Avantajele de a avea propria piscina la domiciliu

Avantajele de a avea propria piscina la domiciliu

0 Shares
0
0
0

Relaxarea, distractia si placerea sunt primele lucruri care ne vin in minte atunci cand vorbim despre o piscina. Sa ai toate acestea la indemana acasa este visul oricui!

Daca te-ai gandit sa faci acest lucru, esti in locul potrivit… Astazi va vom spune avantajele de care va puteti bucura atunci cand aveti o piscina in casa dvs.

Vezi accesorii piscine si intretinere  pe  ALBORAL 5kg – clor tablete 200g, 10 functii, Quimicamp Piscinas.

1 – Relaxare la indemana

Cu siguranta ati auzit de proprietatile relaxante ale inotului pasnic intr-o piscina; ajuta la reducerea stresului, elimina tensiunile musculare si te reincarca cu energie. Fara indoiala, o optiune excelenta de a uita de grijile vietii de zi cu zi. In plus, daca alegeti sa instalati un sistem de incalzire,va puteti bucura de piscina chiar si in cele mai reci zile ale anului.

2 – Intalniri cu familia si prietenii

Nu este un secret pentru nimeni ca o piscina este capabila sa atraga adulti si copii. A avea o piscina acasa este o oportunitate minunata de a impartasi cu cei dragi, gazduind cele mai bune sarbatori si creand cele mai memorabile momente.

3 – Confidentialitate absoluta

Unul dintre cele mai bune motive pentru a avea propria piscina este de a spune la revedere de la “ marea” de oameni si agitatia de la  piscine publice. Bucurati-va de oaza personala fara restrictii de program, cu propriile reguli si oaspetii la alegere.

4 – Imbunatatiti-va sanatatea

La revedere de la un stil de viata sedentar! Inotul este unul dintre cele mai complete sporturi datorita numarului mare de beneficii pe care le aduce sanatatii tale, cu toate acestea, exista multe modalitati de a ramane in forma facand exercitii de apa. Cu o piscina la domiciliu, va puteti bucura de toate acestea fara a merge oriunde sau fara a plati taxe mari de gimnastica.

5 – Cel mai bun cadou pentru copii

Toti copiii iubesc sa se bucure de o piscina. Optiunile de joc sunt nesfarsite si este o modalitate excelenta de a-i mentine distrati in timpul sarbatorilor, intotdeauna sub supravegherea unui adult si urmand sfaturile, astfel incat cei mici sa fie mereu in siguranta.

6 – Un nou aspect pentru gradina ta

Zona unei piscine exterioare ar trebui sa aiba un decor care sa o completeze, cu accesorii practice si confortabile pentru cei care o folosesc. Remodelarea gradinii tale prin adaugarea unei piscine, va permite sa  se dea frau liber la imaginatie, reflectand gusturile tale  prin crearea unui mediu nou si placut.

7 – Adaugati valoare proprietatii dvs.

Va spunem deja toate avantajele distractive, acum sa vorbim despre principalul avantaj al construirii unei piscine acasa: banii.

Nu este un secret pentru nimeni ca o proprietate cu o piscina are o valoare mult mai mare decat cele care nu o au. Chiar daca nu te gandesti sa iti vinzi casa in viitorul apropiat, o piscina este fara indoiala o investitie excelenta pentru atunci cand vei vrea sa vinzi. Creste valoarea unei case prin constructia unei piscine!

De ce sa folosesti clor in piscina?

Probabil ca majoritatea oamenilor nu ar vrea sa mearga la inot intr-o cutie Petri giganta, plina de germeni. Dar fara chimie moderna, asa ar putea fi inotul in piscine. Chiar si o baie rapida in apa nesanitizata ar putea expune o persoana la boli precum diaree, urechea inotatorului si diferite tipuri de infectii ale pielii, inclusiv piciorul de atlet.

Chimia clorului ajuta la combaterea germenilor pentru a mentine apa igienica si curata, astfel incat inotatorii nu sunt expusi nivelurilor daunatoare de microbi care cauzeaza boli. De unde stim ca substantele chimice pentru igienizarea piscinelor pot fi utilizate in siguranta?

In Centrele din SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) prevede ca clorul se adauga in apa pentru a ucide microbii. Clorul si pH-ul sunt prima linie de aparare impotriva germenilor care pot imbolnavi inotatorii, potrivit CDC.

Fie ca alegeti produse chimice sau dispozitive electrice pentru a va curata piscina sau spa-ul, trebuie sa mentineti o anumita cantitate de dezinfectant pentru a preveni multiplicarea microorganismelor cauzatoare de boli, potrivit Health Canada.

Oamenii de stiinta belgieni sustin, de asemenea, dezinfectarea bazinelor, afirmand ca clorul este cel mai bun dezinfectant disponibil in prezent si „nu exista dovezi ca alternativele la clor vor oferi o solutie adecvata pentru dezinfectarea bazinelor de inot”. (Consiliul Superior al Sanatatii din Belgia)

Clorul este un element chimic natural si unul dintre elementele de baza ale materiei. Clorul este produs din sare obisnuita, prin trecerea unui curent electric printr-o solutie de saramura (sare comuna dizolvata in apa) intr-un proces numit electroliza.

Se adauga clor in apa pentru a ucide germenii. Cand este adaugat intr-o piscina, formeaza un acid slab numit acid hipocloros care ucide bacterii precum salmonella si E. coli, precum si germeni care provoaca virusi precum diareea si urechea inotatorului.

0 Shares
You May Also Like