Ce accesorii alegem pentru iPhone-ul nostru?

Ce accesorii alegem pentru iPhone-ul nostru?

0 Shares
0
0
0

Incet dar sigur, smartphone-ul a devenit o necesitate pentru fiecare persoana, iar acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator pentru nimeni, dat fiind faptul ca acest dispozitiv este posibil sa fie folosit in foarte multe scopuri.

Unele persoane au nevoie de un smartphone pe care sa il foloseasca doar pentru a putea sa comunice cu persoanele dragi. Alte persoane isi doresc un smartphone pe care sa il foloseasca mai mult pentru a naviga pe internet.

Exista persoane care isi doresc un smartphone pe care sa il foloseasca mai mult pentru a fi activi pe retelele de socializare, iar acestea sunt doar cateva exemple de situatii in care se poate folosi un telefon mobil inteligent.

Tinand cont de cele discutate in randurile de mai sus, este cat se poate de firesc faptul ca fiecare persoana sa isi doreasca un telefon cat mai performant, iar din acest motiv, multi sunt cei care opteaza pentru un model iPhone de la Apple.

Un asemenea telefon, alaturi de unele accesorii iPhone, cu siguranta reprezinta tot ceea ce isi poate dori un utilizator de smartphone. In continuare vom discuta despte cele mai utile accesorii iPhone, deci merita sa cititi pana la final, daca detineti un asemenea dispozitiv, sau daca aveti de gand sa achizitionati un asemenea telefon mobil inteligent.

  1. Folie de protectie pentru ecran

Stiati ca display-ul este cea mai sensibila piesa a unui smartphone, si ca foarte multe telefoane ajung in service in fiecare zi, dat fiind faptul ca au nevoie de o inlocuire display?

Stiati insa ca in majoritatea cazurilor, aceste telefoane ajung in service dat fiind faptul ca utilizatorii nu le-au echipat cu o folie de protectie pentru ecran? Stiati ca un astfel de accesoriu poate sa protejeze ecranul, iar in caz de impact se sparge folia, dar nu si display-ul?

Ei bine, o folie iPhone este mult mai ieftina decat un display iPhone, deci cu siguranta este un accesoriu pe care fiecare utilizator de iPhone, si fiecare utilizator de smartphone in general, ar trebui sa il aleaga pentru telefonul pe care il detine.

  1. Husa iPhone

O husa iPhone este de-asemenea un accesoriu de care fiecare utilizator are nevoie, dat fiind faptul ca la fel ca si folia de protectie despre care am discutat in randurile anterioare, protejeaza telefonul.

Probabil va intrebati de ce ati mai alege o husa pentru iPhone, din moment ce ati ales deja o folie de protectie pentru ecran, insa raspunsul este foarte simplu. Folia protejeaza doar ecranul telefonului, pe cand o husa potrivita (flip cover sau saculet) protejeaza telefonul in totalitate.

Exista si carcase iPhone care protejeaza doar marginile telefonului si spatele acestuia (capacul si bateria). In functie de preferinte, exista diferite modele de huse iPhone pentru fiecare model (huse iPhone 12, huse iPhone X, huse iPhone 11, etc.).

  1. Incarcator wireless

Cele mai noi modele iPhone dispun de functia de incarcare wireless. Din acest motiv, pentru ca nu vine la pachet cu telefonul, un asemenea accesoriu ar trebui achizitionat separat de telefon, pentru ca isi poate dovedi eficienta daca incarcarea conventionala a telefonului (incarcarea cu fir) nu mai functioneaza din diferite motive.

  1. Baterie externa

Aceasta este fara doar si poate o necesitate pentru cei care calatoresc mult, si care au nevoie sa isi incarce telefonul pe durata calatoriei lor. Un acumulator extern de capacitate mare, poate fi util pentru a reincarca bateria telefonului de cateva ori, atunci cand este incarcat complet.

In afara acestora, exista insa si accesorii auto, sau accesorii precum selfie stick-ul, spre care utilizatorii isi pot indrepta atentia. Un magazin gsm are mereu pe stoc accesorii iPhone pentru fiecare model.

0 Shares
You May Also Like