Cele mai bune jocuri multiplayer pentru Android (gratuite si platite)

Cele mai bune jocuri multiplayer pentru Android (gratuite si platite)

0 Shares
0
0
0

Jocurile Android sunt in crestere in ultima vreme devenind chiar din ce in ce mai populare, cu dispozitive echipate cu procesoare grele si GPU-uri mari. Adica, exista cateva jocuri grozave disponibile pentru Android in Play Store si, desi modurile de campanie pentru un singur jucator sunt foarte distractive, ceea ce este cu adevarat uimitor este jocul multiplayer pentru ca te poti bucura din plin de joc alaturi de prietenii tai.

Fie ca este cu prietenii sau impotriva lumii, jocurile multiplayer va ofera o experienta de joc mult mai buna. Dar cu atat de multe optiuni din care poti alege, ce joc ar trebui sa jucati tu si prietenii tai?

Ei bine, nu va faceti griji, deoarece suntem aici pentru a va ajuta. Avem o selectie perfecta de jocuri multiplayer pe care le puteti juca cu oricine doriti.

In timpul jocului este posibil ca ecranul tau sa sufere unele daune, iar noi recomandam sa apelezi la inlocuire display Allview.

Jocuri multiplayer pentru Android

  1. Spaceteam

Spaceteam este unul dintre cele mai unice jocuri multiplayer locale. Este nevoie de un pic de munca in echipa. Fiecare jucator are propriul sau dispozitiv. In fiecare runda, instructiunile sunt trimise tuturor coechipierilor.

Ei trebuie sa-i spuna persoanei finale ce cadrane sa intoarca, sa intoarca si sa intoarca. Acest lucru continua pana cand persoana obtine combinatia corecta sau pana cand nava explodeaza. Suporta de la doi la opt jucatori si poate fi jucat pe dispozitive iOS si Android fara intrerupere.

  1. Real Racing 3

Real Racing 3 este franciza premiata de EA, care stabileste un nou standard pentru jocurile de curse pe mobil. Cu o grafica extrem de realista si o actiune maxima, Real Racing 3 este unul dintre cele mai bune jocuri de curse din lume. Exista, de asemenea, suport pentru multiplayer cross-platform, astfel incat poti juca si concura cu prietenii tai si pe dispozitivele iOS.

  1. Hearthstone

Unul dintre cele mai bune jocuri de duel cu carti de pe Android este Hearthstone. Este unul dintre cele mai captivante, combinate si interesante jocuri de carti din prezent. Este disponibil pe mai multe platforme, astfel incat puteti juca cu oameni de oriunde. Puteti chiar sa va conectati contul, astfel incat, indiferent unde il utilizati, sa aveti toate cartile si pachetele intr-un singur loc.

  1. Shadowgun Deadzone

Shadowgun Deadzone este un joc de shooter la persoana a treia care imprumuta mult din franciza Gears of War. Are cea mai incredibila grafica pentru un joc de consola si o actiune remarcabila. In plus, exista si suport pentru mai multe platforme. Inseamna ca te poti juca cu prietenii tai si pe iOS, pentru un joc multiplayer superb.

  1. Pokemon TCG online

Distreaza-te invatand si stapanind jocul de carti de schimb Pokémon online! Poti debloca carti si punti pe masura ce joci pentru a-ti construi colectia si a crea punti cu adevarat unice. Pachetele si colectia de carti sunt stocate ca parte a contului tau Pokémon Trainer Club, permitandu-ti sa te muti cu usurinta de pe tableta pe desktop. In plus, iti poti provoca prietenii de pe iOS sau alti jucatori din intreaga lume la lupte multiplayer.

0 Shares
You May Also Like