Care sunt cele mai bune aplicatii muzicale in 2021?

Care sunt cele mai bune aplicatii muzicale in 2021?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul este cel mai important gadget pe care il folosim in viata de zi cu zi, iar acest lucru se datoreaza aplicatiilor pe care le putem folosi in fiecare zi.

Multora dintre noi ne face placere sa ne relaxam ascultand muzica in timpul liber. Avem nevoie doar de smartphone, de casti wireless, de smartphone si de una dintre urmatoarele aplicatii pentru a gasi si a asculta muzica preferata.

Deezer

Deezer are urcusuri si coborasuri. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai respectabile servicii de streaming. Ofera o gama obisnuita de caracteristici, inclusiv playlisturi, posturi, recomandari si Flow, o caracteristica personala a coloanei sonore.

De asemenea, se mandreste cu 43 de milioane de melodii in mai multe tari decat multi concurentii directi. Poate ca cea mai buna caracteristica este o optiune de streaming Hi-Fi cu calitate FLAC pe 16 biti pentru 19,99 USD pe luna. Asta ii ofera lui Tidal o anumita competitie in spatiul de streaming Hi-Fi. Cei care nu cauta o experienta Hi-Fi au totusi optiuni mai bune pentru ascultarea ocazionala.

SoundCloud

SoundCloud este un alt serviciu de streaming de muzica extrem de popular. Este util pentru creatorii independenti din intreaga lume. Milioane de oameni isi incarca melodiile pe SoundCloud pentru ca alti utilizatori sa le asculte muzica. Totalul este de peste 150 de milioane de piese disponibile pentru 9,99 USD pe luna. Aceasta este a doua cea mai mare colectie de muzica (Google Play Music si YouTube Red au mai multe tehnic impreuna). Acesta este un loc minunat pentru a descoperi artisti noi si pentru a le asculta muzica in casti.

Spotify

Spotify este una dintre cele mai recunoscute aplicatii de streaming de muzica din lume. Ofera o experienta solida, completata de zeci de milioane de melodii, liste de redare, podcast-uri, posturi de radio curate si chiar si un anumit continut video. Doar combinatia puternica YouTube Red si Google Play Music are o selectie generala mai buna atat a continutului video, cat si a continutului audio.

Spotify este in clipa de fata un serviciu disponibil pe multe platforme, este solid si este disponibil in multe locuri din intreaga lume. In plus, versiunea gratuita este mult mai buna decat ceea ce ofera majoritatea concurentilor.

Exista alte aplicatii de redare a muzicii care functioneaza mai bine in unele domenii, dar mai rau in altele. Cu toate acestea, Spotify face totul bine si de aceea este popular. De asemenea, puteti incerca statiile Spotify daca doriti sa experimentati serviciul in alte moduri.

TuneIn Radio

TuneIn Radio nu are caracteristici populare, cum ar fi continut muzical la cerere. Cu toate acestea, compenseaza avand o multime de posturi de radio, podcast-uri si chiar sporturi live (in versiunea premium, oricum). Aceasta include posturi AM si FM, 600 de posturi comerciale gratuite (doar versiunea premium) si alte 100.000 de posturi.

Daca nu gasiti un post de radio bun aici, probabil ca nu exista de fapt. Cu toate acestea, l-am recomanda doar persoanelor carora le plac sporturile live, podcast-urile si radioul de vorbire. In caz contrar, este posibil sa fiti mai bine deservit cu o alta aplicatie din lista.

YouTube Music

YouTube Music este acum marele serviciu de streaming Google. Functioneaza destul de bine ca serviciu de streaming. Aveti acces la aceleasi zeci de milioane de melodii ca si cu orice alt serviciu de streaming. Serviciul depaseste Google Play Music in cele din urma, iar majoritatea functiilor Google Play Music sunt portate la noul serviciu inainte ca acesta sa se opreasca.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai bune aplicatii care pot fi folosite pentru a asculta muzica preferata, si cu siguranta merita sa le incercati.

0 Shares
You May Also Like