Cum sa decorati un brad Craciun pas cu pas?

Cum sa decorati un brad Craciun pas cu pas?

0 Shares
0
0
0

Nu sunteti sigur ca stiti cum sa decorati copacul pentru a obtine un rezultat de neuitat? Iata ghidul nostru final .

Sunt cei care, loiali traditiei, il pregatesc ca de obicei pe 8 decembrie, care la sfarsitul lunii noiembrie au decorat deja casa: in orice caz, intelegand cum sa impodobim bradul pas cu pas este fundamental nu numai pentru incepatori, ci si pentru cei care nu sunt niciodata multumiti de munca depusa in anul precedent si doresc sa se imbunatateasca, obtinand un rezultat cu adevarat memorabil.

Bradul, simbolul celei mai iubite sarbatori, care ii reuneste pe toti, nu poate lipsi in casa. De obicei, este pozitionat in cea mai folosita camera, cea in care se organizeaza si cine de Craciun si petreceri de Anul Nou (anul acesta strict mai intim, cu familia pentru a opri raspandirea Covid-19), dar exista, de asemenea, cine pregateste mai mult de un brad Craciun  in diferite medii.

Cum sa decorati un brad Craciun

Momentul in care bradul este impodobit este primul dintre multele ritualuri ale sarbatorilor care permit familiei sa fie impreuna, sa se distreze, sa experimenteze atmosfera de Craciun acasa. Puteti pregati biscuiti si ciocolata fierbinte, pentru a fi savurati intre un pasaj si celalalt, puteti reda liste de redare a cantecelor de Craciun sau a filmelor clasice de Craciun, pentru a oferi fundalul pentru conversatii si rasete.

Sau acele mici discutii care anima intotdeauna aceste momente ale comunitatii. Beteala sau globurile merg mai intai? Si luminile? Destule dezbateri nesfarsite: ghidul definitiv pentru decorarea bradului pas cu pas si obtinerea unui rezultat „WOW” ajunge de la redactia noastra.

Inainte de a incepe sa il decorati, asigurati-va ca baza este la potentialul maxim.

Daca aveti un brad Craciun artificial, deschideti foarte bine ramurile, distribuindu-le cu rabdare si cat mai bine pentru a evita spatiile goale. Daca acele au devenit mai rare in timp, de-a lungul anilor, puteti folosi crengute cu conuri de pin sau fructe de padure ici si colo unde trebuie sa adaugati volum.

Decorati copacul pas cu pas

Lumini

Primul pas este plasarea luminilor. Acestea trebuie asezate de sus in jos, intorcandu-se in jurul copacului, nu pe varfurile ramurilor, ci putin mai intern. Mai bine sa le mentineti, sa vedeti mai bine pozitia si cand pasul este terminat stingeti becul pentru a verifica efectul si, daca este necesar, aranjati-le mai bine intr-un punct mai intunecat.

Baza arborelui

Baza arborelui trebuie acoperita cu covorasele corespunzatoare sau cu un sac clasic de iuta cu arc. Acest pas este, de asemenea, util pentru a ascunde o parte din firele electrice care ajung in priza de pe perete

Decoratiuni

Cel mai iubit pas, cel in care sunt distribuite decoratiunile. Sfaturile sunt usor de urmat. Aranjati globurile si decoratiunile mai mici in partea de sus, cele mai mari in partea de jos. Introduceti cateva in interior; nu uitati sa decorati si spatele copacului si sa le aranjati pe cele mai frumoase pe varfurile ramurilor.

Ultimul pas este pozitionarea varfului, care inchide oficial decorul copacului. Trebuie fixat cu atentie, asigurandu-va ca nu stricati munca depusa.

0 Shares
You May Also Like