Ce trebuie sa stim despre termostatele inteligente

Ce trebuie sa stim despre termostatele inteligente

0 Shares
0
0
0

Spre deosebire de butoanele rotative conventionale, termostatele inteligente sunt foarte utile si foarte inteligente. Reactioneaza singure la diferiti factori de influenta si ajuta la reducerea costurilor de incalzire in timp ce confortul de locuit creste.

Cum functioneaza acest lucru, cat economisiti cu un termostat inteligent si multe alte detalii depsre termostate centrala Romania, aveti posibilitatea de a afla in randurile care urmeaza.

Termostatele inteligente ofera suport in viata de zi cu zi si ajuta la economisire

Puteti seta cu usurinta temperatura camerei folosind la numerele de pe termostatul de radiator. De exemplu, rotirea „trei” in timp ce incalzirea este pornita asigura temperatura camerei de 20 de grade Celsius.

Noaptea sau cand toata lumea este afara din casa, puteti roteste butonul la numarul „doi”. Temperatura camerei scade la aproximativ 16 grade Celsius, pierderile de caldura scad si incalzirea trebuie sa faca mai putin.

Acest lucru va economiseste costurile de incalzire. Dimineata sau cand va intoarceti dupa o zi lunga la serviciu, este frig inconfortabil in casa si porniti imediat incalzirea. Se incalzeste confortabil numai dupa una sau doua ore.

Cu un termostat inteligent, economisiti si costurile de incalzire, dar aveti un confort semnificativ mai mare. Deoarece componentele inteligente stiu ce temperaturi preferati si se asigura automat ca radiatoarele emit suficienta caldura.

Termostatele isi cunosc rutina zilnica si se opresc cand toata lumea este afara din casa. Inainte de a va trezi sau de a veni acasa, termostatele inteligente asigura temperaturi ridicate si o atmosfera calda si confortabila.

Gama larga de functii ale termostatelor inteligente

Cu toate acestea, economiile mari nu pot fi realizate numai cu programe de incalzire prestabilita sau inteligenta. Deoarece componentele mici dar super inteligente care sunt aceste termostate centrala Salus, au adesea o gama mult mai mare de functii, este important sa aveti la cunostinta care sunt cateva dintre acestea.

Programe de incalzire presetate

La fel ca in cazul unui termostat programabil, puteti seta de asemenea duratele de incalzire cu dispozitive inteligente. Puteti utiliza smartphone-uri, tablete sau PC-uri pentru a determina cat de cald ar trebui sa fie in diferite momente ale zilei.

Termostate de auto-invatare

Un termostat inteligent va invata obiceiurile din setari repetate. Isi ia acest lucru in propriul control si dupa un timp scurt, se asigura ca este confortabil de cald la momentele dorite in locuinta.

Detecteaza prezenta

Daca un termostat inteligent cu radiator este conectat la smartphone-ul dvs., stie intotdeauna cat de departe sunteti de casa. Dispozitivul lasa temperatura camerei sa scada atunci cand va indepartati de casa sau apartament. Cand reveniti, termostatul inteligent va creste din nou temperatura camerei la timp.

Control vocal

„Alexa: opreste incalzirea!” In timp ce trebuie sa actionati intotdeauna capetele termostatice conventionale manual, dispozitivele inteligente functioneaza astazi cu control vocal. Pot fi schimbate la cerere prin Alexa, Siri sau Asistent Google pentru a adapta temperaturile dintr-o camera la cerintele dvs.

Detectare fereastra deschisa

Daca radiatoarele sunt lasate deschise in timpul ventilatiei intermitente, se pierde rapid multa caldura. Termostatele inteligente ale radiatorului recunosc rapid ca ferestrele sunt deschise si opresc temporar radiatoarele. Inchideti geamurile si caloriferele se vor incalzi din nou automat.

Luarea in considerare a prognozelor meteo

Termostatele inteligente iau in calcul si prognoza meteo. Inveti cum se comporta casa dvs. in functie de vreme si astfel gasesc automat setarea optima.

Programare de la distanta

In timp ce regulatoarele de incalzire conventionale si programabile pot fi adesea operate numai manual, termostatul inteligent al radiatorului se afla in WLAN. Se conecteaza la o platforma digitala si, prin urmare, poate fi operat de oriunde din lume. In acest fel puteti verifica daca radiatoarele sunt intr-adevar oprite in timpul vacantei. Va intoarceti mai repede acasa? Puteti seta termostatul de la distanta, de pe smartphone, tableta sau laptop.

0 Shares
You May Also Like