parea nepoliticos si va transmite mesaje mixte intervievatorului. Aceasta, cu siguranta, este o reteta rapida pentru a face o impresie proasta.

Pe de alta parte, purtarea unui ceas, indiferent de stilul si marca acestuia, transmite intervievatorului ca preferati sa urmariti timpul. Ofera vibratii profesionale de la tine persoanei care sta in fata ta. Daca nu ati urmat acest sfat, incercati-l in urmatorul interviu si fiti martor la magie.

In anumite afaceri, purtarea unui ceas decent este o metoda vitala pentru a indica ca faci parte din grup. De exemplu, sunt persoane care admira  ceasuri de epoca. Bancherii tind, de asemenea, sa opteze pentru marci de ceasuri de mana de ultima generatie. Acceptati sau nu, un ceas este in mare masura perceput ca un simbol de statut pe Wall Street – alegerea ceasului spune multe despre purtatorul lui.

0 Shares
You May Also Like