Cum sa iti duci masina la amanet? Ce trebuie sa stii?

Cum sa iti duci masina la amanet? Ce trebuie sa stii?

0 Shares
0
0
0

De multe ori se intampla sa nu ai bani pusi deoparte pentru o urgenta cum ar fi achizitionarea unui mobilier nou sau de ce nu, o vacanta prinsa la oferta?

Binenteles ca nu vei face un imprumut la banca pentru asa ceva si nu pentru ca nu ai primi creditarea ci pentru ca timpul intr-un proces de imprumut bancar este unul destul de lung… Ce poti face? Apelezi cu incredere la amanetauto.com.ro si treaba e ca si rezolvata! Mergi la si vei obtine toate rezultatele dorite.

Ce face amanetauto.com.ro?

Te ajuta cu o suma de bani sub forma unui imprumut, avand ca si garantie, masina ta. Nu masina fizic, pentru ca la amanet auto se pastreaza doar documentele masinii si nu vehiculul in sine…

Tot ce trebuie sa ai in vedere atunci cand apelezi la un asemenea serviciu este ca masina ta sa fie in conditii bune de functionare si sa aiba un aspect cat de cat ingrijit.

La amanetauto.com.ro nu se amaneteaza doar masini de lux sau noi, asa ca daca ai o masina second cu o vechime de cativa ani, poti sta linistit, o poti aduce la evaluare!

Totul se desfasoara in 3 pasi simpli:

  • Evaluare a masinii tale
  • Documentatie
  • Acordarea imprumutului

Cine apeleaza la o casa de amanet pentru masini?

Poate apela la acest serviciu oricine isi doreste o suma de bani rapid si intr-un mod simplu de luat. Nu exista nici o legatura intre banca si amanet, asa ca istoricul tau de creditare nu are nici o legatura cu acest serviciu.

Cum se returneaza banii imprumutati?

Exista un contract binenteles si acolo se vor trece toate detaliile returnarii imprumutului. Unele persoane aleg sa vireze banii imprumutati in transe fixe, altii aleg sa aduca toata suma fixa. In functie de fiecare persoana in parte…

Masina- trebuie predata?

Nu. La amanetauto.com.ro nu se retine masina, ci doar titlul de proprietate al vehicului; Pana cand suma totala va fi rambursata, actele masinii de proprietate raman la sediul amanetului.

Costuri?

Nu exista costuri ascunse sub nici o forma. Suma imprumutata se trece in contract si totul este perfect legal. Nu o sa ai surprize la final.

De ce sa apelezi la amanet auto?

Pentru ca ai posibilitatea sa iei niste bani imprumut fara sa fii nevoit sa alergi pe la diverse banci pentru acest lucru. Pentru ca ai posibilitatea sa folosesti banii primiti in scop personal, intr-un timp foarte scurt de la inceperea derularii acestui proces.

Pentru ca totul este complet sigur si pentru ca nu trebuie sa ai o masina ultra moderna ca sa o poti amaneta. Pentru ca suma se poate rambursa integral sau sub forma de transe lunare, in functie de cum iti permiti sa achiti imprumutul. Pentru ca exista intelegere si nu se pune presiune pe client, pentru ca documentatia ceruta este basica si nu are legatura cu istoricul creditelor tale bancare…

La amanetauto.com.ro totul se desfasoara sigur, eficient si intr-un mod prietenos. Daca si tu ai nevoie de bani rapid, alege acest serviciu de imprumut!

Nu va fie teama sa puneti intrebari daca nu intelegeti nimic. Daca nu sunteti sigur cum functioneaza un imprumut de amanet, cat trebuie sa rambursati, termenele limita si alte detalii, puneti intrebari.

Nu va simtiti obligati sa obtineti un imprumut de amanet. Dupa ce ati evaluat vehiculul si ati aflat cat de mult puteti obtine prin amanetarea acestuia, sunteti liber sa va razganditi. Nu aveti niciodata obligatia in care trebuie sa obtineti un imprumut de amanet auto.

Nu lasati asigurarea auto sa cada. Daca intentionati sa va pastrati vehiculul, trebuie sa pastrati o asigurare auto, chiar si in timp ce se afla la casa de amanet.

Nu lasati asigurarile sa expire. La fel ca asigurarea auto, trebuie sa va pastrati placutele valabile, chiar si atunci cand aveti un imprumut de amanet.

Nu va fie teama sa solicitati o prelungire daca aveti probleme cu rambursarea imprumutului de amanet.

Majoritatea caselor de amanet va vor oferi optiunea de a va extinde imprumutul daca nu puteti plati integral pana la sfarsitul contractului de amanet. Retineti ca exista o taxa suplimentara pe care o veti datora de fiecare data cand prelungiti imprumutul. De asemenea, este posibil sa trebuiasca sa va intoarceti la casa de amanet si sa va re-semnati documentele.

Dupa cum puteti vedea, exista multe lucruri si nu trebuie sa obtineti un imprumut pentru amanet. Cel mai important, este o idee buna sa alegeti un magazin de amanet auto cu experienta in imprumuturile de amanet auto, cum ar fi Amanetauto.com.ro.

Suntem aici pentru a va ajuta sa obtineti banii de care aveti nevoie, impreuna cu un serviciu excelent pentru clienti. Tinand cont de toate aceste informatii veti resui sa va amanetati vehiculul in cele mai bune conditii. Recomandarea noastra este sa alegeti doar casele de amanet in care si aveti incredere.

0 Shares
You May Also Like