Cine cauta masini de inchiriat in capitala?

Cine cauta masini de inchiriat in capitala?

0 Shares
0
0
0

Capitala Romaniei, este totodata si cel mai mare si cel mai important oras al tarii, iar aici sosesc zeci de mii de persoane zilnic la job sau cu afaceri. Unii dintre cei care sosesc in capitala, vin insotiti de familie cu scopul de a vizita orasul.

Ei bine, multi dintre cei care aleg sa soseasca in Bucuresti, vin fara masina personala. De ce? Pentru ca unii sosesc de la mare distanta, iar din acest motiv aleg sa calatoreasca cu avionul pentru a ajunge mult mai rapid.

Altii nu vin cu masina personala pentru ca au masina in service, sau au diferite alte motive. Cu toate acestea insa, cei care sosesc in Bucuresti fara a avea masina personala, au posibilitatea de a inchiria un autoturism.

Exista firme care au masini de inchiriat la cele mai avantajoase preturi, iar oamenilor cu siguranta le convine sa inchirieze o masina de la o astfel de firma, cum ar fi Premiere Rent A car de exemplu.

Exista insa si locuitori ai capitalei, care din diferite motive cauta masini de inchiriat. Unii au masina in service, iar din acest motiv pentru a se putea deplasa in afara capitalei, cauta o masina de inchiriat.

Altii au nevoie de o masina pentru a se deplasa la servici, pentru ca nu se simt confortabil sa foloseasca transportul in comun in acest sens. Ei bine, si cei care se afla in aceasta situatie, aleg pana la urma sa caute masini de inchiriat, si sa inchirieze o masina in cele mai avantajoase conditii.

Nu trebuie sa uitam de faptul ca exista cluburile mari sportive din capitala care atunci cand semneaza contracte cu diferiti sportivi, le ofera acestora o masina pentru a se deplasa de la locuinta spre baza sportiva. De-asemenea, si aceste cluburi sportive pot alege sa inchirieze (chiar si pe termen lung) un autoturism.

Exista asadar fel si fel de situatii in care oamenii au nevoie de un autoturism atunci cand ajung in capitala. Tocmai din acest motiv, acestia isi indreapta atentia spre firmele de inchirieri auto.

De mentionat este faptul ca intr-un oras atat de mare precum capitala Romaniei, exista o multime de astfel de firme, iar bucurestenilor dar si turistilor care viziteaza orasul, le este destul de greu sa se decida de la ce firma trebuie sa isi inchirieze o masina.

Ei bine, acestia trebuie sa tina cont de mai multe detalii, iar aici ne referim fara doar si poate, la avantajele pe care fiecare firma de inchirieri auto li le ofera.

De exemplu, cei care aleg sa isi inchirieze o masina de la Premiere Rent A car, au posibilitatea de a-si alege un autoturism in functie de buget. Flota auto moderna a companiei dispune de o multime de autoturisme, de la SUV-uri la limuzine, si pana la masini accesibile tuturor.

Vreti sa inchiriati un SUV? Nimic mai simplu, la Premiere Rent A car puteti inchiria modelul Audi Q7 sau BMW X6. Vreti sa inchiriati o limuzina? Va puteti indrepta atentia spre modelul 525 X Drive de la BMW, sau puteti alege un E Klasse Automat de la Mercedes.

Aveti nevoie de o masina spatioasaa? Puteti opta pentru un Mercedes Vito sau pentru un Renault Trafic Passenger. Exista si masini mici, de oras spre care va puteti indrepta atentia, cum ar fi modelul Seat Leon, Opel Astra J, Ford Fiesta, iar acestea sunt doar cateva exemple.

Dupa cum spuneam, Premiere Rent A car dispune de o flota auto moderna, care este cu adevarat impresionanta. Practic, orice preferinte aveti, aceasta companie are o masina care sa vi se incadreze in cerinte.

In plus, conteaza foarte mult si alte facilitati puse la dispozitia dvs. de catre companie. Fireste, veti plati o anumita garantie pentru masina pe care o veti inchiria, iar aici de mentionat este faptul ca toate firmele care inchiriaza masini, solicita o asemenea garantie.

Diferenta este ca majoritatea firmelor cauta motive pentru a nu va restitui garantia la final. De la Premiere Rent A car va puteti recumpera fara probleme banii platiti pentru garantia masinii (fireste, daca nu returnati masina zgariata sau avariata).

Ba chiar mai mult, la cat de imprevizibila este viata, si la cat de proaste sunt drumurile din Romania, nu se stie niciodata cand se poate intampla ceva. Poate aveti ghinionul de a face pana la doua cauciucuri (nimic nu este imposibil), si avand doar roata de rezerva, nu veti putea inlocui decat o singura roata.

In aceste conditii, veti avea parte de serviciul de asistenta rutiera, pus la dispozitie de catre personalul firmei Premiere Rent A car. Se poate intampla si altceva, astfel incat sa aveti nevoie de acest serviciu.

Cert este faptul ca la nevoie, beneficiati si de asistenta rituera, si de diferite alte facilitati. Deci, este lesne de inteles de unde trebuie sa va inchiriati masina cand mergeti in capitala.

0 Shares
You May Also Like