Cele 10 aplicatii de calatorie care nu ar trebui sa lipseasca de pe telefonul mobil! Cu siguranta veti avea nevoie de ele!
UK – August 11, 2019 : AccuWeather Application opened on iPhone.

Cele 10 aplicatii de calatorie care nu ar trebui sa lipseasca de pe telefonul mobil! Cu siguranta veti avea nevoie de ele!

0 Shares
0
0
0

Intr-un moment in care distantele au fost eliminate si telefonul mobil a devenit o extensie a mainii noastre, multe aplicatii se dovedesc a fi extrem de utile in viata noastra de zi cu zi. Un exemplu excelent este calatoria: pe langa unicitatea experientei, vizitarea unei destinatii necunoscute poate fi stresanta fara cunostintele necesare despre proceduri.

Acum, desigur, pentru tot ceea ce ne priveste inainte de fiecare calatorie, exista aplicatia corespunzatoare pentru a o rezolva. Cand iei telefonul in calatorie cumpara si huse Samsung sau pentru alte telefoane, astfel incat sa fie mereu protejat.

AccuWeather

Calatoria incepe cu pregatirea si pentru ca acest lucru sa se dovedeasca reusit, cu siguranta nu ar trebui sa umpleti valiza cu maneci scurte atunci cand vremea din locul in care va indreptati va fi ploioasa. Accu Weather promite exact asta. Dupa cum sugereaza titlul, aplicatia va ofera prognoze meteo precise oriunde in lume, in peste 100 de limbi. De fapt, aplicatia este de incredere de peste un miliard de oameni in fiecare zi.

BringFido

Calatorind cu animalul de companie, veti vedea cu siguranta o destinatie cu un aspect complet diferit cu patru picioare. Pentru cei care nu isi pot lasa animalul de companie, exista BringFido, care ii ajuta sa gaseasca un hotel, restaurant, plaja si alte atractii pentru familii alaturi de prietenii cu patru picioare.

Desigur, aplicatia include si toate serviciile esentiale, cum ar fi medicii veterinari si magazinele de aprovizionare cu alimente si alte produse esentiale pentru animale de companie.

Citymaps

Aplicatia Citymaps nu este altceva decat o harta interactiva care va permite sa localizati cele mai bine cotate locuri din zona ta, precum si cele pe care prietenii le prefera. In plus, va puteti crea propria harta cu propriile locuri si atractii preferate, pe care le veti impartasi prietenilor prin pdf.

CityMaps2Go

Aplicatia CityMaps2Go se dovedeste a fi o aplicatie ideala pentru cei care nu doresc sa-si iroseasca datele in timp ce ratacesc intr-o tara straina. Aplicatia va arata locatia si locurile din apropiere pe care le puteti vizita fara a fi conectat la retea.

De asemenea, va arata cele mai bune atractii si restaurante din zona ta si foloseste medicii de familie pentru a va ghida offline. Odata ce hartile si ghidurile sunt instalate pe dispozitivul tau, puteti accesa informatiile offline.

GasBuddy

Pentru cei care iubesc calatoriile sau alte excursii, GasBuddy va deveni cel mai bun pasager al lor. Aceasta aplicatie va arata unde puteti gasi benzina ieftina in zona in care va deplasati. Singura problema este ca pana acum este disponibila pentru Statele Unite si Canada.

Pentru cazul Europei, desi nu este o aplicatie auxiliara, acest site web se poate dovedi a fi bun si in Romania.

JetLag Genie

Exista o solutie de aplicatie chiar si pentru cei care sufera de insomnie. JetLag Genie promite sa va faca tranzitia mai usoara prin crearea unui model de somn bazat pe programul de zbor si destinatiile tale.

In special, va sfatuieste cand trebuie sa va treziti, cand trebuie sa dormiti, cand trebuie sa faceti un pui de somn si multe altele, astfel incat sa puteti reveni proaspat si reimprospatat.

0 Shares
You May Also Like