Cum sa iti editezi rapid si eficient pozele pentru Instagram?

Cum sa iti editezi rapid si eficient pozele pentru Instagram?

0 Shares
0
0
0

Multe persoane incearca sa isi creeze contul perfect de Instagram, unde sa posteze poze care au calitate ridicata, preucm si un aspect inedit, care iese foarte usor in evidenta. Intotdeauna, in mediul online, aceasta a fost singura modalitate prin care oamenii pot ajunge cunoscuti de catre marea majoritate a userilor si chiar sa stranga un numar considerabili de followeri.

Totusi, pentru a putea ajunge la acest nivel, este nevoie de o editare foto foarte buna, iar fiecare persoana trebuie sa aloce timp pentru acest aspect. Daca ai probleme cu ecranul care te impiedica sa folosesti telefonul la capacitate maxima, intra pe inlocuire display Huawei.

Daca este pentru prima data cand incerci sa editezi fotografii pentru pagina ta de Instagram, este important de stiut ca exista numeroase aplicatii care se regasesc in magazinele virtuale si care te vor ajuta intotdeauna sa obtii cele mai bune rezultate in mediul virtual. Printre acestea se numara:

  1. Instagram

Chiar daca poate parea imposibil, aplicatia in sine ofera o serie de instrumente, care te vor putea ajuta sa iti editezi pozele. Doar printr-un simplu tap vei putea sa schimbi contrastul, luminozitatea, intenstiatea umbrelor si claritatea. Mai mult, vei putea sa adaugi diferite tipuri de filtre, care pot schimba in totalitate aspectul pozelor tale.

Singura problema a acestei aplicatii de editare foto este faptul ca nu poate sterge diferite detalii neplacute din punct de vedere vizual, care se regasesc deja in fotografia ta. Pentru un astfel de lucru, va trebui sa alegi alte aplicatii.

  1. Photoshop

PS este o aplicatie care poate fi instalata inclusiv pe telefon si pune la dispozitia tuturor o serie de instrumente necesare in editarea foto. Pritnre acestea se numara inclusiv cut and paste, care te vor ajuta sa elimini detaliile inestetice, precum si pensule smooth, care pot uniformiza culorile anumitor suprafete. In acest mod, doar printr-un simplu tap pe ecran, pozele tale vor arata incredibil de bine.

  1. FaceApp

Aceasta a devenit in scurt timp una dintre cele mai populare aplicatii din randul influnecerilor, deoarece pune la dispozitie o serie de instrumente usor de folosit. Cu ajutorul FaceApp poti sa iti schimbi machiajul, coafura, dar si intregul aspect al pozei tale. Te vei puta juca cu luminozitatea, intesitatea culorilor, umbrele si claritatea. Astfel, in cel mai scurt timp vei putea sa obtii o poza care se aseamana cu cea a influencerilor de renume, din intreaga lume.

Mai mult, vei putea utiliza diferite filtre, iar cu un simplu tap vei putea schimba in totalite atmosfera conturata in fotogragie.

  1. BeautyCam

In special in Asia, BeautyCam este foarte popular, fapt pentru care majoritatea influencerilor de aici il folosesc. Cu ajutorul aplicatiei vei putea folosi diferite filtre,  dar si sa iti editezi make-upul. Mai mult poti sa folosesti filtre care te transforma in catelus, pisica sau personaje de desene animate.

Aceasta aplicatie este extrem de populara, deoarece pune la dispozitia tuturor un numar foarte mare de filtre, iar tu le vei putea folosi pe cele care te atrag cel mai mult. Astel, pozele tale vor arata intotdeuana impecabil, doar printr-un simplu tap pe ecranul telefonului.

0 Shares
You May Also Like