De ce ar trebui sa iti cumperi mobilier traditional?

De ce ar trebui sa iti cumperi mobilier traditional?

0 Shares
0
0
0

Lupta de clasa sau saltul de clasa pot fi de asemenea intelese prin privirea la interiorul unei case. O analiza la jumatatea distantei dintre arta si „sociologia mobilierului”. Si daca, camera de zi este cea buna in loc de depozitare a elementelor acumulate intr-o coliba ​​suburbana, intelegi multe lucruri.

Un exercitiu complex in special in domeniul fotografic (in acest caz specific absenta oamenilor este o caracteristica decisiva). Fixarea unei povesti prin asumarea detaliilor, a schitei, deoarece elementul central al fotografiei nu este deloc usor.

Si daca vreti chiar sa spuneti un mod, un stil de viata al unui popor din intreaga Europa, atunci va dati seama ca efortul este probabil nemaiauzit.

Rezultatul este cartarea identitatii unui popor, cea romana, si a modului in care aceasta identitate este transformata si declinata in tara si in strainatate. Astfel, intre 2003 si 2006 Beatrice Minda a calatorit intre Romania, Franta si Germania vizitand cativa romani in casele lor, petrecand mult timp cu ei si in cele din urma, hotarand sa lase spatiile sa-si spuna povestile, in absenta absoluta a oamenilor. Imaginile sunt impartite dupa cum urmeaza: Interioare in Romania – Interioare burgheze in Franta si Germania – Interioare ale caselor lucratorilor migranti din Franta.

Cum se integreaza mobila traditionala in casa?

Mobila traditionala este cu siguranta o investitie care merita toata atentia, datorita formei interesante, modelelor si modului de realizare.

Casele de vis au adesea interioare extravagante, decor luxos si dormitoare opulente expansive. Dar aceasta nu este singura modalitate de a crea un cadru magic. De ce sa nu lasam Mama Natura sa preia controlul si sa faca ceea ce face cel mai bine?

Situata in inima magnificilor Munti Carpati Orientali si aproape de orasul Piatra Neamt, aceasta casa pitoreasca romaneasca este intr-adevar o frumoasa extensie a peisajului fascinant din jurul ei. Construit de actualii proprietari, proiectul a inceput ca o casa de vacanta si apoi a evoluat intr-o resedinta cu norma intreaga.

Este greu sa descrii magia acestei case in cateva cuvinte, se pare ca este invaluita intr-o patura de verdeata cea mai mare parte a anului. Cu un exterior care imbratiseaza natura si este impodobit cu numeroase plante cu flori, casa se bucura de un stil rustic, atat racoritor, cat si unic.

Elementele clasice de design ale arhitecturii si designului interior romanesc devin o parte integranta a acestui spatiu fermecator, ai carui proprietari au pastrat decorul in mod deliberat sobru si traditional.

In spatiul de locuit se evidentiaza sculpturi complicate pe un stalp de lemn vechi de peste 100 de ani si o soba de lemn cu gresie, care este, de asemenea, ornamentata vizual.

Cu o camera de zi, bucatarie, sufragerie si dormitor, casa mentine un plan care este atat simplu, cat si traditional.

Gradina are, de asemenea, cateva elemente tipice care se refera la mostenirea romaneasca, cum ar fi fantana roata, care se gaseste in principal in gradinile din regiune. Paturile de plante cu flori si frumoasele cai de piatra completeaza exteriorul.

Odata cu schimbarea anotimpurilor, vine si o schimbare a culorilor exterioare, iar casa capata o aura complet diferita. Cu un rau perfect pentru imagini si paraul la o aruncatura de bat de casa, aceasta este o evadare care te lasa fermecat.

De ce sa cumperi mobila traditionala?

Mobila traditionala nu necesita asamblare. Foarte multe persoane evita mobila pe care trebuie sa o asambleze personal acasa, chiar daca stiu ca primesc instructiuni in acest sens.

Majoritatea mobilierului pe care trebuie sa il asamblezi este alcatuit din placi de fibra de densitate medie sau MDF. Aceste piese de tip fie se despart usor, se deterioreaza rapid si sincer, nu iti vor servi la nimic, pe langa faptul ca trebuie sa le inlocuiti in cateva luni, poate.

Da, arata minunat si poti obtine multe dintre ele cu adevarat ieftine, dar sincer te vei intreba de ce ai cumparat aceasta piesa atunci cand vopseaua incepe sa se crape sau cand piciorul  dulapului se rupe brusc.

Un alt aspect important este unicitatea. Cand cumparati o piesa de mobilier de epoca, sansele de a o gasi in alta parte sunt rare. Nu este imposibil, dar cu siguranta este greu sa fie cumparate piese identice.

Majoritatea pieselor de mobilier achizitionate din magazinele mari sunt mici, astfel incat sa raspunda cerintelor tuturor spatiilor, inclusiv a celor de apartament inghesuite. Mobila traditionala este de dimensiuni mari si este cu adevarat speciala.

De asemenea, foarte multe astfel de piese de mobilier sunt in culori standard si nu au nimic special, pe cand mobila traditionala vine atat cu culoare cat si cu acel parfum de epoca.

Cumparand cele mai bune piese de mobilier traditionale, interioarele se transforma si au acel ceva care le face unice si pretioase. In plus, aceste piese de mobilier nu sunt scumpe si sunt foarte durabile, ceea ce inseamna ca investitia ta se va amortiza in timp.

0 Shares
You May Also Like