Cum poti economisi bani cu un disponitiv de monitorizare GPS

Cum poti economisi bani cu un disponitiv de monitorizare GPS

0 Shares
0
0
0

Un manager de flota este una dintre cele mai importante persoane pentru orice companie de transport, logistica si vehicule. Un manager de flota este responsabil pentru pastrarea profiturilor, mentinerea activitatilor de zi cu zi, alocarea resurselor si siguranta vehiculelor.

Un sistem monitorizare GPS CargoTrack poate ajuta la simplificarea sarcinilor managerului de flota si la imbunatatirea performantei soferului. Este cea mai buna solutie posibila de a monitoriza comportamentul fiecarui sofer de vehicul si de a fi cu ochii pe toate activitatile acestuia.

Cum poti economisi banii cu un dispozitiv de urmarire GPS

Iata care sunt principalele moduri in care un dispozitiv de urmarire GPS poate ajuta managerii sa gestioneze mai bine flotele.

Reduceti costul de intretinere

Majoritatea sistemelor de monitorizare GPS au functii avansate, cum ar fi monitorizarea consumului de combustibil, monitorizarea kilometrajului, indicatorii de temperatura a motorului sau senzori de temperatura pentru transport frigorific.

Toate aceste caracteristici monitorizeaza indeaproape activitatile vehiculului si ajuta la gestionarea nivelurilor de combustibil ale flotei.

Adesea, oamenii cred ca instalarea sistemelor de monitorizare GPS pe vehiculele companiei poate fi costisitoare, ceea ce nu este adevarat. Cert este ca un dispozitiv de urmarire GPS reduce costul de intretinere al vehiculelor.

Aflati mai multe informatii despre sistemele de monitorizare GPS CargoTrack: https://cargotrack.ro/sisteme-hardware-gps-accesorii/

O mai buna planificare a rutei

Un localizator GPS ajuta la alegerea celor mai eficiente rute. In calitate de manager de flota, puteti planifica si optimiza rutele, ceea ce poate economisi timp pentru companie.

De asemenea, ajuta la evitarea risipei de combustibil si a costurilor suplimentare inutile.

Imbunatirea performantelor soferilor

Una dintre durerile de cap majore pentru fiecare manager de flota este Imbunatatirea comportamentului si performantei soferilor.

Odata ce un sofer incepe sa conduca, el nu mai are legatura cu managerul flotei. Prin instalarea unui localizator GPS pe vehicule, managerul flotei poate urmari fiecare activitate a soferului.

De asemenea, managerul poate analiza cu usurinta performanta soferului si le poate oferi instructiuni suplimentare pentru o conducere mai buna.

Siguranta vehiculelor

Siguranta este o alta preocupare majora pentru orice manager de flota.

Un dispozitiv GPS nu numai ca ajuta la o mai buna gestionare a flotei, ci si la mentinerea in siguranta a tuturor vehiculelor din companie.

Majoritatea dispozitivelor de monitorizare GPS au sisteme de alarma care ofera actualizari ori de cate ori are loc orice activitate suspectata cu vehiculele flotei.

Pentru managerii de flote, aceste informatii sunt foarte importante pentru a lua masuri imediate si pentru a pastra vehicululele si soferii in siguranta.

Managementul costurilor de asigurare

In prezent, majoritatea companiilor de asigurari ofera reduceri daca a fost instalat un sistem de monitorizare GPS pe vehiculele flotei.

In afara de asta, cu sistemele de monitorizare GPS sansele de recuperare a vehiculului cresc, ceea ce este un motiv bun pentru companiile de asigurari sa reduca costul asigurarii.

Cu dispozitivele de localizare GPS, modul de condus al soferilor se imbunatateste considerabil, iar majoritatea companiilor de asigurari apreciaza asta si ofera tarife de asigurare mai bune.

Urmarirea flotei prin GPS este cea mai buna modalitate de a ajuta managerii de flote sa-si atinga obiectivele si sa administreze cu succes flota.

Pentru mai multe detalii despre instalarea dispozitivelor de monitorizare GPS, aveti posibilitatea sa contactati unul din consultantii CargoTrack.

0 Shares
You May Also Like