Cele mai utilizate aplicatii pentru mobil din ultima vreme

Cele mai utilizate aplicatii pentru mobil din ultima vreme

0 Shares
0
0
0

Pentru ca aplicatiile mobile sunt folosite mai ales in functie de nevoile pe care le au oamenii, in ultima vreme se poate vorbi despre utilizarea mai intensa a aplicatiilor care au ajutat utilizatorii tehnologiei sa faca fata cu mai multa usurinta pandemiei. Pentru a folosi toate aceste aplicatii, ai nevoie si de accesorii telefon potrivite, care sa te ajute sa obtii functionalitate maxima de la ele. Aplicatiile sunt aici pentru a te ajuta, dar nu pot sa o faca in absenta unor accesorii bune.

Zoom este una dintre aplicatiile mobile folosite cel mai intens in 2020, iar tendinta continua si in 2021. Cand pandemia a lovit si toata lumea a inceput sa lucreze de acasa, Zoom a devenit aplicatia de baza pentru videoconferinte. Marele avantaj este ca aceasta are o versiune gratuita destul de robusta.

Poti face chat-uri video nelimitate si intalniri de 40 de minute cu pana la 100 de persoane. Este suficient de buna pentru majoritatea cazurilor de utilizare, satisfacand nevoile utilizatorilor din mai multe puncte de vedere.

Daca versiunea gratuita nu este potrivita pentru nevoile personale, atunci poti plati pentru a elimina multe dintre restrictiile cu care vine aplicatia gratuita. Aplicatia iti permite sa partajezi ecranul, sa utilizezi o tabla alba pentru a scrie lucruri si chiar include lucruri precum criptarea de la un capat la altul.

Aplicatia ar putea fi clar imbunatatita, iar Zoom stie acest lucru, dat fiind ca si-a petrecut timpul adaptandu-se la noua sa popularitate. A reusit sa persevereze in acest sens, iar specialistii considera ca nu va intra asa usor in umbra prea curand.

Cookmate este, fara indoiala, cea mai buna aplicatie individuala de carti de bucate de pe mobil si a fost folosita foarte intens in ultima vreme, probabil prin prisma faptului ca o buna perioada restaurantele si food court-urile au fost inchise sau au avut diverse restrictii. Exista o multime de oameni cu o multime de dorinte si nevoi dietetice, astfel incat utilizarea unei aplicatii personale de carti de bucate aduce beneficii multor oameni. Aceasta aplicatie este extrem de usor de utilizat. Poti crea retete personalizate de la zero, completate cu instructiuni si o lista de ingrediente. In plus, poti importa retete de pe aproape orice site web. Interfata de utilizare este curata si usor de utilizat, plus ca exista backup in cloud, chiar si in versiunea gratuita. Versiunea premium inseamna un abonament anual, dar nu face decat sa mareasca numarul de retete pe care le poti sincroniza sau poti utiliza doar optiunea Dropbox.

Pe langa acestea, aplicatiile de stiri sunt intotdeauna la mare cerere. SmartNews este una dintre cele mai noi aplicatii de stiri internationale. Functioneaza ca multi dintre concurentii sai: practic, analizeaza o multime de surse de stiri si recomanda subiecte de top. Partea buna este ca primesti stirile despre care vorbeste toata lumea. Vestea proasta este ca nu este atat de configurabila pe cat ne-am dori. In plus, se bazeaza mai mult pe subiecte de pe bloguri personale decat pe site-uri de stiri, ceea ce poate fi considerat un lucru nu tocmai placut pentru multi dintre utilizatori.

 

0 Shares
You May Also Like