Cum-sa-gasiti-un-azil-de-batrani

Cum sa gasiti un azil de batrani ?

0 Shares
0
0
0

In general, persoanele in varsta si casele de ingrijire medicala sunt potrivite in special pentru persoanele in varsta cu un grad de ingrijire care nu mai pot sau nu vor sa-si conduca propria gospodarie.

Oamenii care au nevoie primesc ingrijiri medicale si asistenta medicala non-stop in casa de ingrijire medicala. Divertismentul este, de asemenea, oferit: diverse oportunitati de contact si petrecere a timpului liber ii ajuta pe cei care au nevoie de ingrijire din situatia lor adesea izolata si ofera varietate.

Deoarece exista o serie de facilitati de ingrijire si difera in ceea ce priveste ofertele lor, este important sa luati in considerare cateva puncte atunci cand alegeti.Noi va vom oferii cateva sfaturi importante pentru cand o sa cautati un camin de batrani pentru cei dragi voua.  Noi iti recomandam camine batrani private in Snagov.

CALITATEA AZILULUI

Exista foarte multe case de batrani si foarte multi  batrani in Romania. Calitatea caselor individuale este foarte diferita – trebuie luate in considerare multe detalii. Faptul ca o persoana care are nevoie de ingrijire se simte confortabil in unitatea de ingrijire depinde in mare masura de ingrijire si de atmosfera din cadrul unitatii de cazare. Din acest motiv, viitoarea locuinta a pacientului trebuie sa fie examinata suficient de amanuntit.

Obtinerea de informatii complete in timp util poate proteja impotriva experientelor neplacute. Cu toate acestea, inainte de a decide cu privire la o anumita casa de pensionare sau de batrani, ar trebui comparate cat mai multe posibilitati de cazare posibile.

In plus, o casa de batrani buna ar trebui sa stabileasca obiective individuale de ingrijire cu masuri detaliate pentru fiecare rezident si sa verifice daca acestea au fost atinse in termen de sase luni.

O conferinta de asistenta medicala a profesionistilor din unitate ar trebui sa evalueze daca obiectivele au fost atinse. Numai in acest fel ingrijirea poate obtine calitatea de care au nevoie persoanele care au nevoie de ingrijire pentru a se simti bine.

LISTA DE VERIFICARE PERSONALA

Daca esti in cautarea unei case de batrani adecvate pentru tine sau pentru o ruda, ar trebui mai intai sa puneti impreuna ceea ce se axeaza pe ingrijirea individuala si cazare in casa de batrani. Locuitorii trebuie sa-si aduca propriul mobilier? Iti proiectezi singur rutina zilnica?

Ce oferte sunt disponibile? (de exemplu fizioterapie si logopeda – exista in unitate?) Aici este, de asemenea, necesar sa se determine ce coplata poate fi platita lunar pentru a locui in azilul de batrani. Am adunat aici intrebari importante. Unele sunt mai relevante pentru fiecare persoana, altele mai putin – depinde de ceea ce va pretuiti.

CALIFICAREA SERVICIILOR DE ASISTENTA

Serviciile medicale ale asigurarilor de sanatate rezuma evaluarile calitatii unui azil de batrani in asa-numitele rapoarte de transparenta. Toate notele privind ingrijirea, ingrijirea medicala, relatiile cu rezidentii, asistenta sociala si activitatile de agrement, precum si igiena si curatenia pot fi vizualizate aici.

Nota generala pentru calitatea locuintei persoanelor in varsta este apoi derivata din aceste clase individuale. Este de asemenea listata o comparatie cu media statului.

EVALUATI CORECT. SISTEME DE EVALUARE ALTERNATIVE

Recenzii pot fi gasite si pe diverse platforme online sau pe site-urile operatorilor de case de ingrijire medicala. Acestea au fost in mare parte date de rude sau de cei care au nevoie de ingrijire. Cu toate acestea, acestea sunt doar de utilizare limitata. Adesea, evaluatorii sunt distrasi de un centru de ingrijire frumos sau de un eveniment de succes pentru rezidenti si nu pot judeca masurile esentiale de ingrijire.

Pentru a face si  calitatea caminelor de batrani mai transparenta, urmeaza sa fie dezvoltat un nou sistem de evaluare. Pentru ca si noii consumatorii sa se poata orienta mai bine pana atunci,exista foarte multe fundatii care creeaza o asa-numita lista alba in care datele din calificativele persoanelor in varsta sunt procesate diferit.

In locul notelor generale, sunt publicate valorile procentuale pentru calitatea ingrijirii caselor individuale care au fost verificate de stat. Lista alba independenta este un proiect comun al multor fundatii si al organizatiilor ale celor mai mari organizatii de pacienti si consumatori.

In viitor, evaluarile caminelor de ingrijire medicala vor fi efectuate de un comitet cu reprezentanti ai persoanelor care au nevoie de ingrijire si profesiile de ingrijire medicala.

Extrem de multi politicieni, au inceput sa  propuna, de asemenea, infiintarea unui institut de calitate cu oameni profesionisti de stiinta independenti care sa sprijine comitetul.

Cel mai bine este sa te uiti la cat mai multe case de ingrijire si case de batrani, intrucat acestea dezvaluie multe diferente. In cele din urma, insa, alegerea caminului de batrani potrivit este o decizie foarte personala. In consecinta, poti avea incredere si in sentimentul tau interior.

Daca atmosfera nu a fost convingatoare la prima vizita, repetarile sau conversatiile linistitoare nu o fac mai buna. Deci, de aceea trebuie sa fim foarte atenti la ce sentimente ne transmit azilele de batrani pe care le vizitam.

0 Shares
You May Also Like