Avantajele si dezavantajele aplicatiilor mobile

Avantajele si dezavantajele aplicatiilor mobile

0 Shares
0
0
0

In prezent, tehnologia a castigat o multime de putere de la progresele industriei tehnologice la utilizarea internetului si de catre entitate, aplicatii mobile. Si adevarul este ca piata aplicatiilor mobile este mai vie ca niciodata si creste de la an la an.

Scopul sau este evident, deoarece cu totii dorim sa stocam orice informatie interesanta in acest moment, fara a astepta si la indemana noastra. Ai grija cum utilizezi telefonul in aplicatii, altfel s-ar putea sa ai nevoie de inlocuire display telefon.

Circumstantial, instalarea aplicatiilor a crescut considerabil in ultimul deceniu. Iata care sunt avantajele uitilizarii aplicatiilor mobile:

Avantajele aplicatiilor mobile

  • Avantajos

Dezvoltarea aplicatiilor mobile ne permite sa avem acces la e-mail, stiri, mesagerie, muzica, vreme etc. Prin urmare, a devenit esential si foarte convenabil sa utilizati mobilul ca instrument complementar. Si adevarul este faptul ca aplicatiile mobile evita sa transporti laptopul peste tot, ceea ce este, de la inceput, un avantaj considerabil pentru confortul pe care il implica.

In plus, aplicatiile sunt mai practice si mai rapide decat browserele si site-urile web, deoarece pentru a le accesa aveti nevoie doar de un click pe ele, spre deosebire de portalurile web, unde trebuie sa cautati adresa si rezultatul specific.

  • Mai putin costisitoare/accesibile/offline

Din punctul nostru de vedere, faptul de a lucra cu aplicatii mobile ne ofera o dezvoltare mai simpla si mai ieftina decat alte programe de calculator. In plus, portabilitatea si varietatea larga de modele care exista le fac o optiune mai accesibila pentru lucratori. Si, de asemenea, exista anumite aplicatii mobile care nu necesita o conexiune la internet.

  • Experienta antrenanta

Exista companii care dezvolta aplicarii mobile care sunt dedicati designului de aplicatii si imbunatatirii experientei utilizatorului prin dezvoltarea de aplicatii. Prioritizeaza confortul si functionalitatea acestora, oferind acces complet la dispozitiv, in software si hardware.

  • Usor de facut achizitii

In zilele noastre, o modalitate comuna de a accesa produse si servicii este prin intermediul aplicatiilor.

La nivelul tranzactiilor, aplicatiile faciliteaza si accelereaza acest tip de operatiuni de cumparare si vanzare. In general, acestea constau in simplitatea utilizarii lor, precum si in iminenta si apropierea accesului la informatii sau la anumite servicii. De asemenea, multe companii reusesc sa-si consolideze liniile de produse si sa faca promotii speciale datorita aplicatiilor mobile.

  • Productiv la nivel de intreprindere

Aplicatiile mobile permit accesul atat la documentele si instrumentele companiei, cat si la servicii de mesagerie si e-mail care faciliteaza comunicarea angajatilor, imbunatatind fluxul de informatii si indeplinirea obiectivelor.

In acest sens, utilizarea acestui tip de aplicatii favorizeaza o crestere a productivitatii in ziua de zi cu zi a companiei si o economie a costurilor de intretinere.

  • Canale directe

Pentru institutiile publice, acestea reprezinta o noua posibilitate de a-si aduce informatiile si serviciile mai aproape de cetateni. Aplicatiile mobile sunt, in acest caz, un canal direct pentru a face notificari sau pentru a efectua imediat proceduri simple.

Necesitate

Aplicatiile mobile au devenit o necessitate in zilele noastre datorita faptului ca prin ele, munca noastra ne poate fi usurata considerabil. Ca sa nu mai spunem ca majoritatea sunt si… gratis!

0 Shares
You May Also Like