Ce puteti vizita in Israel?

Ce puteti vizita in Israel?

0 Shares
0
0
0

Israelul este o tara vizitata anual de milioane de persoane, atat de catre multi credinciosi, cat si de catre cei care doresc sa cunoasca mai multe detalii despre cultura acestei tari.

Unii turisti aleg sa viziteze aceasta tara si pentru a-si petrece timpul pe plajele din Israel. Dat fiind faptul ca este o tara care are legislatia foarte diferita de tara noastra, cu siguranta aveti nevoie sa luati legatura cu un avocat stabilit in aceasta tara, care poate veni in ajutorul vostru si va poate oferi cele mai bune servicii de consultanta.

Puteti lua legatura cu renumitul avocat Israel – Samy Ilie, si puteti afla de la acesta mai multe detalii despre legislatia din aceasta tara. Puteti apela la ajutorul lui si in cazul in care aveti probleme cu politia (depasiti viteza legala in timp ce conduceti, sau daca comiteti alte infractiuni fara a va da seama de acest lucru).

Revenind la vacanta in aceasta tara, veti descoperi in continuare care sunt cateva dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteti vizita in aceasta tara.

Ierusalim

Fara doar si poate, cel mai renumit dintre obiectivele turistice ale acestei tari este orasul Ierusalim. Acest oras antic este vizitat in fiecare an de milioane de crestini din toate colturile lumii. Chiar si din Romania, mii de pelerini merg in fiecare an la Ierusalim pentru a vedea orasul si pentru a se ruga.

Masada

Aceasta cetate din varful muntelui din desertul israelian a fost ultima destinatie pentru membrii revoltei evreiesti impotriva imperiului roman. Soarta lor a fost una amara, dupa un asediu indelungat, au decis sa-si ia viata mai degraba decat sa se predea.

O multime de turisti vin aici din toate colturile lumii, asa ca puteti sa vizitati Masada. Treziti-va mai devreme si faceti drumetii in imprejurimi, sau luati doar tramvaiul si bucurati-va de acest uimitor sit istoric.

Nazaret

Situat in Galileea de jos, Nazaretul este o destinatie sfanta importanta pentru crestinii din intreaga lume. Pe langa marea sa valoare religioasa, Nazaret este si un oras bogat in cultura si istorie, ca sa nu mai vorbim de arheologie interesanta, toate acestea aratand vizitatorilor o latura diferita fata de farmecul din Orientul Mijlociu.

O multime de credinciosi care viziteaza Ierusalimul, in cadrul pelerinajului din Tara Sfanta, aleg sa viziteze si acest oras. Cand va ganditi la Iisus din Nazaret, intelegeti motivul pentru care milioane de turisti si de credinciosi aleg sa viziteze acest oras.

Marea Galileii

Marea Galileii, sau asa cum o numesc israelienii, Kinneret, este o sursa majora de apa, precum si cel mai mare lac de apa dulce din Israel. Istoria lacului merge cu mult inapoi.

Conform Noului Testament, multe dintre minunile lui Isus s-au produs aici, inclusiv mersul sau pe apa. Astazi, turistii viziteaza Marea Galileii pentru a se bucura de lacul relaxant, pentru a se distra construind plute sau pentru a practica diverse activitati acvatice.

Golan Heights

In nordul tarii puteti gasi Golan Heights, o regiune muntoasa cu peisaje uluitoare, rezervatii naturale minunate si atractii istorice interesante pentru intreaga familie. Daca sunteti interesat de drumetii, regiunea Golan ofera o varietate de cai diferite cu niveluri diferite de dificultate, in functie de perioada anului.

Este deosebit de impresionant in timpul primaverii, atunci cand florile infloresc si campurile sunt verzi. In timpul sezonului de iarna, Muntele Hermon care se afla situat in inaltimile Golanului, este o destinatie ideala pentru schiori.

Haifa

Haifa este un oras fascinant, care are o varietate de cartiere diferite si un amestec de culturi, facandu-l un loc foarte plin de viata pentru vizitatori. Turistii se pot bucura de portul frumos si de plaja vibranta, perfecta pentru surferi. In plus, pot admira natura frumoasa pe care Haifa o ofera cu gradina sa unica Bahai.

Tel Aviv

Tel Aviv este un oras care combina plaje relaxante, o viata de noapte vibranta, piete autentice, delicii culinare si multe altele. Societatea diversa este foarte deschisa, astfel incat toata lumea isi va putea gasi locul aici.

Fiind centrul de divertisment al Israelului, Tel Aviv ofera de asemenea, un calendar complet de evenimente pe tot parcursul anului. Printre acestea se numara Gay Pride Parade, Purim Street Party si Saptamana modei din Tel Aviv.

Ramon Crater

Situat in Mitzpe Ramon, un oras din desertul Negev, se afla Craterul Ramon sau, asa cum se numeste in ebraica, Makhtesh Ramon. Acesta este cel mai mare makteshim (crater de eroziune) din intreaga lume, avand o lungime 40 km, si masurand 10 km in cel mai larg punct al sau.

Vizitatorii pot vizita craterul cu Jeepul sau chiar elicopterul, dar zborurile cu balonul cu aer cald ofera cele mai spectaculoase vederi de sus.

Acestea sunt cateva locuri fascinante pe care le puteti vizita in Tara Sfanta. Inainte de a merge insa in aceasta tara, cu siguranta trebuie sa discutati cu un avocat roman din Israel, pentru a va oferi multe informatii pe care nu le puteti gasi altundeva, informatii care sa va ajute sa aveti un sejur placut, si lipsit de incidente.

0 Shares
You May Also Like