Care este cel mai potrivit tip de piscină pentru tine?

0 Shares
0
0
0

Construirea unei piscine nu este deloc un proces simplu. Unii oameni se implică foarte mult în acest proiect și se documentează temeinic pentru a putea lua decizii cât mai folositoare, pe când alții vor un singur răspuns : care este cea mai potrivită piscină pe care pot să o cumpăr.

Din păcate, nu există un răspuns scurt la această întrebare. Orice constructor de piscine care îți răspunde printr-o propoziție la întrebarea anterioară, de fapt încearcă să te convingă să cumperi ceea ce ei vor să vândă în cantități cât mai mari. Adevărul este că un design de piscină de succes depinde de buget, spațiu și mulți alți factori care variază semnificativ de la persoană la persoană. Experții de la piscinepremium.ro îți sunt alături în această aventură și te vor sfătui și îndruma să faci cele mai inspirate alegeri, astfel încât să se materializeze piscina viselor tale .

Deși nimeni nu îți poate spune exact care este cel mai bun tip de piscină, există câteva categorii după care te poți ghida în momentul în care te hotărăști să îți construiești o oază de relaxare în curtea din spate. Iată  trei scenarii comune, fiecare cu câteva idei despre forma piscinei, dimensiunea, caracteristici și materialele.

1.Piscina pentru familii numeroase

Piscina ideală pentru o familie numeroasă este mare și versatilă, permițându-i să găzduiască persoane de diferite vârste, adesea în același timp. Clasica piscină dreptunghiulară poate fi una dintre soluțiile ideale în această situației. Cu toate acestea, o piscină în formă de rinichi, ovală sau în formă de L, de dimensiuni mari, ar putea face o treabă la fel de bună

Desigur, problema cu bazinele mari este că acestea sunt mai scumpe. Însă există soluții și mai avantajoase dacă îți dorești cu adevărat  să reușești. Poți opta de exemplu pentru o piscină supraterana cu punte în loc de una din beton, astfel îți vei reduce simțitor costurile.

2.Cuplu (fără copii)

Pentru majoritatea cuplurilor, o zi perfectă la piscină include statul la soare, o lectură plăcută și o bălăceală din când în când pentru a se răcori. În acest caz, nu are sens să investești bani și spațiu într-o piscină mare, din moment ce o piscină mai mică îți va satisface nevoile la fel de bine. Poți folosi banii economisiți pentru a construi un bar lângă piscină sau o bucătărie în aer liber de exemplu, sau orice ți-ar mai fi de folos sau te-ar mai putea distra.

În această situație, cea mai inspirată alegere ar fi o piscină din fibră de sticlă, deoarece este durabilă și rezistentă și se găsește în destul de multe forme, instalarea fiind rapidă și ușoară.

3.Înotători determinați

Oamenii care doresc o piscină pentru exerciții fizice aleg adesea o piscină dreptunghiulară lungă, tradițională, care poate fi utilizată pentru ture de înot, precum și pentru alte activități. Bazinele destinate înotului sunt de obicei realizate din beton, dar există și modele din fibră de sticlă care să se potrivească necesităților tale.

Cea mai mare problemă cu bazinele din această categorie  este că ocupă mult spațiu. Dar dacă îți dorești cu adevărat să faci multe ture, există și variante de piscine mai mici care dispun de sisteme care te fac să înoți aproape pe loc.

Concluzionând…

Indiferent de categoria din care faci parte, preferințele tale sunt cele care vor dicta forma, mărimea și aspectul final al piscinei tale. Ține cont de utilitatea piscinei, iar dacă ai dubii în ceea ce privește achiziționarea unui accesoriu sau îmbunătățirea cu vreo caracteristică cool, întreabă-te mereu dacă ai nevoie cu adevărat de acel lucru. Atunci vei realiza dacă îți este folositor sau nu !

0 Shares
You May Also Like