Ce optiuni are Anstrex care il fac cu adevarat unic?

Ce optiuni are Anstrex care il fac cu adevarat unic?

0 Shares
0
0
0

Anstrex este unul dintre cele mai cautate tooluri pentru spionat concurentii iar noi va recomandam pachetul Anstrex group buy deoarece este cel mai bun in ceea ce priveste costurile si multitudinea de tooluri oferite. Cu ajutorul sau poti face cele mai bune landing page-uri pe care sa le publici pe internet, fiind inspirate de la concurentii tai.

Aceasta va va ajuta, de asemenea, sa conectati propriul cont Amazon Cloudfront cu un nume de domeniu personalizat pentru paginile dvs. de destinatie.

Acestea fiind spuse, te-am incuraja sa gazduiesti cel putin propriile fisiere, deoarece acest lucru iti ofera un control mai mare asupra longevitatii paginilor si iti permite sa creezi propriile nume de pagini prin intermediul Amazon CDN.

Favorite

Sectiunea favorita este o alta caracteristica pe care o vei iubi!

Pur si simplu dati clic pe pictograma inima pe orice reclama pentru a o adauga la favorite.

Puteti avea fisiere favorite dupa retea, tara, platforma, limba si tracker si le poti sorta, conform functiei principale de cautare din tabloul de bord.

O caracteristica buna aici este posibilitatea de a adauga grupuri la preferatele dvs. si de a muta reclame in grupuri pur si simplu prin glisarea si eliminarea acestora din browser.

Anstrex este mult mai mult decat un alt instrument de spion al concurentului autohton si general.

Este inovator si ambitios si, in cea mai mare parte, reuseste sa ofere informatii importante.

Interfata este intuitiva si bine proiectata, dar unde platforma straluceste intr-adevar este in functia sa, care depaseste cu mult concurentii sai.

Are toate caracteristicile obisnuite la care v-ati astepta de la un instrument de spionaj pentru anunturi concurente, dar mult mai mult pe langa toate acestea.

Si, intr-un fel, in ciuda acestui lucru, Anstrex ramane neclintit si usor de utilizat prin adaugarea de functii care adauga valoare reala utilizatorilor sai.

Alte instrumente de spionaj ar trebui sa se ridice la acest nivel si sa il ia in seama, pentru ca daca ceea ce am vazut de la Anstrex pana acum este ceva care sa treaca, mai sunt multe in stoc.

Speram doar ca reuseste sa ramana in top si sa ramana fidel scopului sau si sa nu se dezvolte pentru a include prea multe caracteristici suplimentare care ar putea duce la complicatii.

Pana acum,  fiecare noua caracteristica sprijina ferm afiliatii pentru a-si usura viata, oferindu-le in acelasi timp acces rapid la resursele de care au nevoie pentru a crea campanii castigatoare in scurta durata.

Daca sunteti serios cu privire la spionarea campaniilor de anunturi nativa si de spionare a concurentilor dvs., trebuie sa il incercati!

Atunci cand vine vorba de marketing digital si publicitate online, trebuie sa va prezentati in fata concurentilor.

Inainte de a incerca sa ii bateti, trebuie sa aflati mai intai ce fac si cum fac. Aici intervine un instrument de spionaj. Nu va faceti griji daca nu ati auzit niciodata despre acest termen. Daca sunteti interesat in lumea spionajului concurentului, Anstrex este cea mai buna varianta in sensul acesta si va ofera cele mai importante informatii cu privire la modul in care concurentii se prezinta pe internet.

0 Shares
You May Also Like