Cum sa gasesti anunturi profitabile native si push

Cum sa gasesti anunturi profitabile native si push?

0 Shares
0
0
0

Vrei sa incepi in lumea instrumentelor de spionaj? Atunci noi iti recomandam Anstrex group buy aceasta fiind cea mai buna solutie si cea mai economica, deoarece vei avea acces la un numar foarte mare de tooluri pentru SEO in afara de acesta.

 

Recent am descoperit o platforma excelenta, care va schimba modul in care privesti spionarea pe reclame push, concurenti autohtoni si site-uri locale.

 

Acest software perfect va ofera tot ce aveti nevoie pentru a spiona anunturile concurentului dvs. si pentru a duce propriile campanii publicitare la un nivel cu totul nou.

 

care promit sa va ajute sa creati campanii castigatoare si reclame in cel mai scurt timp!

 

Unul dintre primele lucruri pe care le vei observa inca de la primul contact cu Anstrex este faptul ca ceea ce ofera este calitatea designului si atentia foarte mare la detalii. Este clar din start ca lucrati cu o companie care isi ia misiunea in serios.

 

De la pagina de start bine prezentata la tabloul de bord de conectare – vom ajunge la acest lucru mai tarziu – totul este realizat cu atentie.

 

Ce este Anstrex?

 

Numele in sine este un acronim format din trei cuvinte – Analizati, Strategizati si Executati – iar platforma isi propune sa fie la curent cu numele sau, creand un singur loc unificat pentru afiliatii publicitari push si autohtoni pentru a-si gestiona campaniile.

 

Cat de bine reuseste sa faca asta este ceea ce vom afla! Dar inainte de a intra in specificul platformei, sa vedem cine este Anstrex. Acest lucru ar trebui sa va ofere o informatie de baza a motivului pentru care doriti sa il utilizati.

 

Practic, Anstrex este un instrument de spionat anunturi pentru concurenti, similar cu numele de pe piata cu care este posibil sa fiti deja familiarizati, cum ar fi AdPlexity , dar accentul sau este orientat in mod clar catre notificarea push si pe piata de anunturi native.

 

Cu date de la peste 50 de retele de anunturi si peste 17 milioane de anunturi in 90 de OG-uri, cu siguranta se mandreste cu cateva statistici impresionante.

 

Asadar, in acest moment este posibil sa va ganditi: „Sigur, dar ce il face sa iasa in evidenta de celelalte platforme pe care le folosesc deja?”

 

Ei bine, pentru un singur lucru, acopera mai multe piete, retele si tari decat orice alt instrument de spionaj.

 

Este pur si simplu cel mai cuprinzator instrument de spion al competitorilor de acest gen pe care il puteti gasi.

 

De asemenea, ofera o serie de functii pe care nu le veti gasi in niciunul dintre instrumentele  spion pentru competitori, ceea ce inseamna ca va trebui sa aveti mai multe abonamente lunare pentru diferite platforme pentru a egala toate caracteristicile combinate pe care le obtineti intr-un abonament lunar pentru Anstrex .

 

In plus, un alt mare avantaj este faptul ca poate fi acum cumparat, urmand linkul de mai sus, foarte simplu, cu ajutorul pachetelor care includ mai multe tooluri seo ceea ce il face si mai ieftin si mai accesibil.

 

 

0 Shares
You May Also Like