Ceasuri inteligente cu o durata lunga de viata a bateriei

Ceasuri inteligente cu o durata lunga de viata a bateriei

0 Shares
0
0
0

Ceasurile inteligente sunt printre cele mai cautate gadgeturi ale momentului, dat fiind faptul ca acestea dispun de o multime de functii interesante si foarte utile.

Atunci cand cei interesati sa isi cumpere un astfel de gadget arunca o privire asupra ceasurilor, tin cont cu siguranta de compatibilitatea acestuia cu sistemul de operare al telefonului, tin cont si de brand, insa indiferent ca prefera un smartwatch Xiaomi sau un produs de la Apple, durata lunga de viata a bateriei conteaza foarte mult.

Exista mai multe astfel de gadgeturi care sunt renumite datorita faptului ca au o durata de viata lunga a bateriei, iar in continuare va prezentam cateva exemple pe scurt, asa ca in cazul in care cautati un smartwatch, merita sa cititi pana la final.

Amazfit GTR

Amazfit GTR este unul dintre cele mai cool ceasuri inteligente de pe piata, si este foarte apreciat datorita faptului ca are o durata de viata indelungata a bateriei. Alimentat cu cele mai noi tehnologii, GTR dureaza doar doua ore pentru a se incarca complet. Poate fi optimizat in continuare prin verificarea utilizarii limitate a anumitor componente precum Bluetooth, notificari minimizate etc.

Caracteristici cheie:

  • Afisaj AMOLED de 39 inci.
  • Impermeabil si GPS GLONASS activat.
  • Notificari push si urmarirea activitatii integrate.

Kronaby Apex

Kronaby Apex Connected Movement este un ceas hibrid clasic, cu cateva caracteristici super inteligente incorporate in el. Bateria este o baterie standard de ceas care poate fi inlocuita dupa ce se descarca complet. Longevitatea bateriei este de 2 ani, dar poate varia in functie de utilizare. Kronaby a lansat 4 modele de ceas Connected si fiecare dintre ele vine in diferite culori.

Caracteristici cheie:

  • Urmarirea activitatii si notificarile push filtrate.
  • Integrarea Apple Health si Google Fit.
  • Controlul muzicii, controlul declansatorului camerei, gasiti un telefon.

Skagen Hagen Connected

Skagen Hagen Connected este un ceas inteligent atractiv si conceput impresionant, cu o durata de viata extinsa a bateriei de 6 luni. Ceasul inteligent are functii de urmarire a activitatii si notificatori inteligenti pentru aplicatii personalizate. Are tehnologie Link, ceea ce inseamna ca va puteti controla muzica imediat de la incheietura mainii.

Nu are afisaj digital, are in schimb vibratii haptice si notificari de pointer pe baza de cadran, economisind astfel consumul de energie.

Caracteristici cheie:

  • Urmarirea fitnessului si a activitatii.
  • Compatibil cu Android si iOS.
  • Fata analogica a ceasului si curele schimbatoare.

Matrix PowerWatch 2 Series

Matrix PowerWatch 2 este un ceas inteligent proiectat unic, alimentat cu tehnologie termoelectrica si energie solara. Acest ceas inteligent premium robust si frumos realizat va tine departe de toate problemele de incarcare. Pur si simplu il puteti tine pe incheietura mainii si puteti accesa orice caracteristica fara griji.

Un amanunt foarte interesant in ceea ce priveste acest ceas este reprezentat de faptul ca durata de viata a bateriei este nelimitata, deoarece este incarcat prin caldura corpului.

PowerWatch nu are unele caracteristici rafinate, care sunt usor disponibile la alte ceasuri inteligente, dar ponderea incarcarii infinite este atractiva si atragatoare. Mai mult, aplicatia PowerWatch afiseaza cantitatea de energie primita din corpul dumneavoastra si din alte surse de lumina. Puteti urmari activitatile zilnice, seta alarme, afisa progresul zilnic si multe altele prin intermediul acestui model unic.

Asadar, exista mai multe detalii de care trebuie sa tineti cont in momentul in care aveti nevoie sa alegeti un ceas inteligent, insa in mod evident unul dintre cele mai importante dintre acestea, daca nu chiar cel mai important, este reprezentat de durata de viata a bateriei, iar acest lucru este cat se poate de evident in conditiile in care atunci cand bateria este epuizata, ceasul nu mai functioneaza.

0 Shares
You May Also Like