Ce probleme au telefoanele Xiaomi Mi8 Lite si Mi8 Pro?

Ce probleme au telefoanele Xiaomi Mi8 Lite si Mi8 Pro?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca atunci cand oamenii au nevoie de un nou smartphone, in primul rand tin cont de pretul produsului, dupa care de numele companiei care a produs telefonul, si de specificatiile acestuia?

Ei bine, pe piata exista multi producatori de smartphone-uri, iar unii dintre acestia vin in intampinarea utilizatorilor cu diferite smartphone-uri foarte performante, dar care au si preturi foarte mari.

Exista producatori care propun telefoane midrange, la preturi decente, dar si producatori precum Xiaomi care vin cu cele mai bune oferte pentru utilizatori. Majoritatea telefoanelor midrange de la producatorii renumiti de pe piata, costa cat dispozitivele high end de la Xiaomi, care are alta politica, alta stragetie, si ofera telefoane de calitate premium, la preturi atractive.

Nu in ultimul rand, utilizatorii de samrtphone-uri doresc sa stie si care pot fi potentialele probleme ale telefoanelor pe care si le doresc. Este firesc acest lucru, pentru ca fiecare doreste sa stie daca ajunge in service, cat trebuie sa plateasca pentru o inlocuire ecran Xiaomi de exemplu. O inlocuire ecran Xiaomi Mi8 Lite si Mi8 Pro cu siguranta costa mai putin decat o inlocuire display iPhone (si nu numai).

Cei care doresc sa-si aleaga un model de la Xiaomi de exemplu, si care doresc sa stie ce probleme pot avea modelele Xiaomi Mi 8 Lite si Xiaomi Mi 8 Pro, trebuie sa citeasca acest articol pana la final.

Descarcare rapida a telefonului

Cand vine vorba despre descarcarea rapida a telefonului, aceasta este o problema specifica tuturor smartphone-urilor, nu doar modelelor Mi8 Lite si Mi8 Pro de la Xiaomi.

In ceea ce priveste modelele Xiaomi Mi8 Lite si Mi8 Pro, acestea vin insotite de baterii care au capacitatea de 3000 mAh si 3350 mAh. Deci, datorita capacitatii, ar trebui totusi ca aceste baterii sa reziste incarcate de dimineata si pana seara. Nu de fiecare data se intampla insa acest lucru.

Exista situatii in care bateriile acestor dispozitive Xiaomi Mi8 Lite si Mi8 Pro se descarca mult mai repede decat ar trebui, datorita unor applicatii care ruleaza in fundal. Este deosebit de important ca aceste aplicatii sa fie depistate si dezactivate, sau chiar si dezinstalate daca sunt folosite rar.

In acest caz, sunt mari sansele de remedierea a problemei. In plus, se poate folosi si telefonul in modul de economisire a energiei, pentru a ajuta bateria sa reziste mai mult timp incarcata.

Reporniri aleatorii

Unii utilizatori s-au confruntat si cu asemenea probleme, care in majoritatea cazurilor sunt create de diferiti virusi si programe malware. In aceste conditii, se recomanda resetarea telefonului si aducerea la setarile din fabrica, astfel incat problema sa fie cat mai repede remediata. Ulterior, se poate instala un program antivirus pe telefon.

Probleme la incarcare

Exista situatii in care dispozitivele Mi8 Lite si Mi8 Pro nu se incarca. Trebuie verificat mai intai daca priza este functionala. Apoi, se trece la urmatorul pas, si anume la verificarea incarcatorului si a cablului, care in majoritatea cazurilor reprezinta cauza problemei.

Daca incarcatorul nu este deteriorat, si nici cablul, se recomanda urmatoarea verificare: utilizarea incarcatorului pentru a verifica daca alt telefon compatibil se incarca. Daca nu, problema este de la incarcator. Daca da, incarcatorul nu este defect.

Dispozitivul Mi8 Lite sau Mi8 Pro care nu se incarca, poate fi testat si cu alt incarcator. Daca problema persista, cu siguranta atunci telefonul are o problema si nu incarcatorul. In aceste conditii, singura solutie care mai ramane pentru remedierea problemei, este reprezentata de o vizita cu telefonul in service, pentru inlocuirea portului de incarcare. Aceasta este o sarcina pe care specialistii o rezolva rapid, fara probleme.

0 Shares
You May Also Like