Cum îţi pot face scaunele pentru terasă grădina mai frumoasă ?

Cum îţi pot face scaunele pentru terasă grădina mai frumoasă ?

0 Shares
0
0
0

Tuturor ne este dor de timpul petrecut afară, în natură, în deosebi acum când sezonul cald se apropie. Pentru cei care locuiesc la casă sau au un balcon generos, lucrurile stau mult mai bine, deoarece au deja un spaţiu outdoor pe care îl pot transforma într-o oază de linişte.

Aici, timpul petrecut afară, dar totuşi din siguranţa şi confortul propriei locuinţe, ne va da o altă perspectivă asupra zilelor însorite. Doar că după o iarnă lungă, mica noastră grădină sau poate una generoasă, are nevoie de renovare, redecorare şi accesorii noi, totul pentru un plus de confort. Nu pot lipsi nicidecum scaune terasa, umbrele, şezlonguri sau mese, printre atâtea flori, verdeaţă şi alte accesorii care să ne facă împrejurimile mai frumoase.

Aşa cum la sărbătorile de iarnă se întâmplă adevărate întreceri între vecini atunci când vine vorba de decoraţiuni şi luminiţe, aşa se întâmplă şi vara. Cine are cea mai aranjată grădină cu cele mai colorate flori sau cine are mobilierul de grădină cel mai atractiv.

Dacă credeţi că este un pic cam exagerat, chiar aşa s-a întâmplat cu doi vecini care au ajuns „rivali” la acest capitol. Exact ca în acele comedii atât de populare la public, povestea lui nea Nelu şi nenea Costel are un punct comun… grădina.

Mai precis, cine are cea mai frumoasă grădină ? În cartierul Florilor, fiecare are câte o grădină, oricât de mică, iar numele acestei comunităţi nu este întâmplător. Aici, spaţiile verzi sunt impecabile, mereu curate şi atunci când este sezonul, seamănă cu o adevărată paradă a florilor.

Perioada petrecută mai mult pe acasă, i-a convins pe locatari să se îngrijească şi mai atent de propriile grădini, care acum au devenit înfloritoare. Recent pensionat, nea Nelu a făcut o adevărată pasiune pentru grădinărit. Munca de birou, la contabilitate, a presupus timp îndelungat petrecut la birou, în faţa computerului.

Oricât şi-a îndrăgit meseria, acum vrea să stea mai mult în aer liber şi să se bucure de zilele însorite. Aşa că a comandat un mobilier de grădină nou, elegant, perfect pentru micul paradis, de la Raki.ro. Cum nu locuieşte în Bucureşti, a apelat la această variantă accesibilă în locul unei vizite la showroom.

Ce l-a convins ? Modele variate, preţurile accesibile şi faptul că este o companie specializată în comercializarea de articole, echipamente şi utilaje pentru casă şi grădină,  prezentă în România din anul 2004.

Transportul a fost sigur şi rapid, fiind asigurat de un serviciu de curierat. Şi pentru că a plasat o comandă cu o valoare totala de peste 299 lei, livrarea nu l-a mai costat nimic în plus. După ce totul a fost gata, nea Nelu a fost foarte mulţumit de alegerea făcută, dar pe cât de bucuros a fost acesta, pe atât de curios şi intrigat a devenit vecinul său, nenea Costel.

Apropiaţi de vârstă şi cu meserii ce presupune muncă intelectuală, inginer în cazul său, vecinul Costel credea că el are cea mai cochetă şi aranjată grădină din tot cartierul. „Oare de unde şi-o fi luat nea Nelu mesele acelea albe rotunde ? Arată ca un model nou, iar şezlongurile par foarte confortabile. Cred că au costat o avere.” Gândurile acestea îl cam intrigau pe nenea Costel care nu ştia cum să facă să afle tot şi toate.

Cum a fost plecat o vreme, nu a prins momentul transportului noilor piese de mobilier, ci doar le-a văzut instalate, gata pentru a-şi primi oaspeţii. Dacă nea Nelu continuă în ritmul ăsta, titlul de cea mai frumoasă grădină îi va aparţine în curând, iar nenea Costel nu voia să piardă în faţa nimănui.

Grădina era mândria sa, aşa că trebuia să arate perfect. Văzându-l în grădină, bunul său vecin Nelu îl strigă să-l întrebe de unde poate lua câţiva copăcei la un preţ bun şi dacă îi poate da o rădăcină din trandafirul acela sălbatic atât de splendid. Îmbufnat, domnul Costel răspunde că îl ajută doar dacă îi spune unde a ţinut până acum ascunsă mobila aceea interesantă de grădină şi cât a costat.

Nea Nelu a înţeles şi a început să râdă, lucru ce l-a supărat mai tare pe vecinul său. „Nu este niciun secret. Pe Raki.ro se găseşte o gamă variată de mobilă pentru terasă şi grădină, la preţuri foarte bune.” Răspunsul la uimit şi bucurat pe vecinul nostru supărăcios care a pornit imedia la cumpărături… în online, desigur.

A fost bucuros să descopere nu doar mese, scaune sau şezlonguri cu modele variate, aşa cum are bunul lui vecin Nelu, dar şi accesorii pentru bucătărie şi casă. Normal că în coşul de cumpărături şi-a făcut loc şi câteva ustensile noi pentru gătit, căci soţia a aflat repede despre planul lui de a schimba mobila din grădină. Acum şi nenea Costel este un client mulţumit care se bucură de noile produse în locuinţa sa.

 

0 Shares
You May Also Like