Ce probleme poate avea iPhone 12?

Ce probleme poate avea iPhone 12?

0 Shares
0
0
0

Cele mai noi si cele mai performante smartphone-uri de la Aplle sunt dispozitivele iPhone 12, si cele din aceasta serie iPhone (12 Mini, 12 Pro si 12 Pro Max).

Toata lumea, insa in mod deosebit fanii Appe si-au dorit foarte mult sa apara aceste dispozitive pe piata, sperand ca in sfarsit vor fi dispozitivele perfecte. Cu toate acestea, desi discutam despre smartphone-uri de ultima generatie, care costa multi bani, tot la fel de multe sanse au sa ajunga intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti, precum un telefon de generatie veche.

In continuare puteti vedea ca aceasta afirmatie nu este deloc una deplasata si nici exagerata, pentru ca va prezentam unele posibile probleme ale acestor telefoane de la Apple. Cu siguranta trebuie sa cititi pana la final, mai ales daca aveti de gand sa va cumparati un asemenea telefon.

  1. Probleme de identificare a fetei iPhone 12

Daca aveti probleme cu functia Face ID a telefonului, iata cateva lucruri pe care le puteti incerca. Mai intai, asigurati-va ca iPhone 12 ruleaza cea mai recenta versiune de iOS. Daca rulati cea mai recenta versiune de iOS 14 si vedeti probleme, accesati setarile Face ID. Mergeti la setari si accesati Face ID si codul de acces. Retineti ca va trebui sa introduceti parola (daca aveti una) pentru a avea acces.

Dupa ce va aflati acolo, asigurati-va ca Face ID este configurat pe telefonul dvs. si ca toate functiile cu care incercati sa utilizati Face ID sunt activate in prezent. Daca aveti probleme cu utilizarea fetei pentru a debloca telefonul, asigurati-va ca priviti activ ecranul.

Daca va schimbati in permanenta aspectul, poate fi necesar sa adaugati un aspect alternativ la Face ID. Pentru a configura un aspect alternativ, iata ce trebuie sa faceti: Mergeti la setari, atingeti Face ID si parola, Atingeti Configurati un aspect alternativ.

Daca dispozitivul nu va inregistreaza fata cand configurati Face ID, asigurati-va ca scanati intr-o camera bine luminata. De asemenea, este posibil sa trebuiasca sa apropiati iPhone 12 de fata dvs. sau sa il aduceti mai la nivel.

  1. Supraincalzirea dispozitivului

Mai intai, incercati sa eliminati carcasa (daca utilizati una) si vedeti daca acest lucru va ajuta. De asemenea, veti putea sa opriti si sa reporniti telefonul. De retinut este si faptul ca puteti incerca sa puneti telefonul in modul Avion.

  1. Probleme de sunet iPhone 12

Difuzoarele iPhone 12 ar trebui sa ofere un sunet puternic si clar. Cu toate acestea, daca sunetul dvs. incepe sa isi piarda calitatea, iata ce puteti face inainte sa duceti dispozitivul intr-un service gsm care se ocupa de reparatii iPhone.

Mai intai reporniti iPhone-ul. De asemenea, va recomandam sa verificati daca cartela SIM este pozitionata corect in tava. Slotul pentru cartela SIM de pe iPhone 12 este situat in partea stanga a telefonului. De asemenea, puteti incerca sa dezactivati si sa activati conectivitatea Bluetooth.

Daca sunetul care vine de la telefon lipseste sau este distorsionat, asigurati-va ca nu exista resturi care blocheaza grila difuzoarelor sau portul Lightning. Daca incepeti sa observati o scadere brusca a calitatii sunetului in timpul apelurilor, reporniti telefonul.

De asemenea, verificati receptorul dispozitivului pentru a va asigura ca nu este blocat de resturi sau de protectorul de ecran daca aveti unul. Daca microfonul este inca blocat, puteti incerca sa va resetati dispozitivul pentru a reveni la setarile din fabrica, insa doar dupa ce faceti o copie de rezerva pentru a nu va pierde datele si fisierele salvate in telefon.

Daca restaurarea nu functioneaza, cel mai probabil este vorba despre o problema hardware, iar in aceste conditii dvs. nu aveti cum sa o remediati. Din acest motiv, va trebui sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm care presteaza reparatii iPhone.

0 Shares
You May Also Like