CUM SA IMBUNATATI PERFORMANTA JOCULUI PE IPHONE

CUM SA IMBUNATATI PERFORMANTA JOCULUI PE IPHONE

0 Shares
0
0
0

Piata de jocuri portabile a cunoscut o crestere din cauza tuturor smartphone-urilor care inunda piata. Exista ceva pentru toata lumea acolo, iar unele dintre aceste jocuri sunt foarte impozitive pentru resursele telefoanelor noastre.

In timp ce telefoanele Android de ultima generatie care au fost proiectate sa functioneze destul de bine, iPhone, in ciuda numeroaselor sale avantaje, nu este cunoscut pentru capacitatile sale de joc.

Dar asta nu inseamna ca utilizatorii iPhone nu pot profita la maximum de telefoanele lor. Cele mai bune modalitati de a profita la maximum de iPhone-ul dvs. in ceea ce priveste experienta de joc au fost enumerate mai jos:

VERIFICA ACTUALIZARI

In timp ce instalati cel mai recent sistem de operare, acesta ar putea incetini un telefon vechi, daca credeti ca telefonul dvs. poate rezolva problema, ar trebui sa incercati.

Trebuie sa accesati Setari> General> Actualizare software pentru a verifica daca o actualizare este in asteptare. Instalarea celei mai recente versiuni poate rezolva multe probleme si poate accelera iPhone-ul lent. Click aici pentru inlocuire display iPhone.

INCHIDETI TOATE APLICATIILE DE FOND

Puteti face dublu clic pe butonul Acasa pentru a vizualiza aplicatiile care ruleaza si pentru a inchide aplicatiile inutile care pot rula in fundal. Unele aplicatii pot impune foarte mult resursele telefonului dvs. Inchiderea tuturor aplicatiilor inutile inainte de redare este o modalitate buna de a va asigura ca puteti juca.

DEZACTIVATI ACTUALIZARILE APLICATIEI AUTOMATE

Similar cu un sistem de operare Android, iOS 7 actualizeaza automat aplicatiile. Procesul se executa in fundal si verifica intotdeauna actualizarile aplicatiei. Desi acest lucru este util daca aveti tendinta sa uitati sa va actualizati aplicatiile, va poate incetini si aplicatiile.

O aplicatie care se actualizeaza automat in fundal poate contribui la o experienta de joc mai putin perfecta. Dezactivarea actualizarilor automate a aplicatiilor este o modalitate buna de a imbunatati performanta jocurilor. Puteti dezactiva actualizarile accesand Setari> iTunes si App Store si dezactivand „Actualizari”.

PREVENITI APLICARILE DE A FOLOSI GPS

Aplicatiile care va monitorizeaza continuu locatia pot fi o problema de performanta. Cu exceptia catorva aplicatii precum aplicatiile Meteo sau Harti, alte aplicatii nu au nevoie de informatii despre locatie. Restrictionarea aplicatiilor care utilizeaza locatia poate contribui la o experienta de joc mai buna.

Accesati Setari> Confidentialitate> Servicii de localizare pentru a vedea aplicatii care utilizeaza Servicii de localizare si pentru a dezactiva aplicatiile pe care nu le utilizati des.

REDUTI GRAFICA

Exista multe efecte vizuale care au fost adaugate dupa iOS 7. Acestea pot afecta si performanta jocului. Dezactivarea acestor efecte vizuale inutile poate contribui la imbunatatirea performantei jocului. Accesati Setari> General> Accesibilitate. In Setari de accesibilitate, gasiti si activati optiunea „Reduceti miscarea”.

STERGETI-VA SPATIUL DE DEPOZITARE

Eliberarea memoriei interne este o modalitate usoara de a accelera un smartphone incetinit, indiferent daca este un iPhone sau un telefon Android. De asemenea, puteti scapa de mesaje text, fisiere nedorite, fisiere muzicale, fotografii etc. Pentru a sterge memoria. Un telefon cu cat are memora mai libera cu atat se misca mult mai rapid, aceasta conditie este valabila in timpul jocului cat si inafara acestuia.

0 Shares
You May Also Like