Avantajele masinilor japoneze

Avantajele masinilor japoneze

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii cat de important este pentru o persoana adulta sa detina un autoturism, iar in continuare vom discuta despre acest subiect.

O masina personala poate fi folosita de catre fiecare sofer, in functie de preferinte. Fiecare poate merge unde si cand doreste atunci cand detine un autoturism, si nu mai depinde de mijloacele de transport in comun, nu mai depinde de taxi sau de ajutorul altor persoane.

Stim insa cu totii ca masinile noi sunt scumpe, mai ales atunci cand vin si cu un numar impresionant de dotari la pachet, iar din acest motiv, majoritatea celor care isi doresc un autoturism personal, isi indreapta atentia spre masinile second hand.

Masinile second hand vin la pachet cu un numar impresionant de avantaje, iar aici putem sa amintim mai intai de toate pretul. Este cat se poate de firesc acest lucru, din moment ce o masina sh prezinta o uzura mai mica sau mai mare.

Apoi, o masina sh poate fi inca in garantie daca nu are o vechime mare, deci iata inca un motiv pentru a alege aceasta solutie. Nu trebuie sa uitam ca la un anumit buget stabilit, exista mai multe optiuni de masini second hand.

Acestea sunt doar mici exemple, insa in cazul in care stam sa luam in considerare intreaga lista de avantaje a masinilor second hand, aceasta este mult mai cuprinzatoare, deci este cat se poate de firesc ca toti cei care au nevoie de un autoturism, sa isi indrepte atentia spre o masina second hand.

Ei bine, in Romania cel putin, cele mai multe persoane care cauta o masina sh, isi indreapta de regula atentia spre masinile germane. Acestea sunt recunoscute datorita calitatii, datorita sigurantei si datorita multor alte avantaje.

Exista insa si alte solutii, si nu putem sa nu aducem in discutie masinile japoneze, care vin la pachet cu un numar impresionant de avantaje. Veti putea descoperi in continuare cateva dintre acestea, si cu siguranta la final, daca veti dori sa alegeti o masina second hand, sunt mari sansele sa va indreptati atentia spre un autoturism japonez.

  1. Sunt mai ieftine

Atat in ceea ce priveste comparatia intre masinile japoneze si germane noi, cat si in ceea ce priveste comparatia dintre masinile japoneze si cele germane second hand, in momentul in care discutam despre pret, avantajul este de partea masinilor japoneze, acestea fiind mai ieftine.

Cu siguranta, exista si masini japoneze care au preturi piperate, iar aici ne putem gandi la pretul unui model Mazda CX-5, insa studiati putin piata si vedeti ce alternative ofera masinile germane, si la ce preturi. Veti intelege perfect pe urma, ca masinile celor de la Mazda sunt mai avantajoase.

Cand vine insa vorba despre masinile sh, diferentele de pret sunt si mai importante. Cu siguranta un model de la Mazda, costa mai putin cu sute sau mii de euro in comparatie cu un model de la Mercedes sau BMW, discutand despre aceiasi vechime, motorizari similare, etc.

Chiar si cand vine vorba despre piesele de schimb, Mazda are avantaje. In cazul unei eventuale defectiuni, un electromotor Mazda este mai scump decat aceiasi piesa a unui model Audi de exemplu. Apoi, o capota Mazda costa mai putin in comparatie cu o capota pentru un model de la BMW, iar lista de exemple poate continua.

  1. Sunt rezistente la uzura

Multi sunt cei care sustin faptul ca masinile germane sunt foarte rezistente la uzura, iar acesta este un motiv in plus pentru a le prefera. Ceea ce multi nu stiu insa, este faptul ca si masinile producatorilor auto japonezi, cum ar fi Mazda, Nissan sau Suzuki, au o foarte mare rezistenta la uzura.

Nu putine au fost cazurile in care masinile acestor producatori japonezi, au avut o mai mare rezistenta la uzura in comparatie cu diferite modele ale producatorilor germani. Acesta este un avantaj asadar al masinilor japoneze, si cu siguranta exista soferi care vor tine cont de acest detaliu, in momentul in care vor dori sa isi cumpere o masina.

  1. Consum redus de combustibil

Probabil nu toti soferii se bucura de un consum redus cand conduc o masina a unui producator japonez, dar cu siguranta cei mai multi dintre acestia, sunt mai mult decat multumiti de consumul mic pe care il obtin, mai ales in cazul in care discutam despre masinile cu motorizare diesel.

  1. Ofera siguranta

Cand iti cumperi o masina, te gandesti si la siguranta pe langa alte aspecte. De fapt, ar fi cel mai important aspect de luat in considerare. Ei bine, masinile japoneze sunt foarte sigure, iar acest lucru este dovedit de mai multe teste. Dispun si de cele mai noi sisteme de siguranta si tehnologii, iar asta spune tot despre calitatea masinilor japoneze.

Deci, in cazul in care vrei sa iti cumperi o masina, cu siguranta nu strica sa te gandesti mai intai la o masina japoneza.

0 Shares
You May Also Like