Ce este succesul?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre aspectele cele mai importante ale vietii noastre este atingerea unei stari interioare care sa ne ofere acea fericire necesara pentru realizarea tuturor obiectivelor pe care ni le propunem. Insa cum ajungem sa atingem acea stare si cum devenim constienti ce trebuie sa facem pentru a fi fericiti cu viata noastra si cu propriile alegeri?

De cele mai multe ori ne intrebam ce este succesul si cum putem sa devenim constienti de ceea ce ne poate aduce si cum il putem atinge.

Ce este succesul?

Cel mai probabil, nu exista o definitie precisa sau clara a succesului si cel mai probabil, pentru fiecare persoana in parte acesta are o alta semnificatie. De aceea, se poate spune ca succesul este atingerea unui obiectiv sau obtinerea unui lucru pe care ti-l doresti din toata inima.

In functie de fiecare om in parte, succesul poate semnifica obtinerea unei averi foarte mari, astfel incat sa nu mai duci grija banilor sau gasirea sufletului pereche, pentru a stii ca ai langa tine pentru tot restul vietii persoana pe care o iubesti cel mai mult. Astfel, succesul trebuie considerat si gandit mereu doar in plan personal.

De cele mai multe ori, ajungem sa avem o viata linistita, fara prea multe provocari sau necesitati si asa cum este foarte evident, aceasta viata linistita ne multumeste pentru o perioada limitata de timp, caci dupa o vreme sau cativa ani, ajungem sa ne dorim o schimbare, sa gasim motivatia necesara pentru a  schimba sau excela in alt domeniu.

Ceea ce este cu adevarat important, este ca atunci cand iti doresti foarte mult un lucru, sa nu te simti dezamagit sau sa te indoiesti de tine daca nu vei reusi din prima, ci este necesar ca acel esec sa iti dea forta necesara pentru a continua. Dar este nevoie sa inveti cate ceva din orice greutate sau situatie neplacuta te afli la un moment dat si sa gasesti puterea de a trece mai departe.

 Cum putem avea succes in orice intreprindem?

Trebuie ca de fiecare data cand ne stabilim anumite obiective sau scopuri, este important sa intelegem ca totul se poate realiza doar cu pasi mici, iar acea calatorie pentru indeplinirea acestora ne va aduce la final succesul atat de dorit.

De asemenea, este important sa intelegem ca trebuie sa simti ca tot ceea ce facem, simtim sau realizam se intampla deoarece noi ne-am dorit aceste lucruri si intr-adevar ne sunt benefice. Foarte multi dintre oameni ajung sa poarte masti zi de zi, de dragul societatii in care traiesc sau pentru a-i multumi pe alti oameni, si o data cu trecerea timpului devin de nerecunoscut, atat pentru ceilalti, cat si pentru ei insisi.

A te cunoaste pe tine insati si a stii ceea ce iti doresti cu adevarat sa devii, a avea puterea de a trece peste orice greutati intampini in mod constant, de a-ti urma visele si ideile, mai pe scurt a-ti petrece viata in modul dorit de tine, inseamna ca orice vei face, vei avea succes si vei fi impacat cu orice alegere ai face.

0 Shares
You May Also Like